GUUUUUUNNNNNAAAAAYYYDDDIIIIN :)
Yazismalarinizi okudum :) yazacagim kisilerin isimllerini aklimda tutmaya calistim unuttuklarim varsa affola :)
@sevdanolmasaaa ve
@MinisGeliyo kizlar gecmisler olsun tez zamanda iyilesin insallah
@ezgiraim canimm gozunaydin darisi kalp atislarina:)
wintersun
hadi yavrukuslari gorde gel bize de haber et canim:)
biumutsa
canimm naptin doktora gittin mi grcmis olsun bence yoruldugun icin olmuştur ama sen git bi onlemini al tabi
Nesrinay86
cicilerin hayirli olsun canimm :)
@Sabirsiz61 canim cok gecmis olsunn
Veee son olarak benim gibi bebesi olan anneler e bebekte prima indirimde haberiniz ola :)
He bi de arkadaslar sunu soyleyeyim bazen yazilanlarin hepsini okuma sansimiz olmuyor kimi calisiyor kimi bebekli kimi de benim gibi ogrenci :) yani velhasil gecmisi okuyamadan direk son mesaja bakabiliyor eger ki cevap yazilmamissa cokta takilmamak lazim kimse ohh iyi olmus dememistir gorende uzulmustur eminim ya yazmayi unutmustur ya da ne bilim ne diyecegini bilmemistir ben sahsim adina gordugumde yazmak ve birilerinin sorunlarina cevap olmak ya da rahatlatmak icin caba sarfediyorum ki eminim burdaki çoğu kiside bunu yapiyordur ve arkadaşın ismi aklimda kalmadi ama sunj demek istiyorum belli bir konu var ve biz hep onu mu konusmak zorundayiz yeri gelir meyve yeri gelir cocuk yeri gelir geyik yapilir burasi sohbet ortami o anda konusulur baska konu acilir o da konusulur lutfen gergin olan ortami daha da germeyelim yapici olalim.. Ve unutmayalim ki burdaki herkes hamile herkes hassas herkesin hormon tavannn:)