• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hemen telaş yapma canım. Her zaman böyle olması beklenmezmiş. Bir yerde okumustum 6. ve 7. haftadan sonra 3,4 günde bir olabiliyormuş iki katı artış. Hayırlısıyla inşallah sağlık haberlerini alırsın
Doktor direk 2 katı artmamis diyince çok korktum.kesede göründü aslinda(

Ayy canım tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana burda onun için varız birbirimiz destek için ama gerçekten burda o kadar çok oluyo ki etkilenen ben galiba ikinci olduğu için biraz daha rahatım, ama ne kadar stresli sıkıntılı bir hamilelik yaşarsanız doğunca o kadar sıkıntılı ağlayan bir bebek olur ona göre bende seni öpüyorum :KK60:

Niye bu kadar panik oldun 5500 değer gayet iyi açıkçası hamilesin yani nasıl bir yardım istersin canım :temizlik: sen doktora gitsen kese bile görürsün
Canim kesemi gordum sadece 3700 'de 5500e cıktı ya tam 2 katı olmamış degerim

İnşallah canım. Bendede tam tersi enerji tavan. Sende belirtiler başlamış yani Allah kolaylık versn. Ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Unutuyorum çoğu zaman. Oğlumda var park bahçe koşturuyoruz havayı güneşli görünce. İlk gebeliğim kanamalıydı benim. Daha henüz kontrole de gitmedim. Keseyi falan görmedim yani.
Maşallah ne güzel ya bende 5 6 haftalıkken hamile olduğumu unuturdum ama demekki çok erken konuşmuşum bugünleri de görmek varmış :bicak:

32+5 de erken doğum yaptım ben ona rağmen korkutmak gibi olmasın ama feciydi evde iç çamaşırlarıyla dolaştığım halde şıpır şıpır terleyip sabaha kadar uyuyamamak şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Evden cikmayacagim ben o zaman klimanin dibinde yatarim artik :) kışın guzeldi usumuyordum sicakladigim icin ama yazin bakalim ne yapacagiz :)

Merhaba kızlar.Ben de bugün gittim doktora. Karından baktı. Rahim duvarı kalınlaşmış kese oluşumu başlamış dedi. Cuma günü çağırdı tekrar. Büyük ihtimalle görürüz dedi. Göremezse vajinal bakacakmış. İnşallah görünürde biraz azalır stres:dua:
Inşallah canım ama sen pzt gününe bırak belki iki gün içinde görmeye bilir durduk yere evham yapma

Kızlar bugün kahverengi lekelenmem oldu. Çok korkuyorum. Şimdi proluton dupot diye bi iğne vuruldum. Çok endişeliyim inşallah bebeğim beni bırakmaz
Allaha emanet olun canım. Sakin ol uzat ayaklarını dinlen. Burada okumuşsundur bir çok arkadaş yaşamış aynı durumu. Bebeğin sımsıkı tutunsun Allahın izniyle sana:dua:

Kızlar bugün kahverengi lekelenmem oldu. Çok korkuyorum. Şimdi proluton dupot diye bi iğne vuruldum. Çok endişeliyim inşallah bebeğim beni bırakmaz
Korkma birsey olmaz bebek eger saglikliysa oluk olukta kanama olsa gelir dunyaya. Bunu sana ilk hamileligini surekli kanama ile gecirip 20 hafta yatan biri yaziyor. Ve simdide kanama yuzunden adet oldugunu sanıp iki gun sonra hamile oldugunu öğrenen ve hergun azda olsa kahve lekelenmesi olan bir anne adayi yaziyor. Hamilelikte cok yaygin kanama bazi sanslilar hic kanama yasamiyor demekki biz onlardan degiliz diye dusun.

Son düzenleme:
Canim kesemi gordum sadece 3700 'de 5500e cıktı ya tam 2 katı olmamış degerim
Canım bütün suç bunu sana diyip seni telaşelendiren doktorda ne oldu şimdi bunu söyleidede,bu kız birdahaki kontrole kadar içi içini yer sen bence bi kan daha ver aynı yerde için ferahlar bari doktorun istemiştir herhalde bir kan tahlili daha beğenmemiş ya beyimiz bilmiyorum bey mi ama beni oraya getirtmesin hormonlar tavan ne yapacağım hiç belli olmaz :KK11:

Canım bu grubun yarısi progestan kullanıyor kanama lekelenme sorunu olduğu için sen içini ferah tut hareketlerine dikkat et istirahat et bişeyin kalmaz allahın izniyle

Tühh yaaa kıyamam yardım edecekk anne k.valide yok mu canım seni biraz dinlendirseler,Allah yardımcın olsun
Kızım meme ve anne delisi cok nadir baba sakinleştirebiliyor. Annem burada üç gundur ama ancak mutfak isine bakıyor yani yatip dinlenme sansim kizimla yine olamiyor ama bu gunumuzude sukur. Rabbim evlat sevgisini tattirdi bu günlerde gececek. Normalde kizim uysal sakin melek gibidir masallahi var tersi olsa bubkadar kisa aralikta ikinciyi isteyemezdim sanirim ama bu diş olayi cok zorluyor onu haliyle bizede yansiyor.

Canım bütün suç bunu sana diyip seni telaşelendiren doktorda ne oldu şimdi bunu söyleidede,bu kız birdahaki kontrole kadar içi içini yer sen bence bi kan daha ver aynı yerde için ferahlar bari doktorun istemiştir herhalde bir kan tahlili daha beğenmemiş ya beyimiz bilmiyorum bey mi ama beni oraya getirtmesin hormonlar tavan ne yapacağım hiç belli olmaz :KK11:
Cuma günü vercem kan tahlili arkadasim aynen yerimde duramıyorum icim içimi yiyor:(

merhaba canım hoşgeldin benimde son adet tarihim 23 kasımdı aynı ayda hamile kalmışız. Bu cumartesi randevum var ve acayip heycanlıyım kese görüncekmi çok merak ediyorum. Sen doktora gittin mi?
Benimde 24 kasim sat :) ama benim ovulasyon 14.gun degil 16 da oldu 2 gun rötarli adet dönemim 30 gun. 7 haftadan önce gitmicem ben alttan muayene fobisi var. Siz gidince yazin arkadaslar pit pit lari duyarsiniz inslh

ay ne güzel doğum günü kutlu olsun o zaman şimdiden :) bende çalıştığım için bi hafta sonlarım var ondada cumartesileri artık doktor kontrolllerinde geçer bana da uyku zor gibi görünüyor .
Valla basa gelince duzene bir sekilde ayak uyduruyorsun boşver keyfini cikartmaya bak bakiyorum soyle son 1.5 yilima sadece su bir haftadir uykusuzluk cekiyorum kizim gece uyumadigindan yoksa hersey iyi gecmis soylendigi kadarda kötü ve yorucu olmuyor merak etme.

Sağol canım benim. İnşallah. İnsan ister istemez korkuyor.
Ben bir doktorumu sirf keseyi gordugu gun hcg istedi diye degistirdim. Keseyi gorduyseniz hcg ye bakilmaz. Biraz ticari menfaat yuzunden bu tarz strese sokuyorlar. İlk donemki artis sonrasi hcg yavaslar hatta yanlis hatirlamiyorsam 9. - 10. Haftalarda dusmeye baslar diye hatirliyorum.

Back
X