- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi Masal aden
-
Canım benim , inşallah iyi kalbinizin karşılığını alacaksınız ..Canım sıkılıyo kızlar ya tüp bebek için paramizi ayarlamıştık. Eşimin arkadaşı aradı eşimi doğuma aldılar son anda sezeryan olması lazım nakte sıkıştık 2 milyar atar mısın. Hastalık hali sonuçta hatta doğum yani bizde de derler ki Allah kimseyi doğum da o yolda bırakmasın derler. Bunu duyar duymaz hemen gönder gönder diye işaret ettim eşime hatta ben kendi hesabımdan attım. Sonrası da ay sonu bizde tedaviye başlıyca z o vakte gönderir misin diye belirtti eşim. Ay sonu geldi eşim iki gündür arıyo açmıyo telefonlarımızı . Ne olucak bilmiyorum ilaç paramdı o benim
Ah canım öyle mağduriyet bölgesindeyim ki ananas suyunu bi kenara koy ananas bulamıyoruzbende o kadar çok severim ki sene nin bir iki ayında bulabiliyoruz sadece. Kabak çekirdeği de tutunması için faydaliymis
Şimdiden alıp koymak istiyorum bende ananas suyu nerden aldınız markası neydi organik dediniz ya ondan merak ettim
Aradık whatsabtan yazdık . Hatta başka arkadaşlar aradı onları da açmamış babalık iznini kullanmak için memlekete gitti. Normalde polisiz bizim telefonlarımızı sessize alma yada arandığında açmama gibi bi lüksümüz yok bilemedik başına bişey mi geldi onu bile düşünüyoruz yani. Hayırlısı olsun InşAllah canım bakalım ne olucakCanım b
Canım benim , inşallah iyi kalbinizin karşılığını alacaksınız ..bi mesaj atsa eşin ?
Yani çok bir ağrı diyemeyiz fakat zaman Zaman kasığıma ağrı giriyor . Göğüslerim acıyor (ama adet öncesi de oluyor ) bide ara ara vajinada aşağı doğru baskı hissediyorum . Sürekli her an adet geliyormuş hissi ile tuvalete koşuyorum . Psikolojik olarak hiç iyi değilim şu anda
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Arkadaşlar siz yazdikca kendim olmuş gibi hissediyorum.hep stres transfer olsa da olmasa da. Ben de rahim dinlendirme deyim.simdi ne ise baslayabiliyorum ne bişey yapabiliyorumHakkında hayırlı olsun arkadaşım. Inşallah bebeğin seninledir . Ben 1 hafta daha beklemek zorundayım , ama her an adet olacakmışım hissi varmoral olarak pek iyi değilim
Arkadaşlar siz yazdikca kendim olmuş gibi hissediyorum.hep stres transfer olsa da olmasa da. Ben de rahim dinlendirme deyim.simdi ne ise baslayabiliyorum ne bişey yapabiliyorum
Valla ben adetimin 21.günü lucrin ile başladım Çatlatma iğnesi olana kadar da devam ettim . Bu geçici menopoz vs . Durumunu bilmiyorum. :/Geçici menopoz için lucrin kullanan var mi 1 kere kullanacağım sonra ne zaman adet olurumki
Ücretli öğretmenliğe başvuracağım.ama benim transfer sanırım eylülün sonunda olacak.bosu boşuna başlamış olmazmiyim.bir hafta yatmak gerekmuyormuAman gülüm yapma desem de insan yapıyor stres kendimden biliyorum . Gerçekten çok çok zor :/ ama en azından kendini oyalamaya çalış .neden işe başlayamıyorsun ? Benim test günüm cuma ..
Benim yumurtalar donduruldu şimdi adetiliyim.21.gun lucrin kullanacağım sonra 2.adetten sonra transfer dedi.Valla ben adetimin 21.günü lucrin ile başladım Çatlatma iğnesi olana kadar da devam ettim . Bu geçici menopoz vs . Durumunu bilmiyorum. :/
Gülüm deyince eskisehirlimisin eskisehirliler gülüm diye hitap eder yakın hissettimAman gülüm yapma desem de insan yapıyor stres kendimden biliyorum . Gerçekten çok çok zor :/ ama en azından kendini oyalamaya çalış .neden işe başlayamıyorsun ? Benim test günüm cuma ..
Yok değilim . Benim annem Ankaralı onlarda öyle konuşuyor :) babam Arnavut rahmetli .Gülüm deyince eskisehirlimisin eskisehirliler gülüm diye hitap eder yakın hissettim
Valla iyiki evde değilsin ben kafayi yiyorum evdeYok değilim . Benim annem Ankaralı onlarda öyle konuşuyor :) babam Arnavut rahmetli .
Yani doktor değilim , doktorun ne derse onu yap fakat benim doktorum yatma taraftarı değildi . İlk 2 gün biraz dinlen sonra işe başlayabilirsin çok ağır değilse işin dedi . Ben restaurantta çalışıyorum. 7 saat ayakta çalışıyorum . Eğer sorun olmazsa çalışmak istiyorum bu süreçte evde kalıp kendimi dinlemek istemiyorum dedim . Doktorda eğer çok ağır birşeyler taşımıyorsan çalış bir sakıncası Yok dedi . Sonuçta hamile olduğunu bilmeden ne işlerde çalışan insanlar var . Ben çok aşırı hassas davranmanın açıkçası psikolojik olarakta çöküntü yarattığına inanıyorum , tedbir tabii ki alalım , özen gösterelim ama yani ayağa kalkıp yürümekle de kayıp düşeceğine inanmıyorum . Yani düşerse zaten düşeceği varmış diye düşünüyorum . Kader kısmet yani .
Ben kendimi tanıdığım için iyi ki evde kalmadım diyorum , yoksa insan sürekli onu düşünüyor .
Canım dün değerim 626 çıktı çok şükür sanki benimle gibi bebişim ama hala emin olamıyorum. Heveslenip takvim yaptım :)
Valla iyiki evde değilsin ben kafayi yiyorum evde
İşini iyi yapan bir doktor. İnsana moral de veriyor. Merak etme. Sen gönlünü ferah tut. Stresten uzak dur. Gerisi gelir inşallah bebeğini kucağına alırsın.Bizim 2 embriyo oldu 1 adet donduruldu transfer edilemedi OHSS oldum Batuhan Özmen e gidin dediği için bu süreci onunla geçirdim inşallah eylül sonu yada ekim başı gbi adet geliş zamanına göre Transfer e gideceğiz .Batuhan hoca inşallah vesile olur evlat sahibi olmamıza..
Ben sıcak su zararlı diye biliyorum.. oyüzden hiç onu yapamam sende yapma.. ağrırsa ağrısın artık yapacak bişey yokCok normal bır reaksıyon benımde oyle.. en gecerlı mudahale kolonylı pamukla masaj. Ve sıcak su torbası.. ara ara ılık havluda koyuyorum acısını vs alıyor..
Geçici menepoz nasıl oluyor adet oldurmuyor mu bu ilaç..Geçici menopoz için lucrin kullanan var mi 1 kere kullanacağım sonra ne zaman adet olurumki
Ben de bilmiyorum ilk kez kullanacağım.internette öyle okudum doktorum da seni geçici menapoza sokucaz demişti.Geçici menepoz nasıl oluyor adet oldurmuyor mu bu ilaç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?