Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de cuma gidecem aslında 7+0 da çağırmıştı doktor ama eşimden dolayı 2 gün erken gidecem. Duyamazsam diye endişe ediyorum. Karından duyuldu demi vajinal baktirmadin
Ben de cuma gidecem aslında 7+0 da çağırmıştı doktor ama eşimden dolayı 2 gün erken gidecem. Duyamazsam diye endişe ediyorum. Karından duyuldu demi vajinal baktirmadin
Biryerlerini kasimamaya calis canim.can bu benimki gecen gun hic alkol kullanmamama ragmen bira cekti mesela tuttum elimi kolumu bira dovmeli cocuk dogurmayim diye .
Kizlar az once kahverengi leke gordum ekimdede kimsayal olmustu ayni boyle baslamisti cook korkuyorum randevu aldim dort saat sonra doktora gidecem bana dua edin kizlar bebisim tutunsun
Kizlar az once kahverengi leke gordum ekimdede kimsayal olmustu ayni boyle baslamisti cook korkuyorum randevu aldim dort saat sonra doktora gidecem bana dua edin kizlar bebisim tutunsun
İnşallah bişey olmaz belki yerleşme kanamasıdır bende gecen ay kimyasal gecirdim her dakika wcdeyim yine lekelenme olucak korkusuyla içini ferah tut inşallah bebeğin seninledir
Valla canım erken değil geçtiğimiz hafta çok fenaydım ben sürekli bir öğürmek geliyordu iki gündür sadece kokulara tahammülüm yok.bide aç kalınca mide safra üretmeye başlıyo herhalde bide o zaman bulanıyo.
Bu uygulamada her girişte boy kilo sat girişi mi yapıcaz ?