- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Masal aden
-
Inşallah benimde sizlerin ki kadar kolay geçer sağol canım içim rahatladı valla..Bende de ayeni gün süren çok hafif bi leeklenme olmuştu. Bı de biraz adet ağrısı gibi ağrım olmuştu o kadar. İçini ferah tut her şey kolayca gececek
Canım üzülme sakın belki tekrar yükselir ben bu tür durumları çok okudum inşallah seninde öyle olur..
Canim hiç olmadı deme. Çıkmadık candan umut kesilmez. Belli mi olur değeri artabilir uzulup de moralini bozma. Allah hayirli sagliki evlatlar versin.
Tesekkur ederim kizlar dualariniz icin.Hep saglikli ve hayirli olmasi icin dua ediyoruz.Hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun.Artik umut kalmadi.Dondurulmus embriyolarda artik umudum.Doktor bi umit olmasa yine de iğne yapalım demezdi. Zor biliyorum ama lütfen moralini yüksek tutmaya çalış. Ben seninle moral bulmuştum. Lütfen kendine bunu yapma hayat her an mucizelerle dolu senin için de bol bol dua edeceğim. Eğer olmazsa da hayırlı zamanı bu değilmiş. Kendim için de aynı şeyi diyorum sağlıklı bi bebek olacaksa yükselsin değerim diye. Mucize seninle kalsın canım..
Başta 4 tane idi ama 2 tanesi büyümedi...suan 2 tane 20mm ve 18 mm ...senin kaç tane?Inşallah canım ama benim bide histereskopi var.. kaç tane yumurtan var?
:)) inşallah herşey istediğimiz gibi olur...Aaaa hastane ve doktor kardeşi bulduuumBen de Mustafa beyin hastasıyım canım. Yarin 16. gun kan testi ve Perşembe günü de raporumu yenilemek için geleceğim belki karşılaşırız hayirlisi olsun şimdiden. İnan hiç anlamayacaksın. Çok sıkıntısız yapiyorlar opuyu.
26 tane var canım.. sağlıklı olsunda sayısı önemli değil inşallah hayırlı ve sağlık bir şekilde tutar bebişlerimiz:))Başta 4 tane idi ama 2 tanesi büyümedi...suan 2 tane 20mm ve 18 mm ...senin kaç tane?
Masallah canim sepet sepet yumurta olmuş:)26 tane var canım.. sağlıklı olsunda sayısı önemli değil inşallah hayırlı ve sağlık bir şekilde tutar bebişlerimiz:))
Aynen öyle oldu :)) inşallah hepsi sağlıklı olsun..Masallah canim sepet sepet yumurta olmuş:)
Inşallah saglikla embriyo olurlar.
Cok erken iğnelerini al bencehanımlar bugün 6. günüm
30 ağustos transfer oldum o gün eczatener kapalıydı. iğneler bir miktar vardı nöbetçi eczanede olanları aldım devamını hafta içi alırım dedim
elimdeki iğneler yarın bitiyor devamını alıcam
yarın 7.gün yarın akşam kan versem varsa çıkar mı
ona göre alayım bari iğneleri
Ben işlemi su Hospital da yapılıyor ama dr:)) inşallah herşey istediğimiz gibi olur...
insallah dediğim gibi olur sayısının az olması beni biraz üzdü. Işlem su Hospital da yapılıyor ama doktorumuz aynı değil.. güzel haberlerini bekliyorum...yarin bizim için çok güzel bir gün olsun inşallah.. .26 tane var canım.. sağlıklı olsunda sayısı önemli değil inşallah hayırlı ve sağlık bir şekilde tutar bebişlerimiz:))
Canim bak benim 17 yumurtam vardi ama olmayinca olmuyor.Rabbim isterse 1 yumurta 1 spermle oluyor bu is.Onenli olan kalitesi.canini sikma senBen işlemi su Hospital da yapılıyor ama dr
insallah dediğim gibi olur sayısının az olması beni biraz üzdü. Işlem su Hospital da yapılıyor ama doktorumuz aynı değil.. güzel haberlerini bekliyorum...yarin bizim için çok güzel bir gün olsun inşallah.. .
