- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #8.481
Yok kuzum ikili taramayı Türkiye’de olucam yetişebilirsem burda yapmıyorlar yok yani sanırımAhhaa ikimizde ayni anda ikili tarama mi olucaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum ikili taramayı Türkiye’de olucam yetişebilirsem burda yapmıyorlar yok yani sanırımAhhaa ikimizde ayni anda ikili tarama mi olucaz
Aaa dün benimde eşiminde Doğum günüydü ben unutmadım kutladım dizinde eşiniz doğum günü kutlu olsun sağlıkla çoçuklarınızla mutlu sağlıklı yaşları olsunO miskinlik hiç gitmeyecek mii evde çocuk olmasa hiç kalkmadan yatıcam dün o kadar kötüydüm ki ilkkez kocişin doğum gününü unutmuşum bi güzel küstü
Ben bir Türkiye gitsen annemin yanında şımarıcam da Benin eşim bir oduncuk olduğu İçin herşeye karışır ama yardım etmez :)Miskinlik yapamiyorum sabah 5:30 da kalkıyorum ise gitmek icin.kiymetini bilin bosverin yatın gitsin![]()
Benim tamamen tahmini erkek gibi geldi :)Ben de bu tahmin alabilirmiyimEki Görüntüle 2092302 Eki Görüntüle 2092302
Sağol canım sizde inşallah bebeklerinizle çok mutlu olun. Unuttum ama sonradan kıvırıp yaptım bişeyler çok uykusuzum uyku diye aklımdan oluyorumAaa dün benimde eşiminde Doğum günüydü ben unutmadım kutladım dizinde eşiniz doğum günü kutlu olsun sağlıkla çoçuklarınızla mutlu sağlıklı yaşları olsun
Kızlar benim bebisime kim tahmin edebilcek kızmı erkek mi
Banada erkek gibi geldi ama tahmin işte :)Benim tamamen tahmini erkek gibi geldi :)
Hayırlısi canim Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah hepimiz sağ salim sağlıklı alalım bebislerimiziBenim tamamen tahmini erkek gibi geldi :)
Hayirlisi olsun insallah canimBanada erkek gibi geldi ama tahmin işte :)
Ya canım benim Allah kolaylık verdin benim küçük çoçuğum yok eşin küçük bir çoçuk gibi sabah 8 de illa kahvaltısı hazır olacak üstünü hazırlayıp bırakıcam giyecek kahvaltıdan önce limonlu suyunu vericem içeçekSağol canım sizde inşallah bebeklerinizle çok mutlu olun. Unuttum ama sonradan kıvırıp yaptım bişeyler çok uykusuzum uyku diye aklımdan oluyorum

daha bir sürü şey yani bende bir bebek bakıyor gibi kötü alıştırdım adamı zamanında :):):):) eşimide sayarsam iki tane benim bebiş aynen kahvaltı erkenden ve kıyafetlerini ben hazırlarım herşeyi bana bakıyor çok zahmetliYa canım benim Allah kolaylık verdin benim küçük çoçuğum yok eşin küçük bir çoçuk gibi sabah 8 de illa kahvaltısı hazır olacak üstünü hazırlayıp bırakıcam giyecek kahvaltıdan önce limonlu suyunu vericem içeçekdaha bir sürü şey yani bende bir bebek bakıyor gibi kötü alıştırdım adamı zamanında :)
Bide bunların yanında ofisteki Muhasebe işlerine de ben baktığım İçin ayrıcada öyle çalışıyorum ama bu sene sınavlara hazırlanıp giricem meslek değiştirmek istiyorum:):):) eşimide sayarsam iki tane benim bebiş aynen kahvaltı erkenden ve kıyafetlerini ben hazırlarım herşeyi bana bakıyor çok zahmetli
Hertürlü koku tiksindiriyo canım. Doktor ilaç verdi bakalım işe yarıcak mıkahve koklayabilirsin.
İnsallah insallah :) kac oluyorsun yarinayy! alemsin ne guldurdun beni..benimde oyle adet dongusunde bir sapitiyor akinti rengini sasiriyor..yarın benim randevumda cok sabirsizlaniyorum.insallah guzel sonuclarla donerim
![]()
Kizimi 11+6 da öğrendim ben dr un bir bilgi sahibi kesin oluyor ama söyler mi iste o dr dan dr a degisiyor.Anneler olmasa ne yapariz zaten dimi..insallah canım saglikla hayirlisiyla olsunlarda bize dusenin fazlasını yapariz.birsey sorucam yarin doktora gttigimde 11+2 oluyorum cinsiyet hakkinda yorum da yapar mi yoksa erken mi sence?
Senle satımız aynı, maşallah bebişine, darısı başıma inşallahKızlar doktordan geliyoruz bi mahşallahınız alırız:) sata göre 6+4tük 6+5çıktık ölçümlerde. Kalp atışlarımızı duyduk suyumuz kan akışımız herşey yolundaymış. Bulantı içinde premesis plus diye bi ilaç verdi doktorum. Bitkiselmiş içinde zencefil kökü ve b vitaminleri varmış. Bulantını tamamen kesmez ama hafifletir dedi. Ayrıca bulantılarının olması çok iyi bişey dedi bu bebeğinin geliştiğini ve iyi olduğunu gösterir dedi. :)
11+2 oluyorum canimİnsallah insallah :) kac oluyorsun yarin
Aynen geciyor ama bi koku geldi mahvediyor..ben de deterjan yumusatici kokusundan oyle igrendim ki .birde yanmis yag kokusu.o yuzden kizartma bile yiyemez oldum.ama bunada şükür cok fazla bulanti ve kusan arkdslar var Allah yard.olsunCanım ya parfüm vs şeyler benide deli ediyor gece gündüz kapı pencere açıyorum rahtsız olmamak için