2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese mutlu bir hafta olsun, kontrolü olanlar, ayrıntılı ultrasona girecek olanlar sağlıklı mutlu güzel haberlerle gelir inşallah.

kızlarrrr CİNSİYETİMİZİ ÖĞRENDİMDE GELDİ önce doktorum erkek dedı dur ıyıce bakım dedı pardon annesi kordonu muş bebeğin KIZ dedi cok mutlu oldum kızlar farklı bir heyecan oldu bir oğlandan sonra:KK200::KK200::KK200::KK200:
Canım gözün aydın sende öğrendin sonunda, ama doktorun kesin dedi mi yoksa ihtimal varmı? Benimki %80 dedi, erkek bebeklerde yumurtalar torbalara geç inebiliyo dedi 20. haftada netleşir dedi :) oyüzden tam anlamıyla cinsiyete konsantre olamıyorum.

Gunaydin kizlar, nasilsiniz?
Biz esimle 25 mayista Antalyaya tatil icin gitmeyi planliyoruz. Turkiyede yasamadigim icin, burdan ucuslar o zaman basliyor, daha once ucus yok. O hafta 28 haftalik olucam, donuncede 29 haftalik,sizce ucakla seyahat etmemde bir problem var mi? Yardimci olursaniz sevinirim❤️
Canım ben de sürekli memleketime gitme durumum olduğu için doktoruma sormuştum 35. haftada bile rapor verip seyahate izin verebiliyorlarmış. Benim de 28 haftalık hamile arkadaşım eşiyle italyaya gitti tatile şuan ordalar gayet rahat yani endişe etme :)

• Beğen
Reactions: D-E
Günaydın canım, bence sen hiç dinleme herkesin lafını sen eğer rahatsızlanan daha önceki doktorlar da böyle bir durumdan bahsetmişse bence kontrole gitmelisin, haftasını da kafanda endişe vardı bence bu endişe bile zararlı ağrın arttıysa ya da geçmiyorsa doktora git bence en azından , inşallah hiç sorun yoktur için rahatlar gelirsin
Canım sen doktorfun değil mi

Canım ben de sürekli memleketime gitme durumum olduğu için doktoruma sormuştum 35. haftada bile rapor verip seyahate izin verebiliyorlarmış. Benim de 28 haftalık hamile arkadaşım eşiyle italyaya gitti tatile şuan ordalar gayet rahat yani endişe etme :)
Cok tesekkur ederim canim, rahatlattin beni, gitmeyi cok istiyorum, bebeksiz son tatilimiz oldugun icin

Evet canim belli, Rixos Beldibi :)

ohh süpermiş :) bende bir otel çalışanı olarak sana önerim meze tarzı seyleri yememeye calıs , yeşillik yeme ve havuz kullanma havuzlar çok hijyenik oluyor aslında ama çocuklar kullandığı için ve çok fazla kişinin kullanımında olduğu için çok çabuk kirleniyor :)

Kızlar ben bebek arabası almakdan vazgeçtim çünkü kendin araç kullanıyorum zaten heryere arabayla gidiyorum e burda öyle alışveriş merkezi falan da Yok götürüp geztireyim park deseniz tam parka çıkma zamanı kışa geliyor bir dahaki sene Nisa’n mayıs gibi gezmelere hava almaya başlayınca da traventel sistemi neyapacam zaten ozaman gerek olursa küçük rahat incelerden alırım diyorum nediyorsunz ben mi yanlış düşünüyorum kafam karıştı Bugun yine arabalara baktım uzaylı araçı gibi çok büyük gösterişliler yani bebeğin rahatlığında ziyade sanki gösteriş yapar gibi yanlış anlamayın kuzenlerimde kullanıyor benim ama ben öyle çok gösterişli şeylerden hoşlanmıyorum bir akıl verin göbeştaş arkadaşınıza:))
Cnm ben ilk çocuğumda travel sistem aldım bisürü para verip öylece duruyor desem inan. Bide bizde araba yoktu o zaman,indir kaldır taşı evden çıkasım gelmiyordu yanımda biri yokken çok zor oluyordu ağırlığı ve büyüklüğünden. 6. Ayda baston puset aldım oh be dedim dünya varmış 4 yaşına kadar onu kullandım rahat rahat. Madem araban var,çokta gidilecek bi yer Yok bencede alma boşa masraf.

ohh süpermiş :) bende bir otel çalışanı olarak sana önerim meze tarzı seyleri yememeye calıs , yeşillik yeme ve havuz kullanma havuzlar çok hijyenik oluyor aslında ama çocuklar kullandığı için ve çok fazla kişinin kullanımında olduğu için çok çabuk kirleniyor :)
Cok tesekkur ederim canim❤️, zaten havuzu o kadar sevmiyorum, herzaman tatillerde denizi daha cok tercih ediyoruz. Bu sefer havuzu hic kullanmam.