Dediğin merkezi bilmiyorum canım ben antalya tüp bebek merkezindeyim.. dediğim gibi sayı önemli değil 25 yumurta toplanıpta 1 tane sağlıklı elde edilende oluyor hepsi boş çıkanda oluyor sayıya bakma sağlıklı olsun yeter ki.. inşallah sağlıklı olucaklar güzel düşünelim ve dua edelim...Ben işlemi su Hospital da yapılıyor ama dr
insallah dediğim gibi olur sayısının az olması beni biraz üzdü. Işlem su Hospital da yapılıyor ama doktorumuz aynı değil.. güzel haberlerini bekliyorum...yarin bizim için çok güzel bir gün olsun inşallah.. .
Teşekkür ederim ...insallahDediğin merkezi bilmiyorum canım ben antalya tüp bebek merkezindeyim.. dediğim gibi sayı önemli değil 25 yumurta toplanıpta 1 tane sağlıklı elde edilende oluyor hepsi boş çıkanda oluyor sayıya bakma sağlıklı olsun yeter ki.. inşallah sağlıklı olucaklar güzel düşünelim ve dua edelim...
Inşallah herşey güzel olur...cok teşekkür ederim...Canim bak benim 17 yumurtam vardi ama olmayinca olmuyor.Rabbim isterse 1 yumurta 1 spermle oluyor bu is.Onenli olan kalitesi.canini sikma sen
Sizin sorun nedir canm yumurta rezerviyle mi ilgili?Teşekkür ederim ...insallah
Cnm benim ilk olumsuz kimyasal olmustu..degerim 300 e kadar 2 kat olmayacak sekilde artti ve sonra düşmeye başladı.. Yine de Allah bilir insallah mucizeyi yaşarsın..Arkadaslar bugün 3 testimi yaptırdım. Sonuç malesef 7.57 ve 11.42nin ardından 14. günümde 16.02(
Doktor hiç bu kadar az artış görmedim gebelik var ki beta hcg salgılıyor. Ama artış çok az o yüzden sağlıksız olduğunu düşünmeye başladım. Artış oldukça da düşük yapıyorsun diyemeyiz. Mecbur bir umut izlemeye devam edeceğiz ilaçlarına devam dedi. Cuma tekrar gidecegim ama artık umudum kalmadı çok üzgünüm. Bi mucize beklemekten başka çarem kalmadı.
Canim Allahim verecekse saglikli versin.Testleri yaptirmaya ve sabretmeye devam et.Sabirlarimizin mukafatini alacagiz insallah bir gun.Arkadaslar bugün 3 testimi yaptırdım. Sonuç malesef 7.57 ve 11.42nin ardından 14. günümde 16.02(
Doktor hiç bu kadar az artış görmedim gebelik var ki beta hcg salgılıyor. Ama artış çok az o yüzden sağlıksız olduğunu düşünmeye başladım. Artış oldukça da düşük yapıyorsun diyemeyiz. Mecbur bir umut izlemeye devam edeceğiz ilaçlarına devam dedi. Cuma tekrar gidecegim ama artık umudum kalmadı çok üzgünüm. Bi mucize beklemekten başka çarem kalmadı.
Çok geçmiş olsun , inşallah hayırlı haberlerini alırız senin deBen bugün OPU oldum, ilk başta biraz sanci oldu ve sislikte var hala. Ağrılar adet ağrısına benziyor şimdilik ilacın etkisindemiyim bilmiyorum ama ağrılar az. Çok korkmayınForumdan çok destek buldum o yüzden tecrübelerimizi yazmamız birisine destek olabilir Dua edin arkadaşlar bekliyoruz bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?