• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yapıyorum canım yavaş yavaş azalmıştı benim başıma geldiğinde
Ben iğneden sonra bi yarım dakika ovalıyorum artık orayı
bende yapıyorum canım. İğneyi hızlı yapınca ilaç toplanıyo. Elinden geldiğince ilacı yavaş ver ozaman olmaz. Ovuşturmayın hiç o daha çok ilacı topluyomuş. Ben çok yavaş yapıyorum daha hiç sertlik yok

Merhaba anneler tekrar bugun acile gittim kahverengi akinti icin proluton igne yapildi ama akintim var suan hala dusuk riski dediler bide rahimde az da olsa kanama varmis hicbisey yoktu bugune kadar benim gibi kahverengi akinti yasayan varmi moral verin :KK43:((((
Bende yaşadım cnm hatta kanamam oldu çok yılbaşı aksami hastaneye kaldırıldım 5 gündür hastanede yattım çok şükür geçti ama şuanda kahve rengi geliyo az az ondan bişey olmaz dedi Dr m taburcu etti 10 ocak da muayene ye gidicem birde benim ikiz birinin kalp atışını duyamadık daha inşallah onuda duyarız bu sefer ama korkma bol bol dinlen istirahat çok önemliymis ben yatıyorum sürekli birde mide bulantısı var sormaaaao_O

Ahh inşallah biran önce bu zor günler geçsede hamileliğin keyifli günlerini yaşasak. Ben bulantı ve istifradan 1.5kilo vermişim. Zor bi gebelik geçiriyorum. Düşük tehlikem var geçen hafta kanamam olmuştu. Zateb kan pıhtılaşmam var hergün iğne vurmak zorluyo beni. Biran önce bulantılar geçse daha iyi olcam. İnşallah hiçbizaman olmaz bulantın inan ki çok zor. Geçen hafta ohh ben rahatım hiç bulantım olmuyo diyodum. Bu hafta işler değişti bende
Canım benm ya kiyamam allahım bebeğini de seni de korusun inşallah bnde çok şükür yok öyle şeyler ama yine de korkuyorum düşük ihtimalim olursa diye sende hiç ağır şeyler kaldırma duş falan yapma hep uzak bn öyle yapıyorum uzaniyorum hem büyümesi gelişmesi için iyi olur hem kanaman için bizde halsizlik ve uyku aldı başını gidiyor

Bende yaşadım cnm hatta kanamam oldu çok yılbaşı aksami hastaneye kaldırıldım 5 gündür hastanede yattım çok şükür geçti ama şuanda kahve rengi geliyo az az ondan bişey olmaz dedi Dr m taburcu etti 10 ocak da muayene ye gidicem birde benim ikiz birinin kalp atışını duyamadık daha inşallah onuda duyarız bu sefer ama korkma bol bol dinlen istirahat çok önemliymis ben yatıyorum sürekli birde mide bulantısı var sormaaaao_O
Geçmiş olsun edaa
Hastanede yatarken bebişe baktılar mı kalp atışı için yoksa son görüşün ilk muayenedeki miydi ?
İkisini de sağsalim kucağına alırsın inşallah
Ben ikisini ilk hafta 3. Yü bir hafta sonra duydum

Çok geçmiş olsun,inşallah bir daha yaşamazsın,ve bebişinin kalp atışını duyarsın

Canım benm ya kiyamam allahım bebeğini de seni de korusun inşallah bnde çok şükür yok öyle şeyler ama yine de korkuyorum düşük ihtimalim olursa diye sende hiç ağır şeyler kaldırma duş falan yapma hep uzak bn öyle yapıyorum uzaniyorum hem büyümesi gelişmesi için iyi olur hem kanaman için bizde halsizlik ve uyku aldı başını gidiyor
Bende hiç kalkmıyorum yerimden canım hep yatıyorum. Çok şükür kahverengi oldu kanamam kırmızıya dönmedi. Doktor baktı bebeğin etrafındada kan yok dedi o içimi rahatlattı. Bidahada olmaz inşallah. Hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi. Zaman geçmiyor:KK48:

Ekstra 120 tl ve masraflar tahliller igneler sigortan karsilamiyor cidden soyguncular. Benimde dun kanamam basladi ama yattim uzandim gecti tekrar tabi ben kizimdan tecrübeliyim korkunun paniginjn buyuklugunu anlayabiliyorum.
Ay hiç sorma 120 TL doktoru getirmeye para aldılar ve hiç bişey yapılmadı çok sinir oldum parasında değilim ama bişey yapmamaları zoruma gidiyor bir daha gitmicem devlette bir sorun yaşasam şikayet mercileri var... Gerçi keşan ne kadar iyi ki hastaneleri iyi olsun

