• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hemde nasil gozbebegi kızı. Kizimda duskunlesti artik ona isini biliyor zilli parmaginda oynatiyor :) ama ameliyathane kapisinda esime erkek bebek verseydiler bizimki kizdi bu benim degil demez alir giderdi o derece erkek istiyordu :)))
Benim lise çaktırmamaya çalışıyor ama erkek istiyor belli konuşmalarında gerçi benim de gönlüm erkek istiyor tabi Allah’ın zoruna gitmesin sağlıklı olsunda ama bakıyorım küçük çoçukları sevince yeğenlerimizi falan sevince kız çoçuklarına eriyor itiraf da ediyor sabada benzerse diyor beni iyice esir alırsınız korkuyorum diyor:))

Benim lise çaktırmamaya çalışıyor ama erkek istiyor belli konuşmalarında gerçi benim de gönlüm erkek istiyor tabi Allah’ın zoruna gitmesin sağlıklı olsunda ama bakıyorım küçük çoçukları sevince yeğenlerimizi falan sevince kız çoçuklarına eriyor itiraf da ediyor sabada benzerse diyor beni iyice esir alırsınız korkuyorum diyor:))
Rabbim gonlunuze gore versin tabiki saglik oncelik ama iste misal suan biz olmayani arzu ediyoruz ama ilk olacaklar icinde her ikside kabul :) kızın ilgisi nazi kiyafeti baba duskunlugu bambaska oluyor. Kizimda hep bastan beri kiz hissettim bu sefer erkek hissediyorum belkide arzum o yonde diye bilmiyorum ama saglikla kucagimiza alalimda gerisi muhim degil.

Sen bari yapma arkadaşım bulantı bitti diye bebğe bişey olacak değil senin ikinci hadi ilk hamile olanlar panikliyoda ben burda duyuyorum bulantı azalınca bebeğe bişey oldu mu lafını :-)
Haklısın arkadaşım. Ya ben başka bir 6 aylık hamile arkadaşımın üzücü haberini aldım da ondan etkilendim sanırım.
Birde benim karnım küçülmüş kızlar ya. Belki şişkinliği geçti doğru dürüst yemediğim için 1,7 kg verdim. Yiyorum da kendi pişirdiğim yemekler bana tadı kötü gelmeye başladı, mandalina, ceviz, armut şeklinde besleniyorum ,günde 1-2 dilim ekmeği tereotuyla ya domatesle yiyorum o kadar

Hii ne demezsin esimin hayallari yikildi. 20. Haftada doktora hala kızmi kesinmi diye soruyordu :))
:KK70:bu kez erkek olur belki canim hayirlisi adamda ucar artik..benimki nötr hicbirsey hissetmiyorda ikiz istiyordu resmen beta takip ediyordu.:KK3:simdi ozel istegi yok farketmez diyor normal mi acaba:ukala: millet pek bir hevesli bakiyorumda.

Rabbim gonlunuze gore versin tabiki saglik oncelik ama iste misal suan biz olmayani arzu ediyoruz ama ilk olacaklar icinde her ikside kabul :) kızın ilgisi nazi kiyafeti baba duskunlugu bambaska oluyor. Kizimda hep bastan beri kiz hissettim bu sefer erkek hissediyorum belkide arzum o yonde diye bilmiyorum ama saglikla kucagimiza alalimda gerisi muhim degil.
Benim kızım var eşim ve annem yine kız istiyor benim için sağlıklı olsunda farketmez bakalım sonuç ne çıkacak

Sözde benimki de farketmez diyor sağlıklı olsun diyor. Ama biliyorum gönlünden geçen erkek. İki kızı var. Biri benim, biri de ilk evliliğinden. Bayramda hatta kızlar isim buluyorlar tatlı tatlı tartışıyordular kendi aralarında , dayanamadı bu ne dedi hepsi kız isimleri seçmişsiniz siz iki yaramaza bir oğlan kardeş lazım bir güzel hakkınızdan gelsin sizin. Ama sözde hiç.farketmez diyor tabi :halay:

:KK70:bu kez erkek olur belki canim hayirlisi adamda ucar artik..benimki nötr hicbirsey hissetmiyorda ikiz istiyordu resmen beta takip ediyordu.:KK3:simdi ozel istegi yok farketmez diyor normal mi acaba:ukala: millet pek bir hevesli bakiyorumda.
Bakma farketmez demedine her erkegin gonlunde birşey yatiyor muhakkak. Benimki erkek derse doktor evet uçar ama bu seferde sende hep kiz potansiyeli var buda kız diyor kendini hazirliyir bence :)) ikiz cok zor ya evet guzel bir arada bir seferde buyuyorlar ama anne icin cok zor burada ikiz ucuz anne adaylarına Allah kolaylik versin.

Benim kızım var eşim ve annem yine kız istiyor benim için sağlıklı olsunda farketmez bakalım sonuç ne çıkacak
Kızın yeri bambaska ben cok seviyorum kiz cocuklarini hakkimizda hayirlisi olsun. Bizim ailede hep erkek torun var tek kiz bende yeride bambaska tek olunca :)

Canim ense sivisi olculuyormus sanirim birsey varsa tespit ediliyormus falan..cinsiyeti sorsana tahmin icin erken mi bilmiyorum ama belki bisey der:KK45:

Kesin erken der daha 10+1:KK70:

Benim eşimde hiç farketmez diyo ilk hem ikisi de çok güzel olur diyo tabiki öyle ama diyorum aklnda hiç mi bise yok hayır yok diyo:ıslık:düz adam vesselam:ukala::KK48:
Ben erkek gibi hissediyorum ama zaten erkek bebeklere ayrı düşkünlüğüm var ondan mı bilmiyorum:KK48:

İnsallah diyelim bazi bebekler doguma kadar bile gostermeyebiliyormus. Kiz kardesim kiz bekliyordu 7. Ayda erkek oldugunu ogrendik :)
Aaaa çok ilginç olmuş valla detaylı renkli ultrasondada mı yanıldılar? 5 ayda yapılıyor ya.

