• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ONTK ONTK canım. Hissetmemen normal, ilk vuruşu belli bir pozisyonda hissediyorsun çünkü. Tekrar aynı şekilde dururmu o var. Ama giderek başka pozisyonlarda da hissettirecek kendini
Hmm inşallah canım ilk hamileliğim tecrübesizim oyuzden sormak istedim çok yardımcı oldunuz tecrübelerinizle iyiki varsınız

Yok ben bi sabah doktora giderken sabah kahvaltı yaptım gittim 9 daydı randevu üzerine bi kare çikolata yedim hatta ama bebekte tık yok uyuyodu sonra bi ay sonra randevum yine 9 daydı bu sefer ac gideyim dedim yine uyuyodu çikolata her zaman dogru olmayabilir yani.. ya da bünyeden bünyeye değişebilir mi acaba?
bi kare çikolata çoçuğa ulaşana kadar damarların içinde eriyip kaybolmuştur canım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Gerçektenmi canım çok şükür sende çikolata falan denedinmi hareket etmesi için? Çikolata yedikten 1 saat sonra hareket etmezse acil doktora gidin diye bir yazı okudum aklım gitti
Canım ben de 2 gün hiç hissetmedim her şeyi yedim olmadı bugün kıpır kıpır çok şükür en kısa sürede bir tekme atar inşallah canım :emir_bebek:

O niye ya.. sen ona cektigin kredi yuzunden mi zor durumdasin. Kiz derdin neydi
Zor durumdaydı anlattı yalvardı resmen üzüldüm tamam dedim yardım ettim canım kötü niyetli hiç düşünmedim böyle olacagını bilsem hiç yaparmıydım :(( olan oldu rezilliğini çekiyorum

Zor durumdaydı anlattı yalvardı resmen üzüldüm tamam dedim yardım ettim canım kötü niyetli hiç düşünmedim böyle olacagını bilsem hiç yaparmıydım :KK43:( olan oldu rezilliğini çekiyorum
Vicdan yaptirmis demekki. Bizimki de antalyaya tatile gidemedigi icin aglamisti. Ben de dayanamayip gondermistim. Anliyorum seni. Simdi odemesinde problem yasiyorsunuz ve o da o parayla hava mi atiyor. Sen de bunu kocana soyleyince kavga cikiyor. Allah bilir cekmeseydin bile demistir. Kp ne is yapiyor odemesine yardim etsin biraz. Ben simdi senin annen olsaydim sacini basini yolmustum. Ne yapti o parayla kv

Canım ben de 2 gün hiç hissetmedim her şeyi yedim olmadı bugün kıpır kıpır çok şükür en kısa sürede bir tekme atar inşallah canım :emir_bebek:
Az önce benim kedim geldi kucagıma sarıldı üzüldüğümü görünce patileriyle masaj yaptı sonrada kalktı gitti o sırada 2 tekme yedim kıpraşmalar başlıyo sanki şaşkınlıkla elimi karnıma koydum bekliyorum

Kizlar saka maka bende de bugun cok fena kasık agrisi var. Ayaga kalktigimda iyice beter oluyor. Nerdeyse parol alacam. Nedir bu ya korkmaya basladim. Zor kahvalti hazırladım

Vicdan yaptirmis demekki. Bizimki de antalyaya tatile gidemedigi icin aglamisti. Ben de dayanamayip gondermistim. Anliyorum seni. Simdi odemesinde problem yasiyorsunuz ve o da o parayla hava mi atiyor. Sen de bunu kocana soyleyince kavga cikiyor. Allah bilir cekmeseydin bile demistir. Kp ne is yapiyor odemesine yardim etsin biraz. Ben simdi senin annen olsaydim sacini basini yolmustum. Ne yapti o parayla kv
Bilmiyorum canım ikiside emekli. Annem kıyametleri kopardı tabi ama anlayan yok

Az önce benim kedim geldi kucagıma sarıldı üzüldüğümü görünce patileriyle masaj yaptı sonrada kalktı gitti o sırada 2 tekme yedim kıpraşmalar başlıyo sanki şaşkınlıkla elimi karnıma koydum bekliyorum
Ay çok sevindim daha okuyamadım tüm yazılanları ama inşallah iyidir annesi o sen içini ferah tut :emir_bebek: bazen naz yapıyorlar ilgi mi istiyorlar ne şımarıklar şimdiden ısıracak ben onların totolarını :emir_bebek: ayrıca bu kediler ne garip canlılar ya versen dünyayı yönetirler :KK70:

Kizlar saka maka bende de bugun cok fena kasık agrisi var. Ayaga kalktigimda iyice beter oluyor. Nerdeyse parol alacam. Nedir bu ya korkmaya basladim. Zor kahvalti hazırladım
Bugün bizim dinlenme günümüz olsun ya uzatalım ayakları keyif yapalım bence

Sağol canım. Geçti şükür. Acile gitmek istiyordum artık bir şey olur diye. Sabahladım resmen . Bilmiyordum ki kan azlığı yapar diye, korktum
Çok şükür canım geçmiş artık daha çok kan dolaşıyor bir de kansızlık olunca gümbür gümbür , bazen yürürken konuşunca bile nefes nefese kalıyorum çok fena çarpıntım oluyor. Öncesinde bu kadar değildi hamilelikte arttı Doktora da sormuştum ben başka bir şey sanıp hoca kansızlıktan ötürü demişti

Ay çok sevindim daha okuyamadım tüm yazılanları ama inşallah iyidir annesi o sen içini ferah tut :emir_bebek: bazen naz yapıyorlar ilgi mi istiyorlar ne şımarıklar şimdiden ısıracak ben onların totolarını :emir_bebek: ayrıca bu kediler ne garip canlılar ya versen dünyayı yönetirler :KK70:
Haha evet canım nazlı bebeler bunlar. Valla benim kedi her üzüldüğümde gelip sarılması aglarsam patisiyle elimi yüzümden çekmesi falan bitiriyor beni herseyi unutturuyor. İlk çocuğum o benim ya canım oğlum

Kızlar birşey sorcam benim kızım yani eşimin kızı 16 yaşlarda sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor dktr ilerde anne olması İçin Rahmi etkileyebilir dendi böbreklerine bakıldı bir sorun yok sürekli karın ağrısı çekiyor babasında endişeleniyor tabi bende kronik idrsr yolu enfeksiyonu İçin neyapılabilir bilen varmı iy bir dktr tedavi
Canım urinonvef cranberry kapsül diye yaban Mersini kapsülü var ben şifayı onda buldum. Günde 1 içiyordum ama alırken eczacıya sorarsanız 18 yaş altı kullanabilir mi bilmiyorum çok geçmiş olsun

Zor durumdaydı anlattı yalvardı resmen üzüldüm tamam dedim yardım ettim canım kötü niyetli hiç düşünmedim böyle olacagını bilsem hiç yaparmıydım :KK43:( olan oldu rezilliğini çekiyorum
Ve bu zamanda, bu yaptigin iyilik otesi seye ragmen boyle davraniyor sana oylemi.ben olsam ezerdim bu yaptigimla hep onu.surekli arar sikayet ederdim.sana verdigimden dolayi acim diye.neyse sinirlerimizi bozmayalim.olan olmus artik.bundan sonra boyle birsey yapmazsin eminim.cocugunun sadakasina say bunu canim.

Back
X