• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Muhtemel doğum tarihimiz aynı gün muş Sabirsiz61 Sabirsiz61 benimde beril im abla olacak insallah kızım 4.5 yaşında bende 32 sizde durumlar nedir?
Yas 35 :) benimde Mirayim pazartesi 1 yasinda olacak daha cok kucuk abla oluyor zillim. Benim muhtemel dogum agustos ilk haftasi olur belkide gormez agustosu kizim makat gelis oldugu icin sezeryan dogum yaptim e birde anasi gibi sabirsiz olunca 37+1 de kendi baslatti dogumu sanirim buda oyle olur asagi yukari diyorum :) senin dogum normal miydi?

Son düzenleme:
Yas 35 :) benimde Mirayim pazartesi 1 yasinda olacak daha cok kucuk abla oluyor zillim. Benim muhtemel dogum agustos ilk haftasi olur belkide gormez agustosu kizim makat gelis oldugu icin sezeryab dogum yaptim e birde anasi gibi sabirsiz olunca 37+1 de kendi baslatti dogumu sanirim buda oyle olur asagi yukari diyorum :) senin dogum normal miydi?

Kız hissediyorum canım sende de sormadan hissettiklerimi söyleyeyim de sonra gelip beni bulun :KK70:

Ay ne güzel kocalarınız var maşallah:) Benim kocam kendisi koca bir bebek olduğu için suyunu bile kendi içmez :)))
Mecbur kalinca ve senin durumunu gozuyle görünce oyle yapiyor ki inan aklin durur. Esimde oyleydi ama çocuk sonrasi helede şimdi elim ayağım resmen uyutuyor yikiyor değişiyor gece uyaninca eger emzirmeyeceksem tekrar uyutuyor yani lafın kısası onlar yapabilecegimizi bildiklerinden geride duruyorlar ama en ufak bir sıkıntıda arkamızda hatta yanimizdalar ben bunu yasadim ve bu anlamda mutluyum umarim senide yalancı cikartir esin :)

Son düzenleme:
Ay ne güzel kocalarınız var maşallah:) Benim kocam kendisi koca bir bebek olduğu için suyunu bile kendi içmez :)))
Hahahaha resmen kendimi gördüm oğluma hamileyken 4 arkadas aynı dönemlerde hamile idik işte anlatıyolar biri diyo benim kocam banyoyu cifliyo biri diyo benimki aspiratörü bile söküp tellerini yıkıyo diğeri valla ben elimi sıcak sudan soğuk suya koymuyorum sıra bana geldi seninki napıyo dediler cok şükür artık kendi suyunu kendi getiriyo dedim :KK48: şuanda aynı ben evde dört dönüyorum

Gunaydin hamisler.ben hastaneden geliyorum dun bhsetmistim bademciklerimde enfeksiyon varmis.doktor penisilin igne verdi.6 tane sabah aksam.aranizda kullanan oldu mu hamileyken.acil cevaplarinizi bekliyorum :hasta:

Gunaydin hamisler.ben hastaneden geliyorum dun bhsetmistim bademciklerimde enfeksiyon varmis.doktor penisilin igne verdi.6 tane sabah aksam.aranizda kullanan oldu mu hamileyken.acil cevaplarinizi bekliyorum :hasta:
Yaaa durum o kadar vahimmiymiş ya kadın doğumcu mu verdi? eğer kulak burun boğaza gitiiysen doktoruna sor mutlaka

Ben erkek hissediyorum kutuma gidicem teklifini dusunmuyorum bile :halay:

aaa kızının adı Miray mı ben de kız olursa Miray koymayı düşünüyorum ne güzel :KK36: hayırlısı olsun kutuna git bakalım nasılsa belli zaten :KK70: benim kehanetim tutacak mı acaba :KK30:

Mecbur kalinca ve senin durumunu gozuyle görünce oyle yapiyor ki inan aklin durur. Esimde oyleydi ama çocuk sonrasi helede şimdi elim ayağım resmen uyutuyor yikiyor değişiyor gece uyaninca eger emzirmeyeceksem tekrar uyutuyor yani lafın kısası onlar yapabilecegimizi bildiklerinden geride duruyorlar ama en ufak bir sıkıntıda arkamızda hatta yanimizdalar ben bunu yasadim ve bu anlamda mutluyum umarim senide yalancı cikartir esin :)
Yok canım bizimki bildiğin Anadolu adamı hayatda yapmaz annemi çağırır kendi annesi çağırır hiçbirşey yapamazsa yardımcı alır yanıma ama öyle alışmış annesi bile o odaya girince ayağa kalkıyor benimki mucizeler ötesi elinden geleni yapar ama elinden gelmiyor alışmamış adam:))

Back
X