- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #5.041
Ay benimkinide hisset teyzesiHiiiç umutlanma erkek seninki erkekyani senin kızın olursa ben daha çok şaşırırım insan görmeden erkek olduğunu hisseder mi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay benimkinide hisset teyzesiHiiiç umutlanma erkek seninki erkekyani senin kızın olursa ben daha çok şaşırırım insan görmeden erkek olduğunu hisseder mi
![]()
Hayırlısıyla sana kız bana erkek nasip etsin sağlıkla inşllah :))) Benim de oğlum var ama doyamadım ben erkek annesi olmayaSeni zalim :) bırakmıyor da hayal kurayim :) :) napim bende ogullarimin sacini uzatir toka takarim :)
Keşke 1 ay dinlenip öyle transferini olsaydın canım çok geçmiş olsun.geçer ins bian önceAhh canım yaaa neler neler ama atlatamıylrum ilk ohss olduğumda dayanamamıştım ölüm sınırına gelmişim meğerse 2.5 litre su almışlardı karından şuan o kadar değilim Allah a şükür
Seni zalim :) bırakmıyor da hayal kurayim :) :) napim bende ogullarimin sacini uzatir toka takarim :)
Sen kahveden bahsediyorsun benim pazar sabahi bildigin nohut kadar bir sürü parca geldi epey kirmizi kanla beraber ama gittum kese duruyor baska dr a gittim yolk kesesi ve kalp atimini gordum dr dinletmedi erken diye ama orada oldugunu biliyoruz yani her kanama herseyin bittiginin yada kotuye gittiginin gostergesi degil doktorum birsuru sebebi olabilir ama hepsinden haberdar değiliz dedi onemli olan rahimde aktif bir kanama yokmus :)Hadi yaa o derece mi
Cidden çok rahatlattın beni teşekkür ederim umarım öyledir.İlk gebelik anne olma heyecanı tecrübesizliği işte bende ki.
Aslında akıntım enfeksiyon akıntısı bile olabilir.Çünkü hepp var bende ve sağolsun renk renk gelir.Doğruru ayırt edemiyorum :/
Ahh canim benim amin insallah saglikli olsunlarda :)
Hayırlısıyla sana kız bana erkek nasip etsin sağlıkla inşllah :))) Benim de oğlum var ama doyamadım ben erkek annesi olmaya![]()
Seniii gidiii aldin gönluuumuu :) amin insallah canim brnim hayirlisiyla :) o gunleri de gormek nasip olur insallah :)güzel,edepli, tatlı gelinlerin olsun inşaallah onlar seni anne gibi bilsin bak hiç hamilelik çekmeden iki tane kızın olmuş olur![]()
Ay benimkinide hisset teyzesi![]()
Sana burdan sevgiler öpücükler bol kalpler yolluyorum ozamanha hahainteriorarchitect ultrasondan anlıyordu ben de kehanetlerde bulunuyorum
onunki bilimsel benimki üfürükçülük adeta hadi hangimiz daha çok tutturacağız
sana da kehanette bulunacağım canım biraz yazışmaları dikkatli takip edeyim de :) elektriğini yolla bana
![]()
Sana burdan sevgiler öpücükler bol kalpler yolluyorum ozaman![]()

Bence cigir astik burada harcaniyoruz :)ha hahainteriorarchitect ultrasondan anlıyordu ben de kehanetlerde bulunuyorum
sana da kehanette bulunacağım canım biraz yazışmaları dikkatli takip edeyim de :) elektriğini yolla bana
![]()
Bekliyorummm kehaneti çi Anamızhahahaha 1 hafta içinde kehanette bulunucamgörüyoruuummm görüyoruuuumm
![]()
Bence cigir astik burada harcaniyoruz :)
doğurduktan sonra şirketleşelim Canım sen yaptıkça öyle devam edecek azcık naz yap benim kocamda hiç yapmaz ama adam hamileliklerimde hamaratlaşıyo birden 9 ay sonra özüne döner şu 9 ay bari günümüzü gün edelimAy ne güzel kocalarınız var maşallah:) Benim kocam kendisi koca bir bebek olduğu için suyunu bile kendi içmez :)))
Aslında bakarsan bende senin gibiyim erkeğe ayarlıyorum kendimi oğlum arkadaş olur onun küçükleriyle büyür diye teselli ediyorum kenndimi ama gel gör ki gir kalbimin içine bak ne diyo,senin diğer hamilliğinden bi farkı var mı bunun?Allah hayirlisini versin insallah ona da bizlerede :) valla bende de ayni durum var :) ama herkes o kadar erkek diyor ki kendimi erkege hazirladim galiba psikolojik olarak kiz olursa bingoooo cok şaşırırım :)
Ateşini yolla bana gibi olmuşha hahainteriorarchitect ultrasondan anlıyordu ben de kehanetlerde bulunuyorum
![]()
Bide Kızlar sizde kan alırken farkettinizmi bilmiyorum yada banamı öyle geldi kanım çok koyu kıvamlı gibiydi daha önceleri 1 sene bebek için her ay kan verdiğim için hiç kanımı bu renk görmemiştim:)
Senin çin rus ne diyo :)Allah hayirlisini versin insallah ona da bizlerede :) valla bende de ayni durum var :) ama herkes o kadar erkek diyor ki kendimi erkege hazirladim galiba psikolojik olarak kiz olursa bingoooo cok şaşırırım :)
Çok yorma kendiniBen azıcık temizlik yapayım yemek yapayım sonra ofise gideyim öpüyorum hepinizi gelene kadar hastanede olan arkadaşlarımda iyi haberler gelir inşllah yeğenlerime iyi bakın![]()
Bekliyorummm kehaneti çi Anamız![]()
Canım sen yaptıkça öyle devam edecek azcık naz yap benim kocamda hiç yapmaz ama adam hamileliklerimde hamaratlaşıyo birden 9 ay sonra özüne döner şu 9 ay bari günümüzü gün edelim
Aslında bakarsan bende senin gibiyim erkeğe ayarlıyorum kendimi oğlum arkadaş olur onun küçükleriyle büyür diye teselli ediyorum kenndimi ama gel gör ki gir kalbimin içine bak ne diyo,senin diğer hamilliğinden bi farkı var mı bunun?
Ateşini yolla bana gibi olmuş![]()