• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O miskinlik hiç gitmeyecek mii evde çocuk olmasa hiç kalkmadan yatıcam dün o kadar kötüydüm ki ilkkez kocişin doğum gününü unutmuşum bi güzel küstü
Aaa dün benimde eşiminde Doğum günüydü ben unutmadım kutladım dizinde eşiniz doğum günü kutlu olsun sağlıkla çoçuklarınızla mutlu sağlıklı yaşları olsun

Aaa dün benimde eşiminde Doğum günüydü ben unutmadım kutladım dizinde eşiniz doğum günü kutlu olsun sağlıkla çoçuklarınızla mutlu sağlıklı yaşları olsun
Sağol canım sizde inşallah bebeklerinizle çok mutlu olun. Unuttum ama sonradan kıvırıp yaptım bişeyler çok uykusuzum uyku diye aklımdan oluyorum

Sağol canım sizde inşallah bebeklerinizle çok mutlu olun. Unuttum ama sonradan kıvırıp yaptım bişeyler çok uykusuzum uyku diye aklımdan oluyorum
Ya canım benim Allah kolaylık verdin benim küçük çoçuğum yok eşin küçük bir çoçuk gibi sabah 8 de illa kahvaltısı hazır olacak üstünü hazırlayıp bırakıcam giyecek kahvaltıdan önce limonlu suyunu vericem içeçek :ukala::ukala::ukala: daha bir sürü şey yani bende bir bebek bakıyor gibi kötü alıştırdım adamı zamanında :)

Ya canım benim Allah kolaylık verdin benim küçük çoçuğum yok eşin küçük bir çoçuk gibi sabah 8 de illa kahvaltısı hazır olacak üstünü hazırlayıp bırakıcam giyecek kahvaltıdan önce limonlu suyunu vericem içeçek :ukala::ukala::ukala: daha bir sürü şey yani bende bir bebek bakıyor gibi kötü alıştırdım adamı zamanında :)
:):):) eşimide sayarsam iki tane benim bebiş aynen kahvaltı erkenden ve kıyafetlerini ben hazırlarım herşeyi bana bakıyor çok zahmetli

:):):) eşimide sayarsam iki tane benim bebiş aynen kahvaltı erkenden ve kıyafetlerini ben hazırlarım herşeyi bana bakıyor çok zahmetli
Bide bunların yanında ofisteki Muhasebe işlerine de ben baktığım İçin ayrıcada öyle çalışıyorum ama bu sene sınavlara hazırlanıp giricem meslek değiştirmek istiyorum

Kızlar doktordan geliyoruz bi mahşallahınız alırız:nazar: :) sata göre 6+4tük 6+5çıktık ölçümlerde. Kalp atışlarımızı duyduk suyumuz kan akışımız herşey yolundaymış. Bulantı içinde premesis plus diye bi ilaç verdi doktorum. Bitkiselmiş içinde zencefil kökü ve b vitaminleri varmış. Bulantını tamamen kesmez ama hafifletir dedi. Ayrıca bulantılarının olması çok iyi bişey dedi bu bebeğinin geliştiğini ve iyi olduğunu gösterir dedi. :)

Anneler olmasa ne yapariz zaten dimi..insallah canım saglikla hayirlisiyla olsunlarda bize dusenin fazlasını yapariz.birsey sorucam yarin doktora gttigimde 11+2 oluyorum cinsiyet hakkinda yorum da yapar mi yoksa erken mi sence?
Kizimi 11+6 da öğrendim ben dr un bir bilgi sahibi kesin oluyor ama söyler mi iste o dr dan dr a degisiyor.

Kızlar doktordan geliyoruz bi mahşallahınız alırız:nazar: :) sata göre 6+4tük 6+5çıktık ölçümlerde. Kalp atışlarımızı duyduk suyumuz kan akışımız herşey yolundaymış. Bulantı içinde premesis plus diye bi ilaç verdi doktorum. Bitkiselmiş içinde zencefil kökü ve b vitaminleri varmış. Bulantını tamamen kesmez ama hafifletir dedi. Ayrıca bulantılarının olması çok iyi bişey dedi bu bebeğinin geliştiğini ve iyi olduğunu gösterir dedi. :)
Senle satımız aynı, maşallah bebişine, darısı başıma inşallah :nazar:

Canım ya parfüm vs şeyler benide deli ediyor gece gündüz kapı pencere açıyorum rahtsız olmamak için
Aynen geciyor ama bi koku geldi mahvediyor..ben de deterjan yumusatici kokusundan oyle igrendim ki .birde yanmis yag kokusu.o yuzden kizartma bile yiyemez oldum.ama bunada şükür cok fazla bulanti ve kusan arkdslar var Allah yard.olsun

Back
X