2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok tatlısın ya

Mesjlari okuyamdm aksmaa anca okurum misafir var oglusum bugun asi oldu omzundan inince agliyor .bn cildirmk uzereyim gece 3 kadar esm cocuga bn ikram yapmkal ugrastim sabah temizlik gece bölünen uykularr

Ben oda ısısında 3 saat, dolapta 3 gün, dondurucuda 3 ay diye öğrenmiştim saklama süresini. Geçen grip olduğunda doğduğunun ertesi gününün sütünü verdim. Gazdan çatladı çocuk. İlk sütler fiziksel olarak çok farklıydı, içeriği de farklı geldi sanırım, rahatsız oldu her denememde

Takip et canım, evham yaptıkça gerilirsin bebeğine de yansır. Ne gerek var.

Rabbim’den umut kesilmez
1 böbrek kalırsa da tüm tümörler temizlenirse kalan böbrek yeter
Kayınvalidemin bir böbrek sıfır biri yüzde 25 maşallahı var
Şafii ismiyle acil şifalar versin Mevla’m
Evet canım bizim takıldığımız da böbrek deil o agresif tumörler kötü bide sürekli çogalıyo aminn

Benimkide almiyordu aldi sonunda ama bir suru emzik denedik. Hos icim hic rahat degil sucluluk hissediyorum meme yerine onu plastikle oyaladigim icin ama mecbur kaliyorum yoksa iki cocukla karnimi bile doyuramam.
Yok yok hiç suçluluk hissetme biz de insanız sonuçta. Ben vermem emzik diyordum şimdi alsın diye takla atıyorum

ONTK , o kadar şokla, üzüntüyle okudum ki yazdıklarını. Rabbimin mucizesine sığınıyorum, inşallah bu günleri atlatın, kardeşin evine yuvasına sağlıklı olarak geri dönsün
Amin canım sağol. Bizde şok olduk çünkü şimdiye kadar hiçbirşeyi yoktu birden ağrılarla acile götürüp böyle birşeyle karşılaştık. Çocuğum tum vucudunu sarmış durumda bu illet. İnsanlar kötülük yapmadan önce bi durup ölümü düşünmeden kötülük yapıyor. Kurban olduğum hiçkimseye yaşatmasın böyle birşey

Beni çağırmıştı dr, önce 10 gün sonra çağırıp baktı, o kontrol zaten ücretsizdi, sonra da bir ay sonra gel dedi, o da 40ımız olmuştu. Benimki de 3 dikiş ama kontrol etmek istemişti. Kardeşlik bitti şükür garip şekilde dr süt 6 ay korur ek gıdaya kadar dedi eşimin yanında, başka arkadaşa da süt korumaz demiş aynı dr. Heralde kısa zamanda tekrar görmek istiyor

Buzdolabi alt bolmesinde 3 ay ama sadece dondurucu icin kullanilanlarda 6 ay. Acikcasi bizimde gaz sorunumuz bitmisti ne hikmetse dun 18. Gunun sutunu verdim aksam ve sabahtan beri kivrim kivrim kivrim kivraniyor bacaklari titriyor gazdan. Sen soyleyince sanırım o sutten ooldu bizimkide.

Siz bebekleri gece emzirirken uyandiriyor musunuz ? Yada emmek icin onun talep etmesini mi bekliyorsunuz? Az once C cagla1809 un msjina denk geldim de emzirmek icin aldigimda uyanmiyor halsizliktenmi diye yazmis. Olmasi gerekende gece uyanmamasi zaten diye dusunuyorum.

Kuzucummm dualarımız seninle...
Günaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Biz de iyiyiz, biraz çocuklar, biraz msafir deeken giremedim. Biraz da benim rahat duramayan kv stresi. Moral bozukluğumu size yansıtmak istemedim. Şükür geçip gidiyor.
kız en sevdiğimiz kaynana kişisi maceraları bitmek bilmeyen pembe dizi kıvamında.. paylaşalım ki azalsın

Ne uyandırcammm uyandığını görüyorum ağlayana kadar bile almıyorum.

Çok tatlısın ya

Memelerimin ucuna iğne oyası yapıp boynuma dolayacağım bu gidişle

Uyandırmıyorum tabi ki
Uyutana kadar canım çıkıyor hayatta uyandırmam

Ne uyandırcammm uyandığını görüyorum ağlayana kadar bile almıyorum.
Ben uyandığını anlıyorum gözlerimi açıp ona bakmıyorum korkumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…