Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende öyleyim sürekli bi akıntı durumu var onun harici çokta belirtim yok mide bulantısı vs umarım böyle devam eder sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alırız..
Kızlarr minnoşumun kalp atışını duyduk harika bir duyguydu.ağlıcaktım neredeyse mutluluktan.allah sizede bu duyguyu nasip etsin güzel haberlerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bende bebeğimin olması için lem yelid okuyorum. Topiği me bakabilirsiniz. Sizlerde yardımcı olursanız çok sevinirim. Rabbim okuyandan da okuyamayandan da razı olsun
Merhaba sevgili anneler. 4+2 deyim bende. Kucucuk bir hashas tanem var. Tahmini dogum tarihi 20.08.2018 Allahin izniyle. Son adet tarihiniz nedir? Benim 13 kasim. Rabbim hepimizin fasulyelerini bize bagislasin.
Hosbuldum rabbim herkesin evlatlarını kucaklarina almayı nasip etsin inşallah kızlar birşey sormak istiyorum iki gün önce doktora gittim kesemi gördüğü bu söyledi fakat bugün başka bir doktora geldim göremedi alttan muayene dediler sizce altan muayene olmalimiyin
Hosbuldum rabbim herkesin evlatlarını kucaklarina almayı nasip etsin inşallah kızlar birşey sormak istiyorum iki gün önce doktora gittim kesemi gördüğü bu söyledi fakat bugün başka bir doktora geldim göremedi alttan muayene dediler sizce altan muayene olmalimiyin
Batdaşımmmm. Benimde bat bugunnn biz suan 4+2 yiz. Evet burdaki takvim 5 gosteriyor yanlis bu galiba. Gaz sancim yok ama kuyruk sokumu agrim var belimde canim. Bugun testini yenilicekmisin ben yenilemicem yaa. Cumartesi doktora gitcem orda yenilerler. Yoksa delik desik olcam