2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Ben de bilmiyorum ilk kez kullanacağım.internette öyle okudum doktorum da seni geçici menapoza sokucaz demişti.
Ben de bilmiyorum ilk kez kullanacağım.internette öyle okudum doktorum da seni geçici menapoza sokucaz demişti.
Bende esrofem diye bi ilaç vereceklermiş bi resimli kağıt vermişlerdi tek tek hangi aşamalar olucak resimli olarak anlatılmış.. orda adet düzenleyici olarak estrofem yazıyor sonrada 1.5 ay dinlenecem..
Senin tranfser ne zaman olucak?

15 agustosta yumurtalarim toplandi eylulun sonuna dogru galiba. Yani tam bil iyorum. Bugun adetimin 3.gunubirsonraki adettemn sonra sanirim. Senin nezman yapilacak transfer

Ay yerim ya bebeğini de takvimini de seninle o seninl!! bol bol konus annesi çok mutlu oldum senin adına inan bana . Allah sonuna kadar sağlıkla götürsün inşallah

Inşallah canım benim rabbim hepimize nasip etsin bugün kasıklarım ağrıyor normaldir değil mi

15 agustosta yumurtalarim toplandi eylulun sonuna dogru galiba. Yani tam bil iyorum. Bugun adetimin 3.gunubirsonraki adettemn sonra sanirim. Senin nezman yapilacak transfer
Ben yeni başladım dr şimdilik yumurta geliştirmek için 4 tane gonol f, 4 tane merional ve klomen verdi.. bugün 4.günüm iğnelerim bitiyor yarın kontrol var merak ediyorum kaç yumurta oldu..

Ilk kez c.tesi günü gittim alttan muayene etti solda 9 yumurta var dedi ama sağda kaç tane saydı orayı dikkatli dinleyemedim.. şimdi iğnelerle kaç tane olmuştur artık yarın öğrenecem :))) antalya ya gidiyorum tüp bebek için yolculuk çok inşallah bir an önce hayırlı haberleri alırız da kurtuluruz..

benimde yarin randevum var kizlar.. ben bi kere igne vurdun 5. günüm igne vurali.. elonva ismi depo ignesiymis yarin bakilacak büyümüsmü kac tane diye. kasiklarim batiyo agriyo ohs olmam yine insallah

Sıcak su ile duş yasak dendi bana ilik su ile yıkan dediler tup bebek merkezinden.
Igne olarak merional 375 kullandım ve igneleri kendim yaptım hiç morarmadi. Iğne dik batırıp yaptım. 5 saniye sayıp sonra çıkardım hiç ovusturmadim. Önceki tedavimde kan sulandirici kullanmistim o çok morartmisti. Şimdiki tedavimde 2 tane kan sulandirici yapıldı o cok acıydı.

Onumde koskoca 11 gün var daha bugün transferin 1. Günü. Göbekten ignem de var yaptim az once. Teste cok var ve kabiz oldum.

Ayyy ben de kabiz oldum hep bu süreçte, ama her gece 3-4 kuru kayısı sıcak suyun içine koydum sabahları yiyip bi bardak su içtim , activia yoğurtta yiyorum her gün , bende faydalı oldu . Dene istersen sen de canım

Cok haklısınız. Sıkısık olmak cok önemli cunkü en iyi o sekılde goruntuleyebiliyorlar hatta sıkısık degılsenız sonda vs takarak bu durumu hızlandırıyolar:):):)

Cok haklısınız. Sıkısık olmak cok önemli cunkü en iyi o sekılde goruntuleyebiliyorlar hatta sıkısık degılsenız sonda vs takarak bu durumu hızlandırıyolar:):):)
Valla ben de Türk sitelerde okuduğum için sordum , hayır öyle birşeye gerek Yok dediler , herkesi önce tuvalete yolluyorlar :/ aman neyse .. yapacak birşey Yok , olacağı varsa olacak , hayırlısı ile hepimiz bu sene bebeklerimize kavuşacağız inşallah

Merhaba kızlar , ocak ayında 1 negatif tüp bebek denemem var ve 1 adet 12 hücreli 3.gün embriyom .. Allah nasip ederse bu ay dondurulmuş embriyo transferi olacağım .

Çok heyecanlı olmakla beraber 1 adet transfer olacağı için de pek umutlu değilim .. Hoş ilki çift transferdi ama :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim de transferimin 12. gunu bugun. Maalesef degerim 7,54. Yani oldukca dusuk.Doktorum 2 gun sonra tekrarla ama deger cok dusuk dedi. Arastirdigima gore de kimyasal gebelik olabilirmis.Boyle cikip da hamilelogi devam eden oldu mu acaba?

Bem de ankarada yaptirdim yolculuk cektim zor oluyor insllah sonu guzel olsun

Allahın izniyle ikincide tutacak canım.. olumsuz düşünme sakın

Benim de transferimin 12. gunu bugun. Maalesef degerim 7,54. Yani oldukca dusuk.Doktorum 2 gun sonra tekrarla ama deger cok dusuk dedi. Arastirdigima gore de kimyasal gebelik olabilirmis.Boyle cikip da hamilelogi devam eden oldu mu acaba?

İçini ferah tut. Düşük değerle başlayıp yükselenlerde var bak benim ki 3. Gün embriyosu

9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110
18. Gün : 264
20. Gün :626

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…