• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah sorun olmadan atlatacak ve rahat bir hamilelik geçireceksin canım çok çok geçmiş olsun şimdiden

Ben de dedim cumhuriyet kapalıdır pazar ama iyi açık yer bulmuşsun
Ya oazar değil de kuaför gibi salı perşembe gibi bi gün belirleyip o gün tatil yapsalar
Çalışanlar çarşı pazar geezemiyor kiiii
Markayı ben de istiyorum kuşumm

Ya evet aslında çok çok mantıklı
Ama benim kv (ki nasıl esti ben şok) bebek arabasını ben alıcam dedi şimdi almayalım desem inadına sölüyorum zanneder

Yok canım nilinçli olmakta fayda var bi grup var kk da oraya da bakıyorum çoğunluk tek gebelik ve maalesef bu rahatsızlıklarını bebişlerini kaybederek öğrenmişler
Ben de kan pıhtılaşma sorunumu 10 haftalık bebişimi kaybedince öğrendim :KK43:
İlki sağlıklı doğunca 2. De sorun çıkmasıyla karşılaşmadım hiçç

Evrt ya kürtaj tüp bebek işlemleri histeroskopi ameliyatları bunlar hep riski arttıran faktörler
İşn içşnde genetikte var elbet
Bu arada serklaj yapılırken rahimde doğum başladı algısı oluşabiliyormuş dr um en büyük risklerden biri bu dedi deli gibi bir kontrol altındaydım çok şükür oldu bitti
Onu alip ben de bebek arabasini aldim diye hava atacaktir.

Annem ebe benim onunla konuştum dün. Genelde fazla gebeliklerde ve rahim için geçirilen operasyonlarda olabilen bir durummuş. Annem ilk gebeliğinde biraz zorlanmış ve yırtık oluşmuş rahimde. Bana gebeyken söylemişler durumu açılabilir dikelim diye. Ama annem nedense diktirmemiş ve sonuç su anda sizlere bunu anlatıyorum. Genel kanı rahimin yorulması yırtılması güçsüzlemesi ile alakalı.
Sezaryen de atkiler mimacaba bunu ben cok korktum

İnşallah sorun olmadan atlatacak ve rahat bir hamilelik geçireceksin canım çok çok geçmiş olsun şimdiden

Ben de dedim cumhuriyet kapalıdır pazar ama iyi açık yer bulmuşsun
Ya oazar değil de kuaför gibi salı perşembe gibi bi gün belirleyip o gün tatil yapsalar
Çalışanlar çarşı pazar geezemiyor kiiii
Markayı ben de istiyorum kuşumm

Ya evet aslında çok çok mantıklı
Ama benim kv (ki nasıl esti ben şok) bebek arabasını ben alıcam dedi şimdi almayalım desem inadına sölüyorum zanneder

Yok canım nilinçli olmakta fayda var bi grup var kk da oraya da bakıyorum çoğunluk tek gebelik ve maalesef bu rahatsızlıklarını bebişlerini kaybederek öğrenmişler
Ben de kan pıhtılaşma sorunumu 10 haftalık bebişimi kaybedince öğrendim :KK43:
İlki sağlıklı doğunca 2. De sorun çıkmasıyla karşılaşmadım hiçç

Evrt ya kürtaj tüp bebek işlemleri histeroskopi ameliyatları bunlar hep riski arttıran faktörler
İşn içşnde genetikte var elbet
Bu arada serklaj yapılırken rahimde doğum başladı algısı oluşabiliyormuş dr um en büyük risklerden biri bu dedi deli gibi bir kontrol altındaydım çok şükür oldu bitti
Yani ben bi rahat nefes alayim mi korktum cunku kizlar burda ne yasasa bende de cikmaya basladi moda yada bulasici bi hastalik gibi sanki. Belirtisi olmadigini soylemistin hic hissetmedin mi

Ben de uyuyamadım sabaha kadar dön dur :110: basbelasiyim basbelasiyim aliexpres firma durumuna göre bazısı erken geliyor bazısı çok geç geliyor en erken gelen 3 haftada geldi. Bir de kızım için minnie mouselu çanta istedim örümcek adamlı geldi:KK45: Adrenalinli bir alışveriş oluyor yani:KK54:

Ben de uyuyamadım sabaha kadar dön dur :110: basbelasiyim basbelasiyim aliexpres firma durumuna göre bazısı erken geliyor bazısı çok geç geliyor en erken gelen 3 haftada geldi. Bir de kızım için minnie mouselu çanta istedim örümcek adamlı geldi:KK45: Adrenalinli bir alışveriş oluyor yani:KK54:
Ayy benim zaten islerim ters gitmeyi sever ben hic bulasmayayim en iyisi :) zqten geriliyorum birde bu sutune gelemsin

Kizlar oglumda aldigimiz arabamiz bu. Biraz agir ama epey saglam ve guvenli ne tasli yollar ne yokuslar ciktik bununla :) esimin is yeri evimize uzak oldugu icin gezmelere bununla Ciktik hep dez avantajlarida su 2 parca halinde katlandigi icin bagajda yer kapliyor biz dolmus kullanmadik hic ama dolmuslarda sıkıntı olabilir katlanmadigi icin. Ama ozel arabasi olan varsa bunu tercih edebilir ben iyi ki de bunu almisim dedim tatillere gittigimizde de goturduk orda tasta yokusta surusu gayet iyiydi manevralarida rahat yapiyor sert degil sürüsü :) 2018 model audi q7 gibi anlattim resmen :) :) :)

Eklentiler

• 8809332801586.webp
    8809332801586.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 57
Ben daha fazla alacak gibi duruyorum şişkinliğimde çok ama
Al canim korkma almaktan kilo veriliyor ben oglumda 16 kilo aldim 21 kilo verdim simdide dikkat etmeye caliscam cok almamak icin ama alirsamda dert etmem insan birazcik dikkat edince veriyor hele ki insallah bol sutumuz olur emzirirsek hooop gitti kilolar bye byeee :)

Al canim korkma almaktan kilo veriliyor ben oglumda 16 kilo aldim 21 kilo verdim simdide dikkat etmeye caliscam cok almamak icin ama alirsamda dert etmem insan birazcik dikkat edince veriyor hele ki insallah bol sutumuz olur emzirirsek hooop gitti kilolar bye byeee :)
Ayyyy kilo demeyin besili tosun olucam bende galiba

Merhaba sevgili anneler ve anne adayları,
Bende ağustos ayında anne olacağım inş. Konuyu uzun süredir takip ediyorum. Fakat daha yeni üye oldum. Bir kaç bir şey danışmak istiyorum . Çalışıyorum ve iş dolayısıyla arazide olmam gerekiyor. Fakat şu durumda araziye çıkamıyorum, çıktığımda kendimi çok sıkıyorum. bu durumda idare ile sorun yaşayacağımızı düşünüyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Eğer var ise bana özelden mesaj atabilir mi?
Herkese mutlu günler diliyorum.

Back
X