- 21 Ağustos 2017
- 1.720
- 3.873
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.361
Çok tatlısın yaEn büyük korkum çok ağır başlı gelin ve damatlarımın olması zaten
Ay hiç çekemem öylesini Allah muhafaza
Sen o kadar oku doktor ol
Duyacağın lohusa cümleleri biz ev hanımları ile aynı
Allah sabır versin sana canım
Aslında gitmek lazım
Ben de gidemedim henüz haftaya düşünüyorum
Devlet hastanesine gidebilirsin canım
Kız benim ki gündüz uyumuyor zaten ,uyuyacak gibi olsa Öykü Duru mıncıklıyor kaldırıyor bunun da canına minnet
Ama gece de uyumuyor
3 e gelirken uyuyor sabah 7-8 e kadar
Daha bebek anacım bunlar çok uyumaları lazım
Bir de uyku uykuyu getiriyor gerçekten
Benimkilerin hepsi zombi bu ara
Benden onay çıktıteşekkür ederim cnm evet haklısın,Ztonder de kendinde denemiş. Yapayım umarım geçer kel kafanın bu hali
Ben oda ısısında 3 saat, dolapta 3 gün, dondurucuda 3 ay diye öğrenmiştim saklama süresini. Geçen grip olduğunda doğduğunun ertesi gününün sütünü verdim. Gazdan çatladı çocuk. İlk sütler fiziksel olarak çok farklıydı, içeriği de farklı geldi sanırım, rahatsız oldu her denememdeBuzdolabinda ise evet 3 ay ama derin dondurucuya attiysan 6 ay omru. Bu arada ilk sutler cok kıymetli yerinde olsam ilk tarihlerden baslayarak her gece bir beslenmesini biberonla o sutlerden yap yerine yenisini sagip koy. Ben suan oyle yapiyorum. Uykuluyken biberon vermek adina gece yapiyorum. Hemde stok sutleri tazelemis oluyorum.
Evet solomombaby'nin kendi sitesinden aldim canim. Pazar siparis ettim Salı elime ulaştı canım@etka31112 canım sen kanguruyu internetten mi almıştın? Hangi siteydi ve kaç günde gelmişti acaba?
Memelerimin ucuna iğne oyası yapıp boynuma dolayacağım bu gidişleDun gecede ben yaptim onu sonra bolunuk uyku sunuk memeler
Sağol canımBen bu konuları kaçırmışım sanırım. Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun
Takip et canım, evham yaptıkça gerilirsin bebeğine de yansır. Ne gerek var.Acayip evham yaptım cocugun suratı küçüldü sankı ama gece zor uyandırnaya calısıp emzırıyorum tam olarak uyanmıyo genelde halsızmı düşüyo acabalar vs vs kakasını dört gözle beklıyoruz.. Bugun sağlık ocagına götürcem inşallah kılo vermemiştir
Evet canım bizim takıldığımız da böbrek deil o agresif tumörler kötü bide sürekli çogalıyoRabbim’den umut kesilmez
1 böbrek kalırsa da tüm tümörler temizlenirse kalan böbrek yeter
Kayınvalidemin bir böbrek sıfır biri yüzde 25 maşallahı var
Şafii ismiyle acil şifalar versin Mevla’m
Amin canim saolONTK geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Yok yok hiç suçluluk hissetme biz de insanız sonuçta. Ben vermem emzik diyordum şimdi alsın diye takla atıyorumBenimkide almiyordu aldi sonunda ama bir suru emzik denedik. Hos icim hic rahat degil sucluluk hissediyorum meme yerine onu plastikle oyaladigim icin ama mecbur kaliyorum yoksa iki cocukla karnimi bile doyuramam.
