2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Kızlar ben cirirone jel kullaniyorum az önce jeli bittikten sonra ucunda kırmızı bulalım kan vardı. Daha önce hep kahverengi geliyordu pek şüphelenmiyodum ama bunu görünce çok üzüldüm
Doktorun arayıp sor istersen. Yalnız içini ferah tut lütfen. Güzel düşün bebeğin pozitif pozitif gelsin dünyaya
Jel yapabiliyormus. Kahverengi akıntı için opu sonrasi kalanlar dışarı atılıyor atılıyor nedenle olur dediler bana. Ama ben jeli bıraktım prolutex igne yapiyorum göbekten günde bir. Daha etkiliymis progesteron içeriyor. Iğne çok da acitmiyor ben ilaç yağlı diye yakar demiştim ama yavaş yapınca yakmiyor.
Önceki tedavimde fitiller vardı tahsis etmişti. Şimdi jele de sıcak bakamıyorum. Siz de jelden sonra yürüyüş yapıyor musunuz. Bana 15 dk yürüyüş önermişti merkez.

Herkese merhaba
Bugun transfer gunum sabah kan verecegım bagısıklık serumum takılacak ve transferımm inş gercekleşecek.. cok ama cok heyecanlıyım tedırgınım korkuyorum.. aynı seylerı tekrar yasamamayı umit edıyorum.. dualarınızı eksık etmeyın..

Dualarım seninle canım
Nerede yaptırıyorsun tedavini?

Heyyyy . Sen hepimizden daha güçlüsün ne demek korkuyorum ? Baştan kendine stres yapma .. lütfen ... her şey güzel olacak ben inanıyorum , bütün güzel düşüncelerim ve duaların seninle , bizi habersiz bırakma

Antalyada nereye gidiyırsunuz?

Hayırlı uğurlu şimdi den evladın sıkı sıkıya bağlanır sana InşAllah. Korkma dua et bolca güzel bi başlangıç olsun dualarınla gerçekleşsin InşAllah transferin canım bizleride haberdar eyle çok geçmiş olsun

Evet yapıyorum canım banada öyle dediler.

Ben de bilmiyorum ilk kez kullanacağım.internette öyle okudum doktorum da seni geçici menapoza sokucaz demişti.
merhaba benim ilk tüp denemem lucrin kullanıyorum bugün 11. gün .8. gün adet olmam lazımdı ama gecıktırdı. fakat herkeste böyle olmuyor. gecıcı menapozdan kasıt hormonları baskılıyornus. seninde tedavın hayırlı olsun

Bugun nasilsin?Kanama devam etmedi dimi insallah?

Bi de kan testi yaptirmaya devam ediyor musun? 22. gun kan verdin mi?

Kanama zaten dışarı hiç çıkmadı jelin ucunda geldi. Bu sabah da iç çamaşırıma jelin tortularıyla beraber kahverengi kırmızı gelmiş ama sadece tortu şeklinde anlamadim. Sanki yeni gelmiyor eskileri geliyor gibi ama bilmiyorum. Bugün 22. Günüm ve akşam tekrar kan vericem benimki çok düşük başladığı için sürekli kontrol ettik.

Iyi cok sukur kanama olmadigi surece korkma.Allah'in izniyle senin bebegin mucize olacak.Bugunku degerini de yqz mutlaka.Merak ettim.insqllah saglikla katlanmistir.

Hadi bakalım inşallah. Hayırlısı olsun senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…