- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.743
- 198
- Konu Sahibi Masal aden
-
Ben de bilmiyorum ilk kez kullanacağım.internette öyle okudum doktorum da seni geçici menapoza sokucaz demişti.
Bende esrofem diye bi ilaç vereceklermiş bi resimli kağıt vermişlerdi tek tek hangi aşamalar olucak resimli olarak anlatılmış.. orda adet düzenleyici olarak estrofem yazıyor sonrada 1.5 ay dinlenecem..Ben de bilmiyorum ilk kez kullanacağım.internette öyle okudum doktorum da seni geçici menapoza sokucaz demişti.
15 agustosta yumurtalarim toplandi eylulun sonuna dogru galiba. Yani tam bil iyorum. Bugun adetimin 3.gunubirsonraki adettemn sonra sanirim. Senin nezman yapilacak transferBende esrofem diye bi ilaç vereceklermiş bi resimli kağıt vermişlerdi tek tek hangi aşamalar olucak resimli olarak anlatılmış.. orda adet düzenleyici olarak estrofem yazıyor sonrada 1.5 ay dinlenecem..
Senin tranfser ne zaman olucak?
Ay yerim ya bebeğini de takvimini deseninle o seninl!! bol bol konus annesi çok mutlu oldum senin adına inan bana . Allah sonuna kadar sağlıkla götürsün inşallah
Ben yeni başladım dr şimdilik yumurta geliştirmek için 4 tane gonol f, 4 tane merional ve klomen verdi.. bugün 4.günüm iğnelerim bitiyor yarın kontrol var merak ediyorum kaç yumurta oldu..15 agustosta yumurtalarim toplandi eylulun sonuna dogru galiba. Yani tam bil iyorum. Bugun adetimin 3.gunubirsonraki adettemn sonra sanirim. Senin nezman yapilacak transfer
Valla benim de öyle ağrı değil ara ara batma oluyor. Evde testte pozitif cuma günü kan vereceğim korkuyorum resmenInşallah canım benim rabbim hepimize nasip etsinbugün kasıklarım ağrıyor normaldir değil mi
Hadi inşallah canım benim . Bu sefer oldu bu iş!benimde yarin randevum var kizlar.. ben bi kere igne vurdun 5. günüm igne vurali.. elonva ismi depo ignesiymis yarin bakilacak büyümüsmü kac tane diye. kasiklarim batiyo agriyo ohs olmam yine insallah
insallahhh canim benim ya... almanyadanmisin okudum bende avusturyada yasiyorum komsuyuz :))Hadi inşallah canım benim . Bu sefer oldu bu iş!
Cok haklısınız. Sıkısık olmak cok önemli cunkü en iyi o sekılde goruntuleyebiliyorlar hatta sıkısık degılsenız sonda vs takarak bu durumu hızlandırıyolar:):):)Bana doktorum kesinlikle sıcak su koyma demişti .hatta buz ile soğut demişti . Zaten burda ve Türkiye’de bazı şeyler gerçekten çok farklı insanın kafası karışıyor . Mesela okuduğum her konuda , Türkiye’de transfere tuvalete sıkışık olarak alıyorlar . Burda ise asla buna müsade etmiyorlar . Önce tubalete gidiyorsun ondan sonra transfer :/ yani normalde bu tarz durumlarda dünyanın her yerinde aynı olması gerekmiyor mu aslında :/ insanın içi bulanıyor . Doktorumuza güvenmekten başka bir çaremiz Yok ama
İlacın dagılması mevcut sertlıgın gıdrılmesı için önerilir aslında ama tekrar arastıracagım tsklerBen sıcak su zararlı diye biliyorum.. oyüzden hiç onu yapamam sende yapma.. ağrırsa ağrısın artık yapacak bişey yok
Ayy aynen komşuyuz :)insallahhh canim benim ya... almanyadanmisin okudum bende avusturyada yasiyorum komsuyuz :))
Valla ben de Türk sitelerde okuduğum için sordum , hayır öyle birşeye gerek Yok dediler , herkesi önce tuvalete yolluyorlar :/ aman neyse .. yapacak birşey Yok , olacağı varsa olacak , hayırlısı ile hepimiz bu sene bebeklerimize kavuşacağız inşallahCok haklısınız. Sıkısık olmak cok önemli cunkü en iyi o sekılde goruntuleyebiliyorlar hatta sıkısık degılsenız sonda vs takarak bu durumu hızlandırıyolar:):):)
Bem de ankarada yaptirdim yolculuk cektim zor oluyor insllah sonu guzel olsunBen yeni başladım dr şimdilik yumurta geliştirmek için 4 tane gonol f, 4 tane merional ve klomen verdi.. bugün 4.günüm iğnelerim bitiyor yarın kontrol var merak ediyorum kaç yumurta oldu..
Ilk kez c.tesi günü gittim alttan muayene etti solda 9 yumurta var dedi ama sağda kaç tane saydı orayı dikkatli dinleyemedim.. şimdi iğnelerle kaç tane olmuştur artık yarın öğrenecem :))) antalya ya gidiyorum tüp bebek için yolculuk çok inşallah bir an önce hayırlı haberleri alırız da kurtuluruz..
Allahın izniyle ikincide tutacak canım.. olumsuz düşünme sakınMerhaba kızlar , ocak ayında 1 negatif tüp bebek denemem var ve 1 adet 12 hücreli 3.gün embriyom .. Allah nasip ederse bu ay dondurulmuş embriyo transferi olacağım .
Çok heyecanlı olmakla beraber 1 adet transfer olacağı için de pek umutlu değilim .. Hoş ilki çift transferdi ama :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim de transferimin 12. gunu bugun. Maalesef degerim 7,54. Yani oldukca dusuk.Doktorum 2 gun sonra tekrarla ama deger cok dusuk dedi. Arastirdigima gore de kimyasal gebelik olabilirmis.Boyle cikip da hamilelogi devam eden oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?