- Konu Sahibi Masal aden
-
Ayyy ne guzel bu da umut oldu bana :)Canım değerin düşük değil. Önemli olan düzenli artış. Geç tutunma da olabiliyor. Benim arkadaşımın 12. gün değeri 14 çıkmıştı. Şimdi nur topu gibi bir oğlu var. Allah seninkini de tamamına erdirsin.
Yaaa çok iyi demiş eşin benimde nasipse bu ay sonu transfer bende takmayacağım işi gücü Rabbim inşaallah hayırlısını nasip ederAlırsın alırsın inşallah sen canını sıkma. Ben şunu öğrendim tüp bebek tedavisinde hiçbir şeyi kafana takmayacaksın. Yiyip içip yatıp keyfine bakacaksın. Eşimin dediği gibi “Senin düşünmen gereken 3 problemin ne yesem, ne içsem, nasıl yatsam olacak başka birşey düşünme” beni bayağı rahatlattı :)
Ayy çok tatlış senin takvimin yaa
Ben yine kan sonucu bekliyorum yürek güp güp güp
Seninki inatçı olacak annesi , şimdiden belli , sımsıkı tuttu , bırakmıyor ! Savaşıyor anne kokusu içinay duygulandım ağlıyorum yine .
Hiç merak etme , senin bebeğin seninle , seni bırakmayacak !!!
ayyy canim aldinmi sonucunu masallah bence iyi sonucun cok sükpr tebrik ederim allahim devamini getirsinnnnnBenim bugÜn 11. Günüm değerim 98 , biraz düşük galibaçok korkuyorum
Gülüm gülüm teşekkür ederim , sende en yakın zamanda yazacaksın biliyorumayyy canim aldinmi sonucunu masallah bence iyi sonucun cok sükpr tebrik ederim allahim devamini getirsinnnnn
ay canim ne tatli yaaa bende cok duydum köpeklerin hemen hissettiklerini bir kadinin hamile kaldigini ve cok hassas dikkatli olduklarini.. hatta esim anlatti arkadasinin esi hamile kalinca adamin köpegi bildigin kadinin yanindan ayrilmamis sakadan adam kizdiginda felan köpek hemen kadinin önüne gecip adama havluyormus kadini savunuyormus ne tatlilarrrr bende cok istiyorum pofudukkkk bi taneGüZellerim çok çok teşekkür ederim size , sabahtan beri mutluluktan ağlıyorum . Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu , olmayanlar içinde Allah’a her gün dua ediyorum , inşallah sağlıkla sıhhatle en kısa sürede , allah herkese nasip etsin bu duyguyubu arada progestan zaten kullanıyorum , doktorum daha transfer olmadan önce vermişti .
Arkadaşlar benim bir 4 bacaklı oğlum var , hissetti desem inanır mısınız? Normalde karnıma hep basar zıplar , 4-5 gündür hiç böyle hareketleri Yok , bide bana daha düşkün oldu . Hep bana bakıyor mahsun mahsun :)
ay canim ne tatli yaaa bende cok duydum köpeklerin hemen hissettiklerini bir kadinin hamile kaldigini ve cok hassas dikkatli olduklarini.. hatta esim anlatti arkadasinin esi hamile kalinca adamin köpegi bildigin kadinin yanindan ayrilmamis sakadan adam kizdiginda felan köpek hemen kadinin önüne gecip adama havluyormus kadini savunuyormus ne tatlilarrrr bende cok istiyorum pofudukkkk bi tane
Kızlar benim değerim yükselmedi1500 çıktı. Bebeğimin bana tutunacak gücü kalmadı hissetmiştim.
Doktor ne diyor ? Ama 1500 çok iyi değil mi Zaten ? Kaça kadar çıkması gerekiyormuş
Ama peki doktor me diyor ? Neymiş bu şimdi . Biliyorum zor , insan panikliyor ama sakin kalBenim değer test 1344 çıkmıştı bunun 3000 e yakın çıkması gerekliydi
Böyle gerileyip tekrar yükselenlerde var belki öyle bişeydir canım üzülmü moralini yüksek tut..Benim değer test 1344 çıkmıştı bunun 3000 e yakın çıkması gerekliydi
Canım benim 20 yumurta çok güzel !!! Sakın moralini bozma , çünkü insanlar 2-3 tane yumurta zor elde ediyorlar ... seninki çok çok iyi maşallahberlin8982 hayırlı olsun canım benim inşallah sağ salim kucağına almakta nasip olsun:)) bizede dua et.. benim hala 20 yumurta var yolculuklar beni çok kötü yapıyor oyüzden hiç beslenmeme dikkat edemedim inşallah hepsi sağlıklıdır
benimde yarin sabah tekrar kontrolüm var yumurtalar gelismismi diye bakacaklar carsamba 12 mm felandi insallah büyümüslerdir güzelce ve daha fazla igne vurmama gerek kalmaz kizlar dua edin
Canim seni su an benden iyi kimse anlayamaz.Korkularini cok iyi anliyorum.Bol bol dua et ve gonlunu ferah tut.Saglikliysa her turlu tutunur o sana.Sen kendini yorma.Sabret bakalim 2 gun sonra tekrar yaptirdiginda yuksek cikar insallah.Kızlar benim değerim yükselmedi1500 çıktı. Bebeğimin bana tutunacak gücü kalmadı hissetmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?