• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyy var ya bayılıyorum sana kullandığımız sözlerde hep aynı senle :KK76:
Hahahah kiz yakiniz ondandir :)) bizimkde 2 gundur tripli derdi neyse valla hic ugraasamam derdiyle yasasin:) aman bosverin sunlari ya ayin 6 sinda maasim yatiyor bebisime elbise alicam valla bir suru sey var inst. Iklimbebe diye biryer var guzel seyler var

Test yaptım ama sonuç negatif çıktı adetim biteli iki hafta oldu ama kasıklarımda ve karnımda çok fazla sancı var doktora gitmiştim iki ay önce polikistik over olabileceğimi söyledi ama çok endişeleniyorum çocuğum olmıycak diye çok aşırı denecek kilom yok ama fazla kilodan hamile kalamazsın dedi çizgiyi görünce çok ümitlendim
Ben çok geç yaşta regl oldum. Yıllarca pko tedavisi gördüm. Kilo fazlalığı, aşırı tuylenme, tiroidde nodul ne ararsan var. Yıllarca çocuğum olmayacak diye dert ettim. Evlenmeden önce menopoz başlangıcı olabilir dedi doktorum. O aralar evlenmekten bile vazgeçmeyi düşündüm. Ayrıca evlendigimde 33 yasimdaydim. Kendimi tedavi sürecine hazırladım, kadın doğuma gidip hamilelik için yapmam gerekenlere kendimi hazirliyorken bir mucize gerçekleşti ve ben hamile olduğumu öğrendim. Hiç beklemedigim bir anda oldu. Normalde regl periyotlarım 45 gündür. Ben regl olmayı beklerken 6 haftalik hamile olduğumu öğrendim. Hiç kendini üzme. Yazmak istedim ;)
Bu arada hamile kaldigimda dudak ucuklatacak bir kilodaydim. Tabi ki zayıf hamile kalmak en sagliklisi.

Hahahah kiz yakiniz ondandir :)) bizimkde 2 gundur tripli derdi neyse valla hic ugraasamam derdiyle yasasin:) aman bosverin sunlari ya ayin 6 sinda maasim yatiyor bebisime elbise alicam valla bir suru sey var inst. Iklimbebe diye biryer var guzel seyler var
Bende bakayim hic bisey almadim ayrintilidan sonra alicam

Bilmem Allah rahatlik versin hepimize bana bir rwhatlik gekdi once mayis sonu gibi alisveris yaparim diyordum simdi dayanamiyorum :))) tutun beniii
Al canim heyecanini yasamak guzel oluyor evhamlarini unutursun eve bebek kiyafetleri gelince somut oldugunu anliyorsun yoksa sanki hayalmis gibbi geliyor

Günaydın güzel hamişler güzel bir hafta sonu olsun inşllah ben dünden belli çok melankolik bir haldeyim yine hormonlar heralde:) Çok mutsuz hissediyorum kendimi yarın dktra gidicem belki düzelir morelim

ONTK ONTK canım. Hissetmemen normal, ilk vuruşu belli bir pozisyonda hissediyorsun çünkü. Tekrar aynı şekilde dururmu o var. Ama giderek başka pozisyonlarda da hissettirecek kendini

ONTK ONTK canım. Hissetmemen normal, ilk vuruşu belli bir pozisyonda hissediyorsun çünkü. Tekrar aynı şekilde dururmu o var. Ama giderek başka pozisyonlarda da hissettirecek kendini
Şimdi ben de evhamlı olacam ama saçmamı olacak biliyorum sanki Benim bebiş çok hareket ediyor geçen sanki sen demiştin suyu azsa çok hareket ediyor diye o_O

Şimdi ben de evhamlı olacam ama saçmamı olacak biliyorum sanki Benim bebiş çok hareket ediyor geçen sanki sen demiştin suyu azsa çok hareket ediyor diye o_O
Ayyyyy bi sen kalmistin amaaaa ne guzel iste oynamamasindan iyidir sende bol bol su ic ayrica son aylarda suyunun az olmasi sıkıntı sanirim su an bebek buyudukce suda fazlalasacak o konuda sıkınti etme

Ayyyyy bi sen kalmistin amaaaa ne guzel iste oynamamasindan iyidir sende bol bol su ic ayrica son aylarda suyunun az olmasi sıkıntı sanirim su an bebek buyudukce suda fazlalasacak o konuda sıkınti etme
Sağol canım işte aklımda kalmış ay bide yaramaz olacak heralde saat 10 dan sonra bir başlıyor gece 2 3 kadar heralde doğunca uyutmayacak şıpa:)

Ben cok bilmiyoru oynadigini sma benkmkide gece oynuyor oynarsada buda uykuya hasret birakacak beni
Ben emzik vericem valla tutarsa zaten burda TEK’im elimden geldiğince kucağında alıştırmam gerek inşllah uslu bebekler olurlar sağlıklı oluşumlarda tabi ben oğlumda okadar korktum ki çok korkuyorum yaramaz olacak diye

İleri aylarda canım,30.haftadan sonra için geçerli o. Benimki de çok hareket ediyor özellikle akşamları başlıyor gece 2-3 kadar

Ben emzik vericem valla tutarsa zaten burda TEK’im elimden geldiğince kucağında alıştırmam gerek inşllah uslu bebekler olurlar sağlıklı oluşumlarda tabi ben oğlumda okadar korktum ki çok korkuyorum yaramaz olacak diye
Ben emzige karsiydim mantıki olarak ama cidden ise yarayan biseymis ver tabi

Back
X