- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 88
- 42
- Konu Sahibi Masal aden
-
Ben perşembe opu oldum pazartesi transferde. Embriyolog da 4. Gün embriyosu dedi. Test gunum cumartesi. Haftasonuna denk geldiği için hemşire cuma günü de yaptirabilirsin dedi
3 veya 5. Gün embriyosu genelde transferler ama benimki 4. Gün. Morula asamasindaymis, gunuyle uyumlu demisti. Zaten 1 olgun 2 geriden gelen yumurta vardı.2 embriyo yerleştirildi. 2 emriyo napiyor bilmem. Prolutex ignemi yaptım bugün de ama sonrasında yeri ilk kez Bu kadar acıdı. Egilemiyorum edilince açıyo
Normal biZde 5750 tl verdikKızlar birşey sormak istiyorum size....persembe günü opu olacak...hastane ücreti 5500 tl tutuyor...sizce normal fiyat mi
Nerde yaptiriyorsun. Bence fiyat iyi. Ben ilkinde hastaneye 5.500 vermiştim. 2. Tedavide 7.700 verdim.Kızlar birşey sormak istiyorum size....persembe günü opu olacak...hastane ücreti 5500 tl tutuyor...sizce normal fiyat mi
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun.Masallah cok cok guzel degerler.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Darisi basimiza.
Evet raporsuzRaporsuz mu yapıyosun
Evet raporsuz
izmirde yaptırıyorum.su hospitalNerde yaptiriyorsun. Bence fiyat iyi. Ben ilkinde hastaneye 5.500 vermiştim. 2. Tedavide 7.700 verdim.
Insallahhhh...ne kadar güzel olur...insallah allah Nasip eder bize :)Bebeklerimiz olunca da yazalim birbirinize hatta bebek topigi açalım. Bebeklerin gaziydi, emmesiydi,disiydi,cisiydi kakasiydi herşeyi yazalim. Mama markaları falan. Ay cok güZel olacak inşallah. Bay arkadaş kapıldım gidiyom
Canım bende bilmiyordum yumurta takibi olduğum dönem yumurta rezervini arttıran yiyecekler diye öylesine bir arama yapmıştım süt ve süt ürünleri yazıyordu daha önce tanışmış olsaydık söylerdim.. neyse artık inşallah bebişin şuan seninledir..Anam nekadar çok yazmışsınız. Herşeyin başı moral ve rahatlık.
Videsupra sut ürünleri olayını keşke daha once duysaydim dedim evde yoğurt yapıyordum igne döneminde ve transfer döneminde sutcuden alıp yapmak nasip olmadi hazır yoğurt yedim. Bileydim ballı ait icerdim. Hergün 2 tatlı kaşığı bal yiyordu ben de.
Bhcg düşük çıkan arkadaşlar sadece, pozitif gördünüz diye yatıp kalkıp sevinin. Mutlu şarkılar dinleyin ki bebislerde mutlu mutlu büyüyüp bolca hormon salgilasinlar. Çabucak buyusunler anneleri.
Keşke ilk tedavimde bu topik Olsaymis. Ben cok uzulup aglamistim bunyem cok cokmustu olumsuz dusunmekten. Şimdiki aklım olsa umutlu yaklasirdim belki olumlu olurdu.
Neyse inşallah karnimdakiler olumlu ortamda buyuyorlardir. Esim gidip tahlil yaptırmak taraftarı ama cumartesiden önce olmaz diyorum. Sabır. bugün az kalsin test alacaktım tuttum kendimi. Yarin 8. Gun
yurtdışı farklı demek ki.. dr hamilesin diyorsa güven doktoruna ve hamileliğinin tadını çıkarYa gülüm işin kötüsü turkiyede kan istediğinde verebiliyor insan , bakıyor işte artmış mi artmamış mi , burda sen isteyince olmuyor ,onlar uygun görünce alıyorlar. Benim transferden 11 gün sonra(31 ağustos) 98'di . Doktor dün 'değerin gayet iyi pozitif . Niye tekrar kan alalım ki' dedi almadı. Sen bu kadar takilma sayılara. Kese görünmemesi için de normal dedi . Haftaya pazartesi tekrar bakacak eğer görünmezse kan alacakmış . Insan ister istemez stress yapıyor ama . Ne biliyim ya :/
Persembe günü aynı saatte yapılacakmış opu işlerimiz.. .insallah güzel haberler veririz...:)Kızlar bugün 2 tane çatlatma iğnesi verdi doktorum.. birde kan verdim ama bu kan ne için veriliyor bilmiyorum bilgisi olan var mı?
Iğnelerimi bugün saat 22.00 de vurdurcam.. perşembe günüde sabah 10.00 da opu işlemi ve histereskopi olucam.. sonrasında ağrı sızı oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?