- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 88
- 42
- Konu Sahibi Masal aden
-
Doktorun arayıp sor istersen. Yalnız içini ferah tut lütfen. Güzel düşün bebeğin pozitif pozitif gelsin dünyayaKızlar ben cirirone jel kullaniyorum az önce jeli bittikten sonra ucunda kırmızı bulalım kan vardı. Daha önce hep kahverengi geliyordu pek şüphelenmiyodum ama bunu görünce çok üzüldüm
Ne yazıkkıBenim de transferimin 12. gunu bugun. Maalesef degerim 7,54. Yani oldukca dusuk.Doktorum 2 gun sonra tekrarla ama deger cok dusuk dedi. Arastirdigima gore de kimyasal gebelik olabilirmis.Boyle cikip da hamilelogi devam eden oldu mu acaba?
Dualarım seninle canımHerkese merhaba
Bugun transfer gunum sabah kan verecegım bagısıklık serumum takılacak ve transferımm inş gercekleşecek.. cok ama cok heyecanlıyım tedırgınım korkuyorum.. aynı seylerı tekrar yasamamayı umit edıyorum.. dualarınızı eksık etmeyın..
Herkese merhaba
Bugun transfer gunum sabah kan verecegım bagısıklık serumum takılacak ve transferımm inş gercekleşecek.. cok ama cok heyecanlıyım tedırgınım korkuyorum.. aynı seylerı tekrar yasamamayı umit edıyorum.. dualarınızı eksık etmeyın..
Antalyada nereye gidiyırsunuz?Ben yeni başladım dr şimdilik yumurta geliştirmek için 4 tane gonol f, 4 tane merional ve klomen verdi.. bugün 4.günüm iğnelerim bitiyor yarın kontrol var merak ediyorum kaç yumurta oldu..
Ilk kez c.tesi günü gittim alttan muayene etti solda 9 yumurta var dedi ama sağda kaç tane saydı orayı dikkatli dinleyemedim.. şimdi iğnelerle kaç tane olmuştur artık yarın öğrenecem :))) antalya ya gidiyorum tüp bebek için yolculuk çok inşallah bir an önce hayırlı haberleri alırız da kurtuluruz..
Hayırlı uğurlu şimdi den evladın sıkı sıkıya bağlanır sana InşAllah. Korkma dua et bolca güzel bi başlangıç olsun dualarınla gerçekleşsin InşAllah transferin canım bizleride haberdar eyle çok geçmiş olsunHerkese merhaba
Doktorun arayıp sor istersen. Yalnız içini ferah tut lütfen. Güzel düşün bebeğin pozitif pozitif gelsin dünyaya
Jel yapabiliyormus. Kahverengi akıntı için opu sonrasi kalanlar dışarı atılıyor atılıyor nedenle olur dediler bana. Ama ben jeli bıraktım prolutex igne yapiyorum göbekten günde bir. Daha etkiliymis progesteron içeriyor. Iğne çok da acitmiyor ben ilaç yağlı diye yakar demiştim ama yavaş yapınca yakmiyor.
Önceki tedavimde fitiller vardı tahsis etmişti. Şimdi jele de sıcak bakamıyorum. Siz de jelden sonra yürüyüş yapıyor musunuz. Bana 15 dk yürüyüş önermişti merkez.
Nerde yaptiniz iki tane koymak istyrm ben de ama dr.um yasal değil diyorMerhaba arkadaşlar sonuç bekleyenlerdenim. Pazartesi günü transferim yapıldı. Çok heyecanlıyım. 2 tane 5. Gün embriyosu. Konuşuyorum onlarla beni bırakmayın diye...
merhaba benim ilk tüp denemem lucrin kullanıyorum bugün 11. gün .8. gün adet olmam lazımdı ama gecıktırdı. fakat herkeste böyle olmuyor. gecıcı menapozdan kasıt hormonları baskılıyornus. seninde tedavın hayırlı olsunBen de bilmiyorum ilk kez kullanacağım.internette öyle okudum doktorum da seni geçici menapoza sokucaz demişti.
Bugun nasilsin?Kanama devam etmedi dimi insallah?Evet yapıyorum canım banada öyle dediler.
Bi de kan testi yaptirmaya devam ediyor musun? 22. gun kan verdin mi?Evet yapıyorum canım banada öyle dediler.
ben üniversite hastanesinde yaptırdım canım. yaşım 38 olduğu için 2 tane embriyo transfer edildi ama nasip olmadı. 7. günü tutmadı, çok üzgünüm, geçmiyor acısı......Nerde yaptiniz iki tane koymak istyrm ben de ama dr.um yasal değil diyor
Bugun nasilsin?Kanama devam etmedi dimi insallah?
Bi de kan testi yaptirmaya devam ediyor musun? 22. gun kan verdin mi?
35 yaşındayım 2 embriyo du 12. Gün benim de negatif tutmadı yanlış değilsinben üniversite hastanesinde yaptırdım canım. yaşım 38 olduğu için 2 tane de embriyo transfer edildi ama nasip olmadı. 7. günü tutmadı, çok üzgünüm, geçmiyor acısı......
Iyi cok sukur kanama olmadigi surece korkma.Allah'in izniyle senin bebegin mucize olacak.Bugunku degerini de yqz mutlaka.Merak ettim.insqllah saglikla katlanmistir.Kanama zaten dışarı hiç çıkmadı jelin ucunda geldi. Bu sabah da iç çamaşırıma jelin tortularıyla beraber kahverengi kırmızı gelmiş ama sadece tortu şeklinde anlamadim. Sanki yeni gelmiyor eskileri geliyor gibi ama bilmiyorum. Bugün 22. Günüm ve akşam tekrar kan vericem benimki çok düşük başladığı için sürekli kontrol ettik.
Hadi bakalım inşallah. Hayırlısı olsun senin için.Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?