2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Amin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Bi tek sen umut oldun bana ama benimki daha geri.Ustelik bol bol da kahverengi akinti yasiyorum.Ilaclari kullanip fua edip beklemekten baska elimden birsey gelmiyor.Saglikli olsunlar insallah.
Inşallah canım sen merak etme güzel olacak herşey

Hayır sacmalama süper hatırlasana benim 12. Gün 17 çıkmıştı. Bebişin seninle ve bence 1 tanesi tutunabilmiş anneciğine
Vallahi aklıma direkt sen geldin aslında , sen bana umut oldun ! İnşallah sımsıkı sarılır . Allahım hem çok mutluyum hem de tedirginim . Ama stres yapmayacağım kendime , inşallah herşey güzel olacak !

Vallahi aklıma direkt sen geldin aslında , sen bana umut oldun ! İnşallah sımsıkı sarılır . Allahım hem çok mutluyum hem de tedirginim . Ama stres yapmayacağım kendime , inşallah herşey güzel olacak !

Sakın stres yapma. Sen istediğinde yaptıramıyodun demi test. Aslında daha iyi strese girmek hergün kan vermek daha zor
1 hafta sonra 1500 değerin :) tebrik ederim canım.

İnşallah , bende kucağıma sağlıkla alırım sağol canım benim

Alırsın alırsın inşallah sen canını sıkma. Ben şunu öğrendim tüp bebek tedavisinde hiçbir şeyi kafana takmayacaksın. Yiyip içip yatıp keyfine bakacaksın. Eşimin dediği gibi “Senin düşünmen gereken 3 problemin ne yesem, ne içsem, nasıl yatsam olacak başka birşey düşünme” beni bayağı rahatlattı :)

Valla çok güzel demiş :) hehehe . Doğru aslında .
Çok rahatlattın beni vallabi inşallah maşşallah demekle geçti ömrüm şu 2 yıldır

Sakın stres yapma. Sen istediğinde yaptıramıyodun demi test. Aslında daha iyi strese girmek hergün kan vermek daha zor
1 hafta sonra 1500 değerin :) tebrik ederim canım.

Aynen, maalesef hep bi randevu hep randevu . Ama ben şimdi tüp bebek merkezindeydim, Pazartesi kendi kadın doktoruma gideceğim orda bir daha bakarlar şansım yaver gitti :) hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider

Aynen, maalesef hep bi randevu hep randevu . Ama ben şimdi tüp bebek merkezindeydim, Pazartesi kendi kadın doktoruma gideceğim orda bir daha bakarlar şansım yaver gitti :) hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider

Diğer sefer mutlaka aklında olsun progesteron tahlili de iste. Ay çok sevindim ya. Sen benim için pozitif enerji yollamıştın evrene, dualar etmiştin. Seninde mutlu olmanı çok istemiştim. Şükürler olsun allahım. Herkesin yüzünü güldürsün.

GüZellerim çok çok teşekkür ederim size , sabahtan beri mutluluktan ağlıyorum . Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu , olmayanlar içinde Allah’a her gün dua ediyorum , inşallah sağlıkla sıhhatle en kısa sürede , allah herkese nasip etsin bu duyguyu bu arada progestan zaten kullanıyorum , doktorum daha transfer olmadan önce vermişti .
Arkadaşlar benim bir 4 bacaklı oğlum var , hissetti desem inanır mısınız? Normalde karnıma hep basar zıplar , 4-5 gündür hiç böyle hareketleri Yok , bide bana daha düşkün oldu . Hep bana bakıyor mahsun mahsun :)

Eklentiler

• 311F50F8-23D0-4021-B884-BCDC0F06CFA8.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 35

Ahh kuzum ne kadar masumsun sen yaa. Yerim seni. Kardeş geliyor sana hadi hayırlı olsun :)

Canım tebrik ederim degerin guzel uzulme
Ben sana demiştim guzel haber vereceksin diye.. Cok sevindim saglıcakla kucakla inşallah
Ya aslında internette çok şey okumak iyi değil insanın kafası bulanıyor gerçekten . Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin . Çok sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…