- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #4.581
Kizlar bu da benim USG görüntüsü cuma günü 6+2 de acile gidince verdiler ama birşey söylemedi kimse sizce içinde bebek var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış bilmiyosam onu bir dahaki kontrolde doktor söylüyor bende gidince 5 haftaliktim ama gün verdi bebeği ve kalp atışını duymamız içinKizlar bu da benim USG görüntüsü cuma günü 6+2 de acile gidince verdiler ama birşey söylemedi kimse sizce içinde bebek var mi
Yalnız değilsin. Bir haftadır eşime yalvarıyorum sakatat ürünü için (adını söylemeyim) bütün siteler zarar yazıyor diye almıyordu ama çok istedim sonunda bugün dayanamadı aldı, yedim bir mutlu oldum bir mutlu oldum ))))Anam zararli ne varsa ben yemisimya
Bi haftadir koca ananasi kestim attim dolaba sabahlari kahvaltida tatli niyetine
Afiyet olsun canimYalnız değilsin. Bir haftadır eşime yalvarıyorum sakatat ürünü için (adını söylemeyim) bütün siteler zarar yazıyor diye almıyordu ama çok istedim sonunda bugün dayanamadı aldı, yedim bir mutlu oldum bir mutlu oldum ))))
Sarı halkanın içine aldım(vajinal ultrason)Canim ultrason goruntusu cok belli belirsiz bebegi secemedim kesenin icinde ne tarafta
Doktorum nar,hurma, kahve,koyu çayı yasakladı bana bilginiz olsunKızlar hamilelikte nar yemek zararlı diye okudum bazı sitelerde. Tıbbi siteler değildi kadın ve hamilelik üzerine olan sitelerde. Siz ne dusunuyorsunuz
Hurma damı?! Sendemi uykusuzsun bu aradaDoktorum nar,hurma, kahve,koyu çayı yasakladı bana bilginiz olsun

Doğuma yakın zamanda doğumu başlatmaya destek olsun diye hurma yeniyor. Erken doğum riski oluyor, hamileliğin bu kadar erken evresinde de düşük riski var.Hurma nin ne zararı var ki?![]()
YaaaDoğuma yakın zamanda doğumu başlatmaya destek olsun diye hurma yeniyor. Erken doğum riski oluyor, hamileliğin bu kadar erken evresinde de düşük riski var.
öğrendiğim iyi oldu çok teşekkürler daha eşim de dün beni zorladı "sağlıklı ye" diye.bnde 1 tane yedim amaann tövbe bi daha yemem zaten de hiç sevmiyorum.Acaba kuru hurma da mı zararlı? Onuda yiyorum çünkü oda böyleyse onuda yemeyeyimKuru hurma dediğiniz ramazanda oruç açmak için yediğimiz hurmaysa evet o yasak. Diğer hurma dediğiniz hangisi bilmiyorum.Yaaaöğrendiğim iyi oldu çok teşekkürler daha eşim de dün beni zorladı "sağlıklı ye" diye.bnde 1 tane yedim amaann tövbe bi daha yemem zaten de hiç sevmiyorum.Acaba kuru hurma da mı zararlı? Onuda yiyorum çünkü oda böyleyse onuda yemeyeyim
![]()
Biri normal cennet hurması yani yuvarlak turuncu olan biride evet ramazanda yediğimiz esmer kuru hurma ikiside yasak o zaman değil mi?Kuru hurma dediğiniz ramazanda oruç açmak için yediğimiz hurmaysa evet o yasak. Diğer hurma dediğiniz hangisi bilmiyorum.
Ne dmek canm ay bende açıktan 2. Uniye baslamistim bu sene Bu ara diyorum hata mı ettimCanim mini minnosuna masallah :) karindan ultrason mu canim benim he bu arada guzel dileklerin icin teşekkür ederimm :)
çok teşekkür ederiz teyzesi evet karından Doktorum nar,hurma, kahve,koyu çayı yasakladı bana bilginiz olsun
Doğuma yakın zamanda doğumu başlatmaya destek olsun diye hurma yeniyor. Erken doğum riski oluyor, hamileliğin bu kadar erken evresinde de düşük riski var.
Yaaaöğrendiğim iyi oldu çok teşekkürler daha eşim de dün beni zorladı "sağlıklı ye" diye.bnde 1 tane yedim amaann tövbe bi daha yemem zaten de hiç sevmiyorum.Acaba kuru hurma da mı zararlı? Onuda yiyorum çünkü oda böyleyse onuda yemeyeyim
![]()
Kuru hurma dediğiniz ramazanda oruç açmak için yediğimiz hurmaysa evet o yasak. Diğer hurma dediğiniz hangisi bilmiyorum.
Bana hem diyetisyen hem de kadın doğum doktoru ikisi de yiyebilirsin hic bi zararı yok aksine faydalı dediler günde 2.3 tane ye dedilerKuru hurma benim bildiğim doğuma yakın yenilebilir bilirsiniz belki Allah Doğum zamanı Hz Meryem’e hurma yemesini emreder hatta şöyle bir ayet vardır
“Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: "Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim." Altından (bir ses) ona seslendi: "Hüzne kapılma, Rabbin senin alt (yan)ında bir ark kılmıştır." Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin." Artık, ye, iç, gözün aydın olsun... (Meryem Suresi, 23-26)”
Birşey olmamıştır annesi şifa olsun yeğenime:)))Valla benim icin cok gec artik sifa olsun yavruma ama su saatten sonra yemeyim bari birdaha![]()
Onu yemesek bunu yemesek ne yiyeceğiz biz yaCennet hurmasının yasak olduğunu duymadım ben,beni de babam şu ara biber domates hormonlu şeyleri yeme sakın diyo,valla hormonlu oldukları öyle belli ki salatalık boyunda sivri biber :)