- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.743
- 198
- Konu Sahibi Masal aden
-
Canım dünden beri ballı süt içiyorum ama suyu içemiyorum sürekli şehir dışına gidiyorum kontrole araba tutuyor oyüzden beslenmeme ve su içmeye hiç dikkat edemedim.. bu şekilde sağlıklı olur mu bilemiyorum..Canım benim 20 yumurta çok güzel !!! Sakın moralini bozma , çünkü insanlar 2-3 tane yumurta zor elde ediyorlar ... seninki çok çok iyi maşallah. Yemene içmene şimdiden sonra dikkat et madem , bol bol su iç , sebze ve protein . Kahve ve kafein tüketme . ben kahvesiz nasıl duruyorum bilmiyorum , ama duruyorum bebeğim için inşallah o da annesine sımsıkı sarılacak , bırakmayacak . Gerçekten hep dua ediyorum , allahım herkese , isteyen herkese evlat nasip etsin, çok aratmasın
Olur olur sen şimdiden panik yapma , ne zaman toplanacak tahmini bir tarih söyledi mi doktorun ?Canım dünden beri ballı süt içiyorum ama suyu içemiyorum sürekli şehir dışına gidiyorum kontrole araba tutuyor oyüzden beslenmeme ve su içmeye hiç dikkat edemedim.. bu şekilde sağlıklı olur mu bilemiyorum..Allah razı olsun canım bende senin için dua edecem..
Pinar8982 senin adına sevindim hayırlı sağlıklı olsun bebisin.
Citlembik sen de bol bol dua et. Meryem süresi dinle. Bebeğin saglikliysa seninle kalır merak etme. Kendini uzup stres yapma. Stres en büyük dusmanin. Hakkında hayırlısı olsun
Pazartesi yine muayene var çarşamba sabahı büyük ihtimalle yumurtaların toplanacak dedi..Olur olur sen şimdiden panik yapma , ne zaman toplanacak tahmini bir tarih söyledi mi doktorun ?
Canim o arkadasinin degerleri nasil yukselmisti?sorabilir misin acaba?Canım değerin düşük değil. Önemli olan düzenli artış. Geç tutunma da olabiliyor. Benim arkadaşımın 12. gün değeri 14 çıkmıştı. Şimdi nur topu gibi bir oğlu var. Allah seninkini de tamamına erdirsin.
Canim o arkadasinin degerleri nasil yukselmisti?sorabilir misin acaba?
Kizlar ciktim doktordan.. pazartesi günü opu olacam.. 16-18 tane yumurta var dedi.. büyüklügü 18mm dedi. ama pazartesi okullar aciliyo nasil izin alcam bugünde tatil zaten esim desen ayni sekilde of of... öglen yapsalar yine iyisi sabah yapacaklarmis.. sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim vallahi
Süper hadi bakalimPazartesi yine muayene var çarşamba sabahı büyük ihtimalle yumurtaların toplanacak dedi..
calısabılır kagıdı alırsın zaten semıner ıdarecılerın cok kasmaz herhalde onu sıkıntı etme kendıneKizlar ciktim doktordan.. pazartesi günü opu olacam.. 16-18 tane yumurta var dedi.. büyüklügü 18mm dedi. ama pazartesi okullar aciliyo nasil izin alcam bugünde tatil zaten esim desen ayni sekilde of of... öglen yapsalar yine iyisi sabah yapacaklarmis.. sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim vallahi
Masallah cok sevindirici birsey bu.Darisi basimiza insallah.Canım doktor birkaç günlük takipten sonra ismini bilmiyorum ama progesteron ignesi vermişti onu her 3 günde 1 yaptırıyordu. 3-4 ay onu kullandı sonrasında doktor iğneyi kesti gebeliği normal devam etti.
canim ilk okulda egitmenciyim o yüzden sorun olacak.. müdür hic memnun kalmicak mecbur calisamaz kagidi alacam artik.. yumurtalarimin büyümesine cok sevindim insallah bu sefer tutarcalısabılır kagıdı alırsın zaten semıner ıdarecılerın cok kasmaz herhalde onu sıkıntı etme kendıne
İnşallah canım hersey gönlünce olsuncanim ilk okulda egitmenciyim o yüzden sorun olacak.. müdür hic memnun kalmicak mecbur calisamaz kagidi alacam artik.. yumurtalarimin büyümesine cok sevindim insallah bu sefer tutar
canim ilk okulda egitmenciyim o yüzden sorun olacak.. müdür hic memnun kalmicak mecbur calisamaz kagidi alacam artik.. yumurtalarimin büyümesine cok sevindim insallah bu sefer tutar
Ya sen yine transfer olmuşsun ben iğne aşamasındayımAy bu günler geçmiyor geçmiyor. Daha 5 gün oldu. Kasik ve bel ağrım vardı artık yok. Siskinlik hissi de gitti. Bu emriyolar napiyor acaba. Cidden belirti aramamak lazım ama ne bileyim. Ilaclari içiyorum ignemi yapıyorum. Test alıp yapasim var ama tutacagim inşallah kendimi.Daha 8 eylule cok var.
Benim 5.gun erken gebelik testinde ikinci cizgi silik cikmisti predictor markasi:) ama bazen hamile olupta idrara gec yansiyanlar var henuz cikmazsa da uzulme sakin en garanti gununde test yapmak tabi bir de kan degerlerin duzenli artisiAy bu günler geçmiyor geçmiyor. Daha 5 gün oldu. Kasik ve bel ağrım vardı artık yok. Siskinlik hissi de gitti. Bu emriyolar napiyor acaba. Cidden belirti aramamak lazım ama ne bileyim. Ilaclari içiyorum ignemi yapıyorum. Test alıp yapasim var ama tutacagim inşallah kendimi.Daha 8 eylule cok var.
Merhaba,Ben yeni başladım dr şimdilik yumurta geliştirmek için 4 tane gonol f, 4 tane merional ve klomen verdi.. bugün 4.günüm iğnelerim bitiyor yarın kontrol var merak ediyorum kaç yumurta oldu..
Ilk kez c.tesi günü gittim alttan muayene etti solda 9 yumurta var dedi ama sağda kaç tane saydı orayı dikkatli dinleyemedim.. şimdi iğnelerle kaç tane olmuştur artık yarın öğrenecem :))) antalya ya gidiyorum tüp bebek için yolculuk çok inşallah bir an önce hayırlı haberleri alırız da kurtuluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?