- Konu Sahibi Masal aden
-
Timur hoca bu dusuk degerlerle baslamasi icin birsey dedi mi canim?Simdi nasil buluyor degerleri?Benimde 7 ağustos transferim oldu 22. Gün 1344 çıktı değer bugün 24. Gün Benim ki çok düşük başladı.
Amin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Kızlar merhaba. 7 ağustosta transferim olmuştu. Çarşamba günü 12.gün değerim 210, bugün 14. gün değerim 506 çıktı. Doktorum 15 gün sonra ultrason randevusu verdi. Allahım sağlıkla keseyi ve kalp atışlarını da duymayı nasip etsin inşallah.
Timur hoca bu dusuk degerlerle baslamasi icin birsey dedi mi canim?Simdi nasil buluyor degerleri?
Bi tek sen umut oldun bana ama benimki daha geri.Ustelik bol bol da kahverengi akinti yasiyorum.Ilaclari kullanip fua edip beklemekten baska elimden birsey gelmiyor.Saglikli olsunlar insallah.Geç tutunmuş olabilir diyor yükselme bizim için önemli diyor
Inşallah canım sen merak etme güzel olacak herşeyBi tek sen umut oldun bana ama benimki daha geri.Ustelik bol bol da kahverengi akinti yasiyorum.Ilaclari kullanip fua edip beklemekten baska elimden birsey gelmiyor.Saglikli olsunlar insallah.
Benim bugÜn 11. Günüm değerim 98 , biraz düşük galibaçok korkuyorum
Benim bugÜn 11. Günüm değerim 98 , biraz düşük galibaçok korkuyorum
Vallahi aklıma direkt sen geldin aslında , sen bana umut oldun !Hayır sacmalama süperhatırlasana benim 12. Gün 17 çıkmıştı. Bebişin seninle ve bence 1 tanesi tutunabilmiş anneciğine
Canım değerin düşük değil. Önemli olan düzenli artış. Geç tutunma da olabiliyor. Benim arkadaşımın 12. gün değeri 14 çıkmıştı. Şimdi nur topu gibi bir oğlu var. Allah seninkini de tamamına erdirsin.
Vallahi aklıma direkt sen geldin aslında , sen bana umut oldun !İnşallah sımsıkı sarılır . Allahım hem çok mutluyum hem de tedirginim . Ama stres yapmayacağım kendime , inşallah herşey güzel olacak !
İnşallah , bende kucağıma sağlıkla alırımsağol canım benim
Valla çok güzel demiş :) hehehe . Doğru aslında .Alırsın alırsın inşallah sen canını sıkma. Ben şunu öğrendim tüp bebek tedavisinde hiçbir şeyi kafana takmayacaksın. Yiyip içip yatıp keyfine bakacaksın. Eşimin dediği gibi “Senin düşünmen gereken 3 problemin ne yesem, ne içsem, nasıl yatsam olacak başka birşey düşünme” beni bayağı rahatlattı :)
Sakın stres yapma. Sen istediğinde yaptıramıyodun demi test. Aslında daha iyi strese girmek hergün kan vermek daha zor
1 hafta sonra 1500 değerin :) tebrik ederim canım.
Canım tebrik ederim degerin guzel uzulmeBenim bugÜn 11. Günüm değerim 98 , biraz düşük galibaçok korkuyorum
Aynen, maalesef hep bi randevu hep randevu . Ama ben şimdi tüp bebek merkezindeydim, Pazartesi kendi kadın doktoruma gideceğim orda bir daha bakarlarşansım yaver gitti :) hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider
GüZellerim çok çok teşekkür ederim size , sabahtan beri mutluluktan ağlıyorum . Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu , olmayanlar içinde Allah’a her gün dua ediyorum , inşallah sağlıkla sıhhatle en kısa sürede , allah herkese nasip etsin bu duyguyubu arada progestan zaten kullanıyorum , doktorum daha transfer olmadan önce vermişti .
Arkadaşlar benim bir 4 bacaklı oğlum var , hissetti desem inanır mısınız? Normalde karnıma hep basar zıplar , 4-5 gündür hiç böyle hareketleri Yok , bide bana daha düşkün oldu . Hep bana bakıyor mahsun mahsun :)
Aynen ben de öyle diyorum hep , kudurmaya kardeş :) hehehehehAhh kuzum ne kadar masumsun sen yaa. Yerim seni. Kardeş geliyor sana hadi hayırlı olsun :)
Canım tebrik ederim degerin guzel uzulme
Ben sana demiştim guzel haber vereceksin diye.. Cok sevindim saglıcakla kucakla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?