2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

3 veya 5. Gün embriyosu genelde transferler ama benimki 4. Gün. Morula asamasindaymis, gunuyle uyumlu demisti. Zaten 1 olgun 2 geriden gelen yumurta vardı.2 embriyo yerleştirildi. 2 emriyo napiyor bilmem. Prolutex ignemi yaptım bugün de ama sonrasında yeri ilk kez Bu kadar acıdı. Egilemiyorum edilince açıyo

Ben perşembe opu oldum pazartesi transferde. Embriyolog da 4. Gün embriyosu dedi. Test gunum cumartesi. Haftasonuna denk geldiği için hemşire cuma günü de yaptirabilirsin dedi

Hmm o zaman senin test cuma zaten CAnım benim,
transferden sonra 3 .gün ise 12 4.gün ise 11 böyle azalıyor test günü hadi iyisin az kaldı:) inşaAllah hayırlı haberle gel

Diğer bölgelerden dene istersen prospektüsteli

Kızlar birşey sormak istiyorum size....persembe günü opu olacak...hastane ücreti 5500 tl tutuyor...sizce normal fiyat mi

Kızlar birşey sormak istiyorum size....persembe günü opu olacak...hastane ücreti 5500 tl tutuyor...sizce normal fiyat mi
Nerde yaptiriyorsun. Bence fiyat iyi. Ben ilkinde hastaneye 5.500 vermiştim. 2. Tedavide 7.700 verdim.

Herkese Meehaba. Bende 15 aylik evliyim, asilama tup deneyimim yoktu. Düşük yunurtalik rezervi de esimin sperm degerlerindeki düşüklük sebebi ile 1 eylülde basladik. Suan igneler devam ediyor, yarin sabah kontrolum var. Umarim yeteri kadar yumurtam olur, ve kaliteli olurlar. Surec cok yıpratıcı, insallah hepimiz saglikli bebislerle çıkarız bu yoldan. Bu arada Konya da medicana hastanesinde tedavi oluyorum. 5500 tl ucret odedik, ilaclar da 2000 civari tuttu.

Bebeklerimiz olunca da yazalim birbirinize hatta bebek topigi açalım. Bebeklerin gaziydi, emmesiydi,disiydi,cisiydi kakasiydi herşeyi yazalim. Mama markaları falan. Ay cok güZel olacak inşallah. Bay arkadaş kapıldım gidiyom

Insallahhhh...ne kadar güzel olur...insallah allah Nasip eder bize :)

Canım bende bilmiyordum yumurta takibi olduğum dönem yumurta rezervini arttıran yiyecekler diye öylesine bir arama yapmıştım süt ve süt ürünleri yazıyordu daha önce tanışmış olsaydık söylerdim.. neyse artık inşallah bebişin şuan seninledir..
yurtdışı farklı demek ki.. dr hamilesin diyorsa güven doktoruna ve hamileliğinin tadını çıkar bizede dua etmeyi unutma:)))

Kızlar bugün 2 tane çatlatma iğnesi verdi doktorum.. birde kan verdim ama bu kan ne için veriliyor bilmiyorum bilgisi olan var mı?
Iğnelerimi bugün saat 22.00 de vurdurcam.. perşembe günüde sabah 10.00 da opu işlemi ve histereskopi olucam.. sonrasında ağrı sızı oluyor mu?

Persembe günü aynı saatte yapılacakmış opu işlerimiz.. .insallah güzel haberler veririz...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…