Ayy cok sirin ama hic kullanisli olmaz sanki canim ya. Ilk hastane gunu gostermelik sararsin gibime geldiEki Görüntüle 2128243 Ben de bu kundaktan yaptırmak istiyorum çok beğendim
Bu son doğumum olacak ilk üçünde hep kullanışa baktım bunda biraz süslemek istiyorum etrafımıAyy cok sirin ama hic kullanisli olmaz sanki canim ya. Ilk hastane gunu gostermelik sararsin gibime geldi
Sen en onemli parcayi almissin canim. Benetoydu degil mi. Oto koltugu var mi
Evet Beneto canım. Oto olmadığından onu almadık :)Sen en onemli parcayi almissin canim. Benetoydu degil mi. Oto koltugu var mi
Gule gule kullanin canim. Cok guzelEvet Beneto canım. Oto olmadığından onu almadık :)
Nasıl bebek arabası hazır mııı
5 tanesine ne kadar odedin canimEki Görüntüle 2128659 bunlarida dun e bebekten aldik 5 al 4 ode kampanyasi vardi ilk esyalarida bol miktarda zibin oldu 0 3 aylik bulamadik 3 6 ayliklardan aldik
Tanesi 4.99 du 5 tanesinede 20 tl gbi bisey verdik5 tanesine ne kadar odedin canim
Bosver tatlim rahat baktik biz de. Gule gule giyinsin prensesresimleri büyük yüklemişim ama ufaltayımmı çok yer kapladı sanki
Hepsi çok tatlı güle güle giysin :)ilk kızımız olacağını öğrenince aldığımız ayakkabı tulum ve çoraplar
Eki Görüntüle 2128745
yine ilk kız olduğunu öğrendiğim akşam arkadaşımın aldığı 0-3 ay takım herşeyi var içinde
Eki Görüntüle 2128746
e bebek ganimetleri
tulumu fazla uzun süre giydiremiyorsun boyu uzuyor deyince bende tercihimi genel olarak böyle badilerden yana kullanıyorum
Eki Görüntüle 2128748
bunlar ananemizden tulum takınıtısı onda var şimdilik bi tane aldı ama başka da alacakmış arayışta
Eki Görüntüle 2128749
Eki Görüntüle 2128750
aliexpressten aldığım tokaların gelen ilk partisi daha kargoda olan bir sürü var
Eki Görüntüle 2128751
iç zıbın göbeği düşene kadar giydiriliyormuş satıcı dikişleri rahatsız eder ters giydir dedi bi tane hastane çıkışı içinde var 4 tanesi 10 tlydi 4 tane de bunları aldım başka da almam Eki Görüntüle 2128752
anne baba fanatik olunca bunu almasak olmazdı
Eki Görüntüle 2128753
hastane çıkışı 10-11 parça var sanırım içinde
Eki Görüntüle 2128754
ağız bezi 5 tlydi 3lüsü
Eki Görüntüle 2128755
bunu satıcı hediye etti banyo süngeriEki Görüntüle 2128756
bu dayımızdan ilk müjde hediyesi
Eki Görüntüle 2128759
ananemiz dedemizden yine müjde hediyesi çoraplar sarı mavi pembe :)Eki Görüntüle 2128760 Eki Görüntüle 2128761
bu da yıllar önce aldığımız badimiz
Eki Görüntüle 2128762
bu da ananemizdenEki Görüntüle 2128763
ÇOK BEGENDIM KACA YAPIYORLAR VE NEREDEEki Görüntüle 2128243 Ben de bu kundaktan yaptırmak istiyorum çok beğendim
Hepsi cok guzel gule gule giysin paşabenim de oğluşuma aldıklarım ve hediye gelenler..
Civcivli tulumu gebeliğimi ilk öğrenince ben almıştım , biberonlu takımı da babası :) gs lı badi yeleli aslanıma arkadaşımdan hediye :) atlet de akadaşımdan hediye , polar tulumlar carters dan almıştım kargosu geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?