- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
- Konu Sahibi Masal aden
-
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına al InşAllah bu dönemde çok acabaların oldu yükseldi mı yükselecek mı için o ferah tut artık sorunsuz bi gebelik geçirirsin InşAllah hamileliliğin keyfini çıkarİçini ferah tut. Düşük değerle başlayıp yükselenlerde var bak benim ki 3. Gün embriyosu
9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110
18. Gün : 264
20. Gün :626
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına al InşAllah bu dönemde çok acabaların oldu yükseldi mı yükselecek mı için o ferah tut artık sorunsuz bi gebelik geçirirsin InşAllah hamileliliğin keyfini çıkar
Masallah masallah. Saglikla dogum yapmayi nasip etsin Allahim.Ben 6yildir ilk defa 5in uzerinde sonuc aldim.Ona da sevinemedik.İçini ferah tut. Düşük değerle başlayıp yükselenlerde var bak benim ki 3. Gün embriyosu
9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110
18. Gün : 264
20. Gün :626
Masallah masallah. Saglikla dogum yapmayi nasip etsin Allahim.Ben 6yildir ilk defa 5in uzerinde sonuc aldim.Ona da sevinemedik.
Bebim 3. gun embriyolariydi 2 tane. Kalanlardan 2si besinci gune gitti ve donduruldu.Senin de yazilarini okudum simdi.Masallah hep iki kati hatta fazlasi artmis.Rabbim saglik versin bebegine sana ve babasina.Persembe gunu tekrar kan verecegim.Dualarinizi bekliyorum.Bu arada benim de 1 asilama ve bu dorduncu tup.Aynen bende valla 2 aşılama 2 tüp bebek sonunda ilk yüksek değerim. Seninki kaçıncı gün embiriyosu ? Ve dondurulmuş embiriyo mu
Bebim 3. gun embriyolariydi 2 tane. Kalanlardan 2si besinci gune gitti ve donduruldu.Senin de yazilarini okudum simdi.Masallah hep iki kati hatta fazlasi artmis.Rabbim saglik versin bebegine sana ve babasina.Persembe gunu tekrar kan verecegim.Dualarinizi bekliyorum.Bu arada benim de 1 asilama ve bu dorduncu tup.
Seninle dusunce tarzlarimiz da ayni galiba.ben de buna bile sukrettim.su hayatta ilk defa da olsa birsey olustu rahmimde.Buna da sukur.Bu olmazsa dondurulmuslarla deneyecegiz.Belki diyorum rahmim dinlenmis olur. Senin kacinci gun embriyosu,dondurulmus mu?Geç tutunma olabiliyormuş bazen. Ve 3. Gün embriyosu olduğu için değerler düşük çıkabilir. İçini ferah tut dua et ve yorma kendini. Bide bu sizin için bir ilk olumsuz sonuçlansada bebeğin sana tutunmaya çalışmış rahim bunu kabul etmiş. İyi olacak herşey .
Seninle dusunce tarzlarimiz da ayni galiba.ben de buna bile sukrettim.su hayatta ilk defa da olsa birsey olustu rahmimde.Buna da sukur.Bu olmazsa dondurulmuslarla deneyecegiz.Belki diyorum rahmim dinlenmis olur. Senin kacinci gun embriyosu,dondurulmus mu?
Ankara'da Gurgan Clinic'te. Ama senin negatif olmayacak Allah'in izniyle.Arta arta gidecek,saglikla tutunacak annesine insallah.Yok aynı senin gibi benimde 3. Gün embriyosu taze transfer. Ve benim donmuşumda yok. Eğer negatif olursa sil baştan herşey. Evet rahim dinlenince tutma olasılığı artıyor. Hangi merkezde oldu tedavin
Ankara'da Gurgan Clinic'te. Ama senin negatif olmayacak Allah'in izniyle.Arta arta gidecek,saglikla tutunacak annesine insallah.
Hakkında hayırlısı olsun negatif te çıkabilirdi sabret bakalımBenim de transferimin 12. gunu bugun. Maalesef degerim 7,54. Yani oldukca dusuk.Doktorum 2 gun sonra tekrarla ama deger cok dusuk dedi. Arastirdigima gore de kimyasal gebelik olabilirmis.Boyle cikip da hamilelogi devam eden oldu mu acaba?
Hadi hayirlisi insallah katlanarak yukselir.Olmasa da nasip.Hakkimizda hayirlisi.Cok bekledim ben de yillardir ama rabbimin ol diyecegi bi zaman vardir elbette.Hakkında hayırlısı olsun negatif te çıkabilirdi sabret bakalım
Benim de 3.gün embriyosu 8. Gün 7 çıktı 9.gün 8 çıktı yarın 12. Günüm yarın test yaptıracağım hakkımızda hayırlısı olsun
Genelde bu akintilari normal karsiliyor doktorlar.Kanamaya donusmedigi surece problem yoktur.Ayaklarini uzat dinlen biraz.Kızlar ben cirirone jel kullaniyorum az önce jeli bittikten sonra ucunda kırmızı bulalım kan vardı. Daha önce hep kahverengi geliyordu pek şüphelenmiyodum ama bunu görünce çok üzüldüm
Aaa sasirdim :) Klinikten genel olarak cok memnun kaldim ve hep dedim "negatif bile olsa surec icinde hersey cok guzel gecti.tekrar deneyecek olsam oraya giderim"Aaa aynı klinik :) bende gürganda oldum. 7 ağustosta oldu transferim
Aaa sasirdim :) Klinikten genel olarak cok memnun kaldim ve hep dedim "negatif bile olsa surec icinde hersey cok guzel gecti.tekrar deneyecek olsam oraya giderim"
Doktoruna başvur.Kızlar ben cirirone jel kullaniyorum az önce jeli bittikten sonra ucunda kırmızı bulalım kan vardı. Daha önce hep kahverengi geliyordu pek şüphelenmiyodum ama bunu görünce çok üzüldüm
Canım için tahriş olabilir mi onun kanı da olabilir bu çünkü okumuştum bu jeli kullananlarda kan gördük yazdılar geneldeKızlar ben cirirone jel kullaniyorum az önce jeli bittikten sonra ucunda kırmızı bulalım kan vardı. Daha önce hep kahverengi geliyordu pek şüphelenmiyodum ama bunu görünce çok üzüldüm
Bir kere 10 dakikalik bi gorusmede bir kere de transferde gordum kendisini.Harika bir insan bence de.Moral veren pozitif ve dedigin gibi babacan :)Evet bende memnunum güler yüzlü ve ılgililer :) timur hoca zaten çok babacan hiç görüşebildin mi
Ya korkutma bizi de kendini de üzme şakır şakır kanayan bile oluyor duruyor bencede yarın merkezine bi git yada bana puloton iğne aldırdılar duruyor kanama olursa yaptır diye sana öyle Öner’i verilmedimi? Bak bana o iğneyi verdiklerine göre olabilir Demekki korma hemşireni ara yat dinlenKızlar ben cirirone jel kullaniyorum az önce jeli bittikten sonra ucunda kırmızı bulalım kan vardı. Daha önce hep kahverengi geliyordu pek şüphelenmiyodum ama bunu görünce çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?