• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

IMG-20180317-WA0024.webp erkek anneleri sizce benimkide erkek mi doktor erkek dedi ama 1 ay sobra tam net belli olur o bacak arasindaki sankim pipi gibi

Ben verilen seker miktarinin bir su bardagi dolusu kesme seker miktarinca oldugunu televizyonda dinlemistim. Annenin kilosuna gore hesaplaniyor yine bildigim kadari ile.
Bizim burda şeker yüklemesi yapılmıyormuş sağlığa önem veren bir ülke olarak yapmıyorlarsa bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Gerçek isviçreli doktora gidenlere sordum hiçbirine şeker yüklemesi yapılmamış

İgne banada dr um 8. Haftada yazmisti ama bana birakti kullanip kullanip kullanmamayi kizimi emzirdigim icin. Kullanirsan emzirmemelisin demisti ben kullanmadim.
Hamileyken çocuk emziriliyormuki? İyi değil diye biliyordum

Ben sağlık ocağında tutanak imzaladım yaptırmayacağım diye kızlar. Bilmiyorum düşüncesinden bile kötü bir hiss kaplıyordu içimi.

Kizlar nasilsiniz valla tum sayfalari okuyamadim bugun hastanede cok yoruldum ;( ama idrar yolu enf cikti dedi wbc :10 cikmis cok yuksekmi bielemdim yarin kendindr uma sorup oyle ilac kullanirim.sanirim
Canim 10 yuksek degil benim 200 un ustundeydi en son 75 e dustu simdi ne oldu bilmiyorum
Yarin 20+0 oluyorum saat 11 gibi saglik ocagina gidicem gribim ayni zamanda tetenozu yaparlar mi ki acaba daha kayit falan actirmadim

Bizim burda şeker yüklemesi yapılmıyormuş sağlığa önem veren bir ülke olarak yapmıyorlarsa bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Gerçek isviçreli doktora gidenlere sordum hiçbirine şeker yüklemesi yapılmamış
Tahmin etmistim canim. Sordugun icin tesekkurler :KK200:

Canim 10 yuksek degil benim 200 un ustundeydi en son 75 e dustu simdi ne oldu bilmiyorum
Yarin 20+0 oluyorum saat 11 gibi saglik ocagina gidicem gribim ayni zamanda tetenozu yaparlar mi ki acaba daha kayit falan actirmadim
Bende 10 diye hemen ilac kullanmak istemedim bakalim.dr ne diycek bu arada gittiginde yapiyorlarmis bana aile hekimligi yaptirmak isterseniz gelin yapalim dedi demek direk gidicem

Ayni sekilde dusunuyoruz canim. Karatay ezber bozuyor. Iki ana dalda uzmanlik yapmis amerikada yillarca bulunmus birisi yurda döndüğü zaman endustrinin bize yutturdugu tum ezberlere savas acti kadin. Ben de hakli buluyorum. 7 den 70 e tas devri diyeti diye bir kitap var. Gida sektorunun kendi urunlerini masum gostermek icin bilim insanlarini nasil satin aldigini ozgur bilim adamlarinin yaptigi calismalarda nasil farkli sonuclar elde edildigini yaziyor. Kitabi okudukca alip basinizi daglara kacmak istiyorsunuz. Bu kadar zararli seyler etrafimizda varken hasta olmamak mucize
Yanı canim sorun olsa varsayalım kisinin normalde de şeker hastasi olması gerektiğini düşünüyorum ve yükleme yapılınca her metabolizma aynı olmadığından farklı sonuçlar çıkıyor bu benim fikrim

Yanı canim sorun olsa varsayalım kisinin normalde de şeker hastasi olması gerektiğini düşünüyorum ve yükleme yapılınca her metabolizma aynı olmadığından farklı sonuçlar çıkıyor bu benim fikrim
Olabilir evet. Gerci normalde seker hastaligi olmayip sadece gebelikte cikan dogumdan sonra normale donenler de var. Belki her kontrolde aclik ve tokluk sekerine baktirmak bunu belirlemek icin kullanilabilir. Ya da Karatay in dedigi gibi zaten protein ağırlıkli karbonhidrat icermeyen yeme tarzi zaten problemi kokten cozer. 24 de tespit edildiginde yapilan sey de bu degil mi? Madem tedavisi bu o zaman en basindan boyle beslensek hic gerek kalmayacak zaten. Bu da benim dusuncem

Hamileyken çocuk emziriliyormuki? İyi değil diye biliyordum
Dogru bilinen yanlislardan biri. Tandem emzirme diye araştırabilirsiniz. Hicbir sakincasi yok son yapilan arastirmalarda bunu destekliyor. Doktorumunda tesvikiyle kizimi emzirmeye devam ediyorum.

Dogru bilinen yanlislardan biri. Tandem emzirme diye araştırabilirsiniz. Hicbir sakincasi yok son yapilan arastirmalarda bunu destekliyor. Doktorumunda tesvikiyle kizimi emzirmeye devam ediyorum.
Emzirirsin de bunye nasil dayaniyor onu bilemedim. Bir yandan sut uretimi bir yandan bebek buyuyor sende depo falan kalmaz yani. Ona gore cok sıkı beslenmen gerekir diye dusunuyorum

Back
X