2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Canım dünden beri ballı süt içiyorum ama suyu içemiyorum sürekli şehir dışına gidiyorum kontrole araba tutuyor oyüzden beslenmeme ve su içmeye hiç dikkat edemedim.. bu şekilde sağlıklı olur mu bilemiyorum.. Allah razı olsun canım bende senin için dua edecem..

Olur olur sen şimdiden panik yapma , ne zaman toplanacak tahmini bir tarih söyledi mi doktorun ?

Pinar8982 senin adına sevindim hayırlı sağlıklı olsun bebisin.
Citlembik sen de bol bol dua et. Meryem süresi dinle. Bebeğin saglikliysa seninle kalır merak etme. Kendini uzup stres yapma. Stres en büyük dusmanin. Hakkında hayırlısı olsun

Canım benim sende inşallah hayırlı haberlerini yazacaksın buraya , bu sabaha karşı çok kasık ağrısı ile uyandım çok korktum ama şimdi normale döndü . Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar ciktim doktordan.. pazartesi günü opu olacam.. 16-18 tane yumurta var dedi.. büyüklügü 18mm dedi. ama pazartesi okullar aciliyo nasil izin alcam bugünde tatil zaten esim desen ayni sekilde of of... öglen yapsalar yine iyisi sabah yapacaklarmis.. sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim vallahi

Canim o arkadasinin degerleri nasil yukselmisti?sorabilir misin acaba?

Canim o arkadasinin degerleri nasil yukselmisti?sorabilir misin acaba?

Canım doktor birkaç günlük takipten sonra ismini bilmiyorum ama progesteron ignesi vermişti onu her 3 günde 1 yaptırıyordu. 3-4 ay onu kullandı sonrasında doktor iğneyi kesti gebeliği normal devam etti.

Canım üzülecek hiç birşey yok , en önemlisi bebeğine kavuşmam , bunları düşünüp boşuna stress yapma şimdiden

calısabılır kagıdı alırsın zaten semıner ıdarecılerın cok kasmaz herhalde onu sıkıntı etme kendıne

Canım doktor birkaç günlük takipten sonra ismini bilmiyorum ama progesteron ignesi vermişti onu her 3 günde 1 yaptırıyordu. 3-4 ay onu kullandı sonrasında doktor iğneyi kesti gebeliği normal devam etti.
Masallah cok sevindirici birsey bu.Darisi basimiza insallah.

calısabılır kagıdı alırsın zaten semıner ıdarecılerın cok kasmaz herhalde onu sıkıntı etme kendıne
canim ilk okulda egitmenciyim o yüzden sorun olacak.. müdür hic memnun kalmicak mecbur calisamaz kagidi alacam artik.. yumurtalarimin büyümesine cok sevindim insallah bu sefer tutar

Inşallah tutar bu kez. Gonlunuzu ferah tutun. Öyle izin verirdi vermezdi stres yapmayın

Ay bu günler geçmiyor geçmiyor. Daha 5 gün oldu. Kasik ve bel ağrım vardı artık yok. Siskinlik hissi de gitti. Bu emriyolar napiyor acaba. Cidden belirti aramamak lazım ama ne bileyim. Ilaclari içiyorum ignemi yapıyorum. Test alıp yapasim var ama tutacagim inşallah kendimi.Daha 8 eylule cok var.

canim ilk okulda egitmenciyim o yüzden sorun olacak.. müdür hic memnun kalmicak mecbur calisamaz kagidi alacam artik.. yumurtalarimin büyümesine cok sevindim insallah bu sefer tutar

Canım hiç kafana takma. Ben de okul öncesi öğretmeniyim. Doktorum bugün hastanede yatış gösterdi pazartesi günü 30 gün rapor verecek. “Gebeliğin seyrine göre süreyi uzatırız sorun yok sen kafana takma” dedi. Bu süreçte hiçbir şeyi dert etmemek lazım. Ye iç yat keyfine bak :)

Ya sen yine transfer olmuşsun ben iğne aşamasındayım 7 gün kalmış azcık daha sabret :))

Benim 5.gun erken gebelik testinde ikinci cizgi silik cikmisti predictor markasi:) ama bazen hamile olupta idrara gec yansiyanlar var henuz cikmazsa da uzulme sakin en garanti gununde test yapmak tabi bir de kan degerlerin duzenli artisi

Merhaba,
Bende Antalya da tedaviye başladım. Hangi merkezdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…