Teşekkür ederiz inşallah :)Hepsi cok guzel gule gule giysin paşa
150 lira canım adresi mesaj olarak yazdım sana site adı vermek yasakÇOK BEGENDIM KACA YAPIYORLAR VE NEREDE
Çook güzel güle güle giysin inşallah
Merhaba hepsi çok güzel.Bebiş güle gügülee giysin.Aliexpresten aldığınız çantanın linkini atabilir misiniz.Bende çok beğeniyorum bu çantayı.Biz çok bisey almiyoruz annisker .1 yaşında yegenim var hic giymedigi kiyafetleri var.ondan bir valiz esyamiz var.gecen sene erken dogum yapmak zorunda kaldım oglumu kaybettim erkek kiafeti gibi tek renk almamistik birsuru kiyafetemiz var.Sadece yeni bir hastane çıkışı battaneiyeler uyku seti alıyoruz.ee tabi kız olunca cicili bicili tokalarda varelbiseleri koton ve lcw aldik indirim vardi dayanamadık hepsini toplam 30 liraya aldik.cantayi aliexpreten aldim 70liraya denk geldi gayet kaliteli ve kullanışlı.Bir sürü toka felan da gözüme kestirdim alicam.instagram dan begenibegenip aliexpreten alin çünkü cok pahali instagramda.
Amin canim insallah.Canım uygulama kullandigim icin bağlantı çıkmıyor ama bu saticidan aldim.analik bez torba yazinca çıkıyor.2 hafta olmadan geldi elime.Merhaba hepsi çok güzel.Bebiş güle gügülee giysin.Aliexpresten aldığınız çantanın linkini atabilir misiniz.Bende çok beğeniyorum bu çantayı.
Teşekkürler bulmaya çalışırımAmin canim insallah.Canım uygulama kullandigim icin bağlantı çıkmıyor ama bu saticidan aldim.analik bez torba yazinca çıkıyor.2 hafta olmadan geldi elime.
akıllı olun dokuz ay içeride yattım :))) çok hoş ya :) güle güle giysin üzerinde görmek nasip olsun :)Eki Görüntüle 2133261 civilden yaptigimiz alisveris erkek cocugundada hep babaya gore yazili tsortler var kiskandim valla
Birde sleepynin bebek setini aldik bez olarak
Amin insallah o gunleride goruruz hepimiz icinakıllı olun dokuz ay içeride yattım :))) çok hoş ya :) güle güle giysin üzerinde görmek nasip olsun :)
Gülengüle kullanımin inşallah canım b nde mustelaya karar verdim. Neler var içinde setinEki Görüntüle 2136175 bakim seti olarak bunu aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?