Hemde nasil gozbebegi kızı. Kizimda duskunlesti artik ona isini biliyor zilli parmaginda oynatiyor :) ama ameliyathane kapisinda esime erkek bebek verseydiler bizimki kizdi bu benim degil demez alir giderdi o derece erkek istiyordu :)))
Allah gönlüne göre versin inşallah ben mesela başka birinin kızı vardır ikinci oğlu olacağını duyunca kendime gibi sevinirdim ne güzel ikisinide tadacak diye tam tersi içinde geçerli oğluolanların ikinci kız olduğunda,insan ikisinide tatmak istiyor ama ikiside kız veya erkek olursada onlar çok şey paylaşır birlikte işin özeti sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlr versin Rabbim

Selamün aleyküm arkadaşlar iki buçuk sene önce 2015 mayis anneleriyle ayni duyguları paylaşıp birbirimize destek olmustuk şimdi yine 2. Defa ayni duyguları paylaşacağım için mutluyum herse hayirli kolay doğumlar diliyorum .doktora gitmedim ama kendi hesaplarima göre 8 haftalik hamileyim .ya ilkinin stresini sıkıntısını unuttum yada bu daha zor bi hamilelik oluyor bilemiyorum bulantilar aldi basini gidiyor

ben de hep ılkıyle kıyaslıyorum
ılkınde de mıdem cok bulanırdı öğürmekten karnım agrırdı
ama bu defa daha fena benım de

Haklısın arkadaşım. Ya ben başka bir 6 aylık hamile arkadaşımın üzücü haberini aldım da ondan etkilendim sanırım.
Birde benim karnım küçülmüş kızlar ya. Belki şişkinliği geçti doğru dürüst yemediğim için 1,7 kg verdim. Yiyorum da kendi pişirdiğim yemekler bana tadı kötü gelmeye başladı, mandalina, ceviz, armut şeklinde besleniyorum ,günde 1-2 dilim ekmeği tereotuyla ya domatesle yiyorum o kadar

şişkinliğin azalmıştır bence canım
kötu düşünmemeye calıs

Kesin erken der daha 10+1:KK70:

Benim eşimde hiç farketmez diyo ilk hem ikisi de çok güzel olur diyo tabiki öyle ama diyorum aklnda hiç mi bise yok hayır yok diyo:ıslık:düz adam vesselam:ukala::KK48:
Ben erkek gibi hissediyorum ama zaten erkek bebeklere ayrı düşkünlüğüm var ondan mı bilmiyorum:KK48:
Canim kaderimiz ayni bizimkiler fazla düz:kızgın:sinir oluyorum insan bişey tahmin eder yahuu..banada hep kiz dediler benide kiza alistirdilar..Bende kiz hissediyorumo_O saglikli akli başında eli ayagi düzgün olsunda farketmiyor kiz erkek.Allahim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin:dua:

Benim işyerinden arkadaşa doğum gününe kadar kız demişler. Sezeryan günü son duruma bakılması için usme giriyor, doktor merak etme, nurtopu gibi oğlun ,sağlıklı olacak diyor. Şokk. Bu da almış pembiş tulumları gelmiş doğurmaya, erkek çocuğu pembe giydi ilk gün :halay:.

Aaaa çok ilginç olmuş valla detaylı renkli ultrasondada mı yanıldılar? 5 ayda yapılıyor ya.

Allah gönlüne göre versin inşallah ben mesela başka birinin kızı vardır ikinci oğlu olacağını duyunca kendime gibi sevinirdim ne güzel ikisinide tadacak diye tam tersi içinde geçerli oğluolanların ikinci kız olduğunda,insan ikisinide tatmak istiyor ama ikiside kız veya erkek olursada onlar çok şey paylaşır birlikte işin özeti sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlr versin Rabbim
Detaylidada gorunmedi her zaman gorunmuyor malesef. Bebegin durusu cok etkili misal kizimin yuzunu 7 ay bitiyordu ancak gorebildik hep elleriyle kapatiyordu essek hatta esim dr a eli yuzune yapisik degildir dimi demisti :))))

tabıkı öncelıkle saglıklı olması en büyük duamız...

ama kızımın hep kız kardesı olsun cok ısıtyorum
bi yandan da kızım var oğlum olsa o duyguyu da yasasam dıyorum

ama ıcımden gecen sey de hiç erkek anası olamıycam gibi

Benim işyerinden arkadaşa doğum gününe kadar kız demişler. Sezeryan günü son duruma bakılması için usme giriyor, doktor merak etme, nurtopu gibi oğlun ,sağlıklı olacak diyor. Şokk. Bu da almış pembiş tulumları gelmiş doğurmaya, erkek çocuğu pembe giydi ilk gün :halay:.

bu duruma ayrı şaşırıyorum
9 ay boyunca detaylıda vs de hıc mı anlasılmamıs

Esim cok sevinirdi boyle bir durumda :))))

Back
X