Geçmiş olsun edaa
Hastanede yatarken bebişe baktılar mı kalp atışı için yoksa son görüşün ilk muayenedeki miydi ?
İkisini de sağsalim kucağına alırsın inşallah
Ben ikisini ilk hafta 3. Yü bir hafta sonra duydum
Teşekkür ederim cnm
Evet hastanede yatarken 2 defa bakıldı muayene edildim teki aynı şekilde sağlıklı kalp atışı vardı ama diğerinin yoktu ama ilk muayenede dr bana demişti bu küçük biraz sonradan kalp atışı olur demişti ama gerçektende öyleydi USG kağıdında küçüktü gördüm hayırlısı olsun inşallah o yavrumuda duyarız.
Sizinde üçüz mü yoksaaaa
:anneadayı::nazar:

Ben yazmasa da (çünküyazacak bir şey olmamıştı :)) gizliden okuyan takipçilerdenim. Benim gibi yorgunluktan bitap düşen var mı... Evde hep yatmak istiyorum, yemek yapmak bile zor geliyor. İşten gelince evdeki kızıma tahammül edemiyorum. Sabırsız ve tahammülsüz oldum. Sadece ben miyim böyle olan?? 12. Haftadan sonra düzelir yazıyor bazı kaynaklarda ama o zamana kadar nasıl dayanılır bilemedim

Ben yazmasa da (çünküyazacak bir şey olmamıştı :)) gizliden okuyan takipçilerdenim. Benim gibi yorgunluktan bitap düşen var mı... Evde hep yatmak istiyorum, yemek yapmak bile zor geliyor. İşten gelince evdeki kızıma tahammül edemiyorum. Sabırsız ve tahammülsüz oldum. Sadece ben miyim böyle olan?? 12. Haftadan sonra düzelir yazıyor bazı kaynaklarda ama o zamana kadar nasıl dayanılır bilemedim
2 hafta izin kullandım. 6-8. Haftalar hiç birşey yapmadan sürekli yorgundum. Hala var ama azaldı azaldı yada çalışırken ben hissedemiyorum.

Bu arada sağlık problemleri olan arkadaşlar endişeye mahal vermeyin. Gönlünüzü ferah tutun. Sizin olumlu düşünceleriniz ve iç huzurunuz bebeklerinize de yansıyacak, onları rahatlatacak bunu bilin. Stresli zamanlarımızda kalp atışlarımız, tansiyonumuz, hormon salgılarımız hep olumsuz etkilenir sağlıksızlaşır. O yüzden güzel duygulara odaklanın. Ben kızımda hep bu şekilde düşünmüştüm. Şimdi de aynı şekilde benim için...Allah hepimizi korusun, sizleri seviyorum :) :*

Merhaba anneler tekrar bugun acile gittim kahverengi akinti icin proluton igne yapildi ama akintim var suan hala dusuk riski dediler bide rahimde az da olsa kanama varmis hicbisey yoktu bugune kadar benim gibi kahverengi akinti yasayan varmi moral verin :KK43:((((
Geçen hafta pazar gecesi benim kanamam oldu ufak miktarda hemen ertesi gün doktora gittik tabi,kesenin etrafında kanama oluşmaya başlamış hemen serum verdi dr 5 adet proluton iğne ve klomene başladım.İğneyi vurulduğum gibi kanamam bir daha olmadı.Devamında sadece 2 gün kahve akıntım oldu o da kesildi çook şükür.
Oldukça etkili bir iğne sende de işe yarayacaktır inşallah.2 hafta düşük riskim var.Full yatıyorum..
Sende çok dikkat et birşey olmayacak Allahın izniyle.

Takvimine göre on gün var aramızda görünür inşallah
İnşallah görünür sen gördün mü meleğini?

Oyyyy ikincibebişim ama içerde bir kamera olsada hep izlesem diyorummm. İlk bebğimde hıçkırırdı karnımda nasılda hoşuma giderdi bi hissetmeye başlasam varlığını inşallah :anne: tabi bulantı dışında:dua:
Seninde mi ikinci bebiş maşallah Allah bağışlasın iki yavrunu da

Back
X