• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kalp atışını gördüm çok şükür doktor 2 cm olana kadar dinletmiyormus bebegim 1 cm şu an :) 7 haftayla uyumlu dedi çok mutluyum dua edenlerden Allah razı olsun. He bi de tekmis:) diğeri ödem kesesiymis yok olmuş

Kizlar haftaya cuma doktor kontrolüm var ikili tarama olacak sanirim cok heyecanliyim,belki cinsiyeti hakkinda da yorum yapar:anneadayı: ikili tarama icin randevu bekleyenler kimler @nisanbu sen varsin seni biliyorum gazelim_24 gazelim_24 sende bizimleydin sanirim senin ne zaman? Ve diger arkadaşlar sizler de durum ne?:KK54:
Bende yarın gidicem ama daha hiç konusmadık bu konuyu doktorla 2 hafta once gtmistim en son bakalım yarın haber veririm ben de :anneadayı:

Kızlar kalp atışını gördüm çok şükür doktor 2 cm olana kadar dinletmiyormus bebegim 1 cm şu an :) 7 haftayla uyumlu dedi çok mutluyum dua edenlerden Allah razı olsun. He bi de tekmis:) diğeri ödem kesesiymis yok olmuş
Hayırlı olaun canım 1 olsun biİzim olsun sağlıkla gelsin maşallahhhh

Ay hadi gözün aydın wintersun wintersun in dediği gibi 1 olsun bizim olsun :emir_bebek::halay:

Günaydın güzel anneler @etka31112 hayırlısıyla güzel sonuçlarla gel bebişlerini gör S Simincan canın sabada geçmiş olsun inşllah önemli birşey değildir sende güzel haberlerle gel inşllah
Amin inşallah hepimizin bebislerim izin sağlığı yerinde olsun insallah rabim kucağımiza saglikli sihhatli nasip etsin insallah guzel anne ve anne adaylari

Çok sevindim canm bebeişin seninle olmasınaaaa kucağına sağlıkla aldığın günlerde nasip olsun

Nasıl oldun canm kesildi mi kanamalar ?

Taşıdıkları can kendilerinin değil ki eşi yada kendi hamile olsa oturtacak yer bulamazlar nırmal hastaya hadi kürtaja .. yazık walla yazıkkk kesinlikle şikayet etmelisin

Geçen gün aldığın karara istikrarla devam edebiliyor musun ??
Günde bir iki tane içiyorum canım ama eski gibi değilim paketi yiyesim geliyordu yoksa :)

Kizlar haftaya cuma doktor kontrolüm var ikili tarama olacak sanirim cok heyecanliyim,belki cinsiyeti hakkinda da yorum yapar:anneadayı: ikili tarama icin randevu bekleyenler kimler @nisanbu sen varsin seni biliyorum gazelim_24 gazelim_24 sende bizimleydin sanirim senin ne zaman? Ve diger arkadaşlar sizler de durum ne?:KK54:
Canım ben Türkiye gelmeyi bekliyorum orda yaptırıcam bir iki haftayı bulur gelmem zamanım geçmiş olmaz umarım :( Salı günüde burdada bir kontrole gitmeyi düşünüyorum

Amin inşallah hayırlı haberle gelirsin sen de benim için dua et benim kanama yine başladı 10 gibi Dr gircem

Günaydııın, inşallah herşey yolundadır canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.:dua:

Günaydın güzel anneler @etka31112 hayırlısıyla güzel sonuçlarla gel bebişlerini gör S Simincan canın sabada geçmiş olsun inşllah önemli birşey değildir sende güzel haberlerle gel inşllah

Gunaydin @etka31112. Naptin kuzum haber vermedin

S Simincan hadi gözün aydın canım güzelce yat dinlen:anneadayı:
@etka31112 güzel haberlerini bekliyoruz senin de canım:KK54:

@etka31112 nin neyi vardı bugun ben kacirdim.

Gözünaydın cnm.

Gozun aydin canim :KK200:

Hayırlı olaun canım 1 olsun biİzim olsun sağlıkla gelsin maşallahhhh

Ay hadi gözün aydın wintersun wintersun in dediği gibi 1 olsun bizim olsun :emir_bebek::halay:

Gözünaydın canım tek olsun sağlıklı olsunda:KK200:

Hepinizden Allah razı olsun kızlar Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin sizleri ve bebislerinizi opuyorummm

Haftalarimiz ayni :) hic gittinizmi kontrole
5+3 de gittim cnm.kese oluşmuş içinde bebek görünüyor,kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi.izmirde yaşıyorum.iyi bir dr ve hastahane arıyorum.önce bir kalp atışlarını duyuyımda.sonrası kolay.benin sat 24 kasım senin?

Back
X