kızlar şu yatak işi çok kafamı karıştırıyor yaa
en son büyüyen yatak almaya karar verdim aslında, park yatak almıcam o kesinde anne yanı 1 yaşa kadar kullanılan ahşap beşikler var onlara aklım gidiyor ilk 3 ay da yakınımda yatsın istiyorum aslında yanımda yatsın diye de düşünmüyor değilim ama güvenli gelmiyor uykusuzluk yorgunluk olucak sonucta

kızlar şu yatak işi çok kafamı karıştırıyor yaa
en son büyüyen yatak almaya karar verdim aslında, park yatak almıcam o kesinde anne yanı 1 yaşa kadar kullanılan ahşap beşikler var onlara aklım gidiyor ilk 3 ay da yakınımda yatsın istiyorum aslında yanımda yatsın diye de düşünmüyor değilim ama güvenli gelmiyor uykusuzluk yorgunluk olucak sonucta
Tam olarak aynı yatakta yatma canım anne yanı beşiklerin de boyunun yatağına uygun olup olmadıgına dikkat et sallanan büyük ahşap beşikler iyi olabilir ben oğluma ikeadan aldm hala kullanıyoruz 2.5 yaşında ama sallanmıyor onun içinde bi.ana dizi almıştım 7. Aya kadar onda uyutup beşiğine aldım şuan da sallanmadan uyuyor zaten bi bakmanı öneririm

Cok sağol canim Benim arada olur geçerdi şimdi şiddetli agriyor hatta yatakta sağa sola donmekten uyuyamıyorum günde 1 maden suyu bende içiyorum, magnezyumu doktora sorayım.
Pert haldeyim kaburgalarim bile agriyor ayrıca iğne vuruluyorum hergun bacaklarımda morluklar var onların agrisi da ayrı :KK43:
Kiyamam yaa cok zor igneler bilirim.. Canim ben doktoruma kontrolde sordum dedi ki duzgun oturmuyorsun one egilerek oturma ki ben cok oyle oturuyorum :( belini destekle oturunca agir birsey kaldirma dedi. Ama sen doktoruna danis mutlaka belki baska bir sebebi vardir agrilarinin bi de boyun uzun mu

Ultrasonda sancı anlaşılır mı doktorum öyle söylemişti bende nedenini sormayı unuttum ama enfeksiyon için ilaçlar verdi idrar yolları ve vajinal enfeksiyon için. Sancım vardı zaten ama ben normal olduğunu düşünüyordum burada ki dr da başından salladı beni k. Doğum uzmanı değildi çünkü ama ilçede ultrasonla bakan tek dr çok endişeliyim. Doktorum bu şekilde giderse erken doğum olur dediği için kafanı şişirdim kusura bakma ama herkesin sancısı var ben mi abartıyorum acaba

Tam olarak aynı yatakta yatma canım anne yanı beşiklerin de boyunun yatağına uygun olup olmadıgına dikkat et sallanan büyük ahşap beşikler iyi olabilir ben oğluma ikeadan aldm hala kullanıyoruz 2.5 yaşında ama sallanmıyor onun içinde bi.ana dizi almıştım 7. Aya kadar onda uyutup beşiğine aldım şuan da sallanmadan uyuyor zaten bi bakmanı öneririm
https://www.bebekhouse.com/urun/bab...sap-besik-ayicikli-uyku-seti-17mbby000301-312

bu tarz bırsey mı alsam dıyorum ben açıkcası kısmet olursa 2 yas cıvarında hemen kardes dusunuyoruz 2.ciside kullanacak sonucta o gelınce o zaman buyuyen yatak mı alsam dıyorum kafamda deli sorular :)

• Beğen
Reactions: D-E
Kızlar ben bebek arabası almakdan vazgeçtim çünkü kendin araç kullanıyorum zaten heryere arabayla gidiyorum e burda öyle alışveriş merkezi falan da Yok götürüp geztireyim park deseniz tam parka çıkma zamanı kışa geliyor bir dahaki sene Nisa’n mayıs gibi gezmelere hava almaya başlayınca da traventel sistemi neyapacam zaten ozaman gerek olursa küçük rahat incelerden alırım diyorum nediyorsunz ben mi yanlış düşünüyorum kafam karıştı Bugun yine arabalara baktım uzaylı araçı gibi çok büyük gösterişliler yani bebeğin rahatlığında ziyade sanki gösteriş yapar gibi yanlış anlamayın kuzenlerimde kullanıyor benim ama ben öyle çok gösterişli şeylerden hoşlanmıyorum bir akıl verin göbeştaş arkadaşınıza:))
çok doğru düşünmüşsün canım baston tipi alırsın yaşına yaklaşırken bi indirim falan rasladığında

Back
X