• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, ben pek yazamayan ama ara sıra okuyan kaderdaşınız. Bugün 6+2 deyim ve ilk kez doktora gittik. İlk bebeğimde öğrenir öğrenmez gitmiştik ve kese ile birlikte nokta şeklinde bebeği görmüştük. Şimdi sadece keseyi gördük, içi boş gibi. Doktor bir hafta sonra gel dedi. Ama midem bulanıyor, halsizlik var. Tüm belirtileri yaşıyorum yani.

Merhaba, ben pek yazamayan ama ara sıra okuyan kaderdaşınız. Bugün 6+2 deyim ve ilk kez doktora gittik. İlk bebeğimde öğrenir öğrenmez gitmiştik ve kese ile birlikte nokta şeklinde bebeği görmüştük. Şimdi sadece keseyi gördük, içi boş gibi. Doktor bir hafta sonra gel dedi. Ama midem bulanıyor, halsizlik var. Tüm belirtileri yaşıyorum yani.
Sakın korkma belirtilerini yaşıyorsun bebeğin seni bırakmadı orda annesi... dua et inşallah saklandığı yerden tekrar kendini gösterir annesi :)

:anne:
Kızlarr herkesi etiketleyemedim dualarınız için sağ olun biz bugün keseyi de gördük bebişi de... kalbide atıyodu teyzeleriiii :KK200: ayyyy Allahm ağladım yaaa kalbinin hareket ettiğini gördümmm :KK36: darısı bugün doktora gidenelre, haber bekliyorum dualarımızdasınızzz
Gözün aydın canım darısı başıma inşallah :)

Merhaba kizlar birsey soracagim. Keseyi gorenler ve kalp atisini duyanlar doktor sonraki randevuyu ne zamana verdiler

Back
X