• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar, eski 2014 Ağustos annesi, yeni 2018 Ağustos anne adayı ben :)

Dün idrar testinde çift çizgiyi gördüm, akşam kan tahlili yaptırdım, onda da 6 haftalık hamile çıktım. Cuma günü doktor kontrolüm var, inşallah sağsalim bebeğimizi de görürüm :)

Kalp atışı duyuluyor muydu 6 haftalıkken? Tecrübeler nasıl da unutuluyor :)

Teşekkür ederim. Orda olduğuna inanıyorum ben de. Belki geç döllenme falandır, iyi düşünmek lazım di mi ?
Kesinlikle kötü düşünme bebeğin etkilenir lütfen olr olmaz şeylere kafamızı takmayalım.. ben düne kadar ne duysam bende de kesin o var diye elhamlanıp üzülüyordum ama o ihtimaller binde bir çok düşük lütfen üzülme bebiş görünmüşken neden kaybolsun kanaman olmadığı sürece hiç bir problem yok dikkat et kendine

Gunaydin kizlar,
Benim 8.haftadan sonra mide bulantilarim basladi 24 saat bulaniyor uyku uyuyamiyorum.ne mutfaga girebiliyorum nede yemek yiyrbiliyorum.hayattan resmen sogudum.bunun oncesinde hic bir belirtim yoktu.mide bulantisi icin hamilelikte Ilac kullanabiliyormuyuz?
Merhaba ben kullaniyorum doktoruna gidip gorus canim uygun birsey verecektir.

Merhaba, ben pek yazamayan ama ara sıra okuyan kaderdaşınız. Bugün 6+2 deyim ve ilk kez doktora gittik. İlk bebeğimde öğrenir öğrenmez gitmiştik ve kese ile birlikte nokta şeklinde bebeği görmüştük. Şimdi sadece keseyi gördük, içi boş gibi. Doktor bir hafta sonra gel dedi. Ama midem bulanıyor, halsizlik var. Tüm belirtileri yaşıyorum yani.

Her bebek birbirinden farklı lütfen karşılaştırmayın kardeş bile olsa endişelenmeyin :KK68:

Back
X