Amin canım sağol. Bizde şok olduk çünkü şimdiye kadar hiçbirşeyi yoktu birden ağrılarla acile götürüp böyle birşeyle karşılaştık. Çocuğum tum vucudunu sarmış durumda bu illet. İnsanlar kötülük yapmadan önce bi durup ölümü düşünmeden kötülük yapıyor. Kurban olduğum hiçkimseye yaşatmasın böyle birşeyONTK , o kadar şokla, üzüntüyle okudum ki yazdıklarını. Rabbimin mucizesine sığınıyorum, inşallah bu günleri atlatın, kardeşin evine yuvasına sağlıklı olarak geri dönsün
Beni çağırmıştı dr, önce 10 gün sonra çağırıp baktı, o kontrol zaten ücretsizdi, sonra da bir ay sonra gel dedi, o da 40ımız olmuştu. Benimki de 3 dikiş ama kontrol etmek istemişti. Kardeşlik bitti şükürNormal doğum yapan arkadaşlar, 40 ınız çıktıktan sonra tekrar doktora kontrole gittiniz mi? Bugün 53 günlük olduk. Kanamam, akıntım vs bitti bence dikişlerim de iyileşti zaten 2 taneydi. Çok pardon ama eşimle hala bacı gardaş gibiyiz önce kontrole git herşey yolunda mı diyor ikna edemedim adamıBenim doktorun da muayene ücreti biraz fazla, çocuğun rızkını verip gelmek istemiyorum. Ne dersiniz sizce gitmeli miyim?
Ben de bakıp duruyorum oyun halılarına. Beni de bilgilendirin lütfenBen internetten sipariş ettim başka marka yollamışlar iade ettim. Gelince yazsana benim de gündemimden düşemiyor bu konu bir türlü. Birde benimkinin onu seveceğinden hiç emin değilim.
Buzdolabi alt bolmesinde 3 ay ama sadece dondurucu icin kullanilanlarda 6 ay. Acikcasi bizimde gaz sorunumuz bitmisti ne hikmetse dun 18. Gunun sutunu verdim aksam ve sabahtan beri kivrim kivrim kivrim kivraniyor bacaklari titriyor gazdan. Sen soyleyince sanırım o sutten ooldu bizimkide.Ben oda ısısında 3 saat, dolapta 3 gün, dondurucuda 3 ay diye öğrenmiştim saklama süresini. Geçen grip olduğunda doğduğunun ertesi gününün sütünü verdim. Gazdan çatladı çocuk. İlk sütler fiziksel olarak çok farklıydı, içeriği de farklı geldi sanırım, rahatsız oldu her denememde
Kuzucummm dualarımız seninle...Vucudunun bikaç yerine hortum bağladılar canım afedersin idrarla temizlemeye çalışıyorlar sonuçlar iyi çıktı böyle devam ederse ameliyatlara başlanacak 1 böbreği ve tumorler alınacak. Bizde dualarla bekliyoruz. Kardesim ayağa kalkabiliyor morali birazcık düzeldi iyi gelişmeden sonra. Ama doktorlar elimizden geldiğince ömrünü uzatıyoruz diyor. Kurban olduğum Allah öl demeden ölmez inşallah hepsi geçer gider.
kız en sevdiğimiz kaynana kişisi maceraları bitmek bilmeyen pembe dizi kıvamında.. paylaşalım ki azalsınGünaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Biz de iyiyiz, biraz çocuklar, biraz msafir deeken giremedim. Biraz da benim rahat duramayan kv stresi. Moral bozukluğumu size yansıtmak istemedim. Şükür geçip gidiyor.
Ne uyandırcammm uyandığını görüyorum ağlayana kadar bile almıyorum.
Çok tatlısın ya
Memelerimin ucuna iğne oyası yapıp boynuma dolayacağım bu gidişle
Beni çağırmıştı dr, önce 10 gün sonra çağırıp baktı, o kontrol zaten ücretsizdi, sonra da bir ay sonra gel dedi, o da 40ımız olmuştu. Benimki de 3 dikiş ama kontrol etmek istemişti. Kardeşlik bitti şükürgarip şekilde dr süt 6 ay korur ek gıdaya kadar dedi eşimin yanında, başka arkadaşa da süt korumaz demiş aynı dr. Heralde kısa zamanda tekrar görmek istiyor
Uyandırmıyorum tabi ki
Ben uyandığını anlıyorum gözlerimi açıp ona bakmıyorum korkumdanNe uyandırcammm uyandığını görüyorum ağlayana kadar bile almıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?