- 22 Mayıs 2012
- 2.277
- 2.056
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #8.441
bulantılar hiç geçmeyecek gibi
bu bahsedılen ılacın zararı var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstifra oluyormu yoksa sadece bulantımı.bulantılar hiç geçmeyecek gibi
Merhaba bende aynı durumdayım seninle,son gittiğim doktor zaten az zamanın kalmış kendiliğinden geçer ilaca hiç başlama dedi bana.bende idare etmeye çalışıyorumbulantılar hiç geçmeyecek gibi
Bende ayni durumdayim seninleBenim 1.5 aydir devam ediyor kanka olduk resmen endise etme bazi kadinlarda hamilelik bu sekilde seyrediyor.
Çok rahatladım senin adına canım benim Allah bidaha göstermesin sonucunda iyi çıkar inşallah çok geçmiş olsumKızlar desteğiniz dualarınız için tekrar teşekkürler. Biyopsiden çıktım az önce çok canım yanmadı ama biraz kasık ağrısı oldu o da geçti şimdi çok şükür. Doktor beni bi odaya aldı iki saat yat sonra çıkarsın dedi. Gördüğüm lezyonlar kansere benzemiyo zaten dedi içim biraz rahatladı. İnşallah biyopsi sonucum temiz çıktı diye yazdığım günleri de görürüm. Hepinizi öpüyorum![]()
Canim geçecek cok az kaldi benim kesildi gibi birsey çok şükür..peki kusuyor musun? Sadece bulanti mi?bulantılar hiç geçmeyecek gibi
Yapacak birsey yok o yuzden panigede gerej yok. Kizimda surekli bir kanamam vardir kahve pembe ama bunda dikkat ettim ilk adet sanmıştım bir hafta sonra gecti ve yine ikinci adet dongumde basladi. Sanırım her ay devam edecek koyu kahve camur gibi suan ctesi kuzuyu gormeye gidecegiz bakalim keyfi yerinde mi anasina cektirdiklerine bakinca kesin yerindedir diyorum benim cocuklar hamilelikte agzima ediyorlar ama doğunca ideal bebe oluyorlar :)Bende ayni durumdayim seninleSabirsiz61 .. G Gurmes benim ilk olduğunda pembe idi doktor hicbirsey vermedi kan olmadikca korkma dedi.ultrasonla bakmıştı kanama yok dedi kesede vs. Seninde bakip kanama mi gorduler ilac verdiler canim.benim siklikla oluyor hala sarimsi bir akinti bazen su gibi oluyor.panik yapmamaya calisiyorum alistim diyebilirim.
Yapacak birsey yok o yuzden panigede gerej yok. Kizimda surekli bir kanamam vardir kahve pembe ama bunda dikkat ettim ilk adet sanmıştım bir hafta sonra gecti ve yine ikinci adet dongumde basladi. Sanırım her ay devam edecek koyu kahve camur gibi suan ctesi kuzuyu gormeye gidecegiz bakalim keyfi yerinde mi anasina cektirdiklerine bakinca kesin yerindedir diyorum benim cocuklar hamilelikte agzima ediyorlar ama doğunca ideal bebe oluyorlar :)
İkili test için mi gideceksin canımayy! alemsin ne guldurdun beni..benimde oyle adet dongusunde bir sapitiyor akinti rengini sasiriyor..yarın benim randevumda cok sabirsizlaniyorum.insallah guzel sonuclarla donerim
![]()
Evet canim randevuyu 1 ay onceden almıştım.insallah erken gitmis olmam.İkili test için mi gideceksin canım
Bende bi kere gittim tekrar 5 hafta sonra gel dedi ikili için çok uzun oldu ara sanki ilk sen gidiyosun o zaman iyi sonuçlarla gel inşallahEvet canim randevuyu 1 ay onceden almıştım.insallah erken gitmis olmam.
Evet muayene boyunca hep böyleydi hareket edip durdu :) Allah kucağımıza almayı da nasip etsin cümlemizeYüzü bize mi dönük:) maaşallah ona:) genelde sırtı dönük olan, yan duran, cinsel organını göstermeyen bebekler kız oluyor. Erkekler tee ana rahminde rahat hareket ediyor:)
Evet canim ilk benim sanirim.. insallah dua edin benim için olur muBende bi kere gittim tekrar 5 hafta sonra gel dedi ikili için çok uzun oldu ara sanki ilk sen gidiyosun o zaman iyi sonuçlarla gel inşallah

Canim cinsiyeti belli mi..sanki kiz bu ya cok tatli masallah.az once gordum resmi bize bakıyorduEvet muayene boyunca hep böyleydi hareket edip durdu :) Allah kucağımıza almayı da nasip etsin cümlemize
Etmez olur muyum Allah kimsenin evladına zeval vermesin. İlk çocukta bilmedim ama nedense bu kez korkuyorum. İlk bebişin miEvet canim ilk benim sanirim.. insallah dua edin benim için olur mu![]()
Amiinn. Evet canim ilk bebegim ve cok yeni evliyimEtmez olur muyum Allah kimsenin evladına zeval vermesin. İlk çocukta bilmedim ama nedense bu kez korkuyorum. İlk bebişin mi