2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Canım herkesinki farklıdır tabii ki , ama ben kendimden örnek göstereyim. Bende 21 adet yumurta toplandı 17 tanesini kullanabildiler 15’i döllendi. Benim opu’dan sonra tansiyonum düştü çok ilk günüm kötü geçti . Ertesi gün ve opudan sonra 4 gün ağrım vardı ama öyle yatak döşek değildim yani. En önemlisi çok çok su içtim ve sadece protein yedim diyebilirim . Korkma , herşey güzel olacak !

İ
izmirde yaptırıyorum.su hospital
Aaaa hastane ve doktor kardeşi bulduuum Ben de Mustafa beyin hastasıyım canım. Yarin 16. gun kan testi ve Perşembe günü de raporumu yenilemek için geleceğim belki karşılaşırız hayirlisi olsun şimdiden. İnan hiç anlamayacaksın. Çok sıkıntısız yapiyorlar opuyu.

15 tane mi maşallah canım.. peki hepsi 5.gün embriyosu mu? Insallah benimde çok şiddetli geçmez..

15 tane mi maşallah canım.. peki hepsi 5.gün embriyosu mu? Insallah benimde çok şiddetli geçmez..

15 taneden 5 tanesini dışarda beklettiler 5. Güne kadar

Canım 15 taneden 2’si transfer oldu , 11 tane kaldı geriye , onlarda donduruldu evet 5. Gün embriyosu .
Ama bence gününe sayısına çok takılmamak gerek , bir laboratuvar ortamı ne kadar güzel olursa olsun , hiç biri, bir kadının rahiminden daha mükemmel olamaz embriyo için ... bir çok embriyo , laboratuvarda 5. Güne kadar dayanamıyor ama belki de 2-3. Günde Rahime konulsa orada yaşama şansı bulur(?)
Gerçekten çok düşünme , biz elimizden geleni yapıyoruz , ne yaparsak yapalım bunlar sadece yöntem , canı veren allah . Ama benim senden yana çok olumlu hissim var

Aynen canım haklısın sağlıklı olması herşeyden daha önemli.. şuan psikolojik olarak çok rahatım sadece heyecan başladı çatlatma iğnelerimi olunca.. Inşallah hislerin gerçek olur

Aynen canım haklısın sağlıklı olması herşeyden daha önemli.. şuan psikolojik olarak çok rahatım sadece heyecan başladı çatlatma iğnelerimi olunca.. Inşallah hislerin gerçek olur
Güzel heyecanlar bunlar :) bana bide opu olmadan önce (saat 10’da olmuştu) sabah 5’ten itibaren birşey yemek içmek yasaktı . Sadece sabah 8’e kadar 200ml su içmeye iZin vardı . Sana böyle bir bilgi verilmediyse bir sor merkezine

Iyi geceler arkadaslar maalesef bugun degerlerim dustu ve kanamam basladi.Doktor da dusuk oluyor ama yine de igne yapalim dedi.Persembe tekrar kan verecegim ama bu sefer ki tedavimiz de olmadi.Darisi bir dahakine.Hakkimizda hayirlisi.
11. gun 7,52
14. gun 19,16
18. gun 231
19. gun 155
Allah hepimize hayirli zamanda hayirli saglikli bebekler nasip etsin.Hamile olan arkadaslarin dualarina ozellikle ihtiyacimiz var tabi :)

Canım benim her işte bir hayır vardır , ciddi ciddi kanama mı geliyor leke gibi mi ? Sen moralini yüksek tut

Ahh yine sana sabah 5'ten itibaren demiş bana gece 12den sonra kesinlikle yemek içmek yasak su bile içmeyeceksin dedi bide tifil kullanacam

Canım üzülme sakın belki tekrar yükselir ben bu tür durumları çok okudum inşallah seninde öyle olur..

Sanki adet olmuşum gibi bir his vardı bende ve wc sonrasi peceteye hafif pembelik gelmişti. Onun dışında çok da bir sıkıntı yok. Sen rahat rahat git opunu ol.

Canim hiç olmadı deme. Çıkmadık candan umut kesilmez. Belli mi olur değeri artabilir uzulup de moralini bozma. Allah hayirli sagliki evlatlar versin.

Sanki adet olmuşum gibi bir his vardı bende ve wc sonrasi peceteye hafif pembelik gelmişti. Onun dışında çok da bir sıkıntı yok. Sen rahat rahat git opunu ol.
Inşallah benimde çok rahat geçer.. teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız valla

Slm
Ben de 1 eylulde Transferimi oldum.. yas 37 yumurta kalitesi ve rezervi düşük oldugundan 4 yumurtadan sadece 2 si dönlendi.. oncesinde 2 olumsuz denemem oldugundan bosuna umitlenmemem icin doktor 5.gune giderse transfer yaparim dedi.
1 tanesi 5.gune 2.kalite olarak geldi..
Kendimi umitsiz vaka gibi hissediyorum ama Allahtan umit kesilