- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #5.061
@Lina dmrkrn seninkini de kız hissediyorum canım hayırlısı olsun tabi öncelikle 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi banada tahmin :)@Lina dmrkrn seninkini de kız hissediyorum canım hayırlısı olsun tabi öncelikle![]()
hadi banada tahmin :)
peki merakla bekliyorum ozamanbiraz daha dikkatli takip edeceğim yazışmalarını canım elektriği öyle alıyorum![]()

Yas 35 :) benimde Mirayim pazartesi 1 yasinda olacak daha cok kucuk abla oluyor zillim. Benim muhtemel dogum agustos ilk haftasi olur belkide gormez agustosu kizim makat gelis oldugu icin sezeryan dogum yaptim e birde anasi gibi sabirsiz olunca 37+1 de kendi baslatti dogumu sanirim buda oyle olur asagi yukari diyorum :) senin dogum normal miydi?Muhtemel doğum tarihimiz aynı gün muşSabirsiz61 benimde beril im abla olacak insallah kızım 4.5 yaşında bende 32 sizde durumlar nedir?
Yas 35 :) benimde Mirayim pazartesi 1 yasinda olacak daha cok kucuk abla oluyor zillim. Benim muhtemel dogum agustos ilk haftasi olur belkide gormez agustosu kizim makat gelis oldugu icin sezeryab dogum yaptim e birde anasi gibi sabirsiz olunca 37+1 de kendi baslatti dogumu sanirim buda oyle olur asagi yukari diyorum :) senin dogum normal miydi?
Mecbur kalinca ve senin durumunu gozuyle görünce oyle yapiyor ki inan aklin durur. Esimde oyleydi ama çocuk sonrasi helede şimdi elim ayağım resmen uyutuyor yikiyor değişiyor gece uyaninca eger emzirmeyeceksem tekrar uyutuyor yani lafın kısası onlar yapabilecegimizi bildiklerinden geride duruyorlar ama en ufak bir sıkıntıda arkamızda hatta yanimizdalar ben bunu yasadim ve bu anlamda mutluyum umarim senide yalancı cikartir esin :)Ay ne güzel kocalarınız var maşallah:) Benim kocam kendisi koca bir bebek olduğu için suyunu bile kendi içmez :)))
Seni gelip evire cevire doverim evrene kız msji yollama irkek olacak benimkiKız hissediyorum canım sende de sormadan hissettiklerimi söyleyeyim de sonra gelip beni bulun![]()
Seni gelip evire cevire doverim evrene kız msji yollama irkek olacak benimki![]()
Hahahaha resmen kendimi gördüm oğluma hamileyken 4 arkadas aynı dönemlerde hamile idik işte anlatıyolar biri diyo benim kocam banyoyu cifliyo biri diyo benimki aspiratörü bile söküp tellerini yıkıyo diğeri valla ben elimi sıcak sudan soğuk suya koymuyorum sıra bana geldi seninki napıyo dediler cok şükür artık kendi suyunu kendi getiriyo dedimAy ne güzel kocalarınız var maşallah:) Benim kocam kendisi koca bir bebek olduğu için suyunu bile kendi içmez :)))
Ben erkek hissediyorum kutuma gidicem teklifini dusunmuyorum bileaaaa hamile hamileye böyle der mi
ben demiyorum analık hislerim diyor
![]()

Yaaaaaa ne diyosuuuuuuunnn kız ağzın bal baklava yesin inşallah bak ben dörtledimBak sana hemen kehanette bulunayım seninki kız bence ne istiyorsun bilmiyorum amahayırlısı olsun tabi

Seni gelip evire cevire doverim evrene kız msji yollama irkek olacak benimki![]()
Yaaa durum o kadar vahimmiymiş ya kadın doğumcu mu verdi? eğer kulak burun boğaza gitiiysen doktoruna sor mutlakaGunaydin hamisler.ben hastaneden geliyorum dun bhsetmistim bademciklerimde enfeksiyon varmis.doktor penisilin igne verdi.6 tane sabah aksam.aranizda kullanan oldu mu hamileyken.acil cevaplarinizi bekliyorum![]()
Kulak burun boğaz verdi ama doktoruna danis dedi..Yaaa durum o kadar vahimmiymiş ya kadın doğumcu mu verdi? eğer kulak burun boğaza gitiiysen doktoruna sor mutlaka
Ay ağzın bal yesin keşke ikiz olsaeğer ilk çocuk kız olsaydı kesin erkek hissediyorum diyebilirdim ama şu an çok ufak kız hissi de var ikiz olmasın![]()
Ben erkek hissediyorum kutuma gidicem teklifini dusunmuyorum bile![]()
Ay ağzın bal yesin keşke ikiz olsa![]()
Yok canım bizimki bildiğin Anadolu adamı hayatda yapmaz annemi çağırır kendi annesi çağırır hiçbirşey yapamazsa yardımcı alır yanıma ama öyle alışmış annesi bile o odaya girince ayağa kalkıyor benimki mucizeler ötesi elinden geleni yapar ama elinden gelmiyor alışmamış adam:))Mecbur kalinca ve senin durumunu gozuyle görünce oyle yapiyor ki inan aklin durur. Esimde oyleydi ama çocuk sonrasi helede şimdi elim ayağım resmen uyutuyor yikiyor değişiyor gece uyaninca eger emzirmeyeceksem tekrar uyutuyor yani lafın kısası onlar yapabilecegimizi bildiklerinden geride duruyorlar ama en ufak bir sıkıntıda arkamızda hatta yanimizdalar ben bunu yasadim ve bu anlamda mutluyum umarim senide yalancı cikartir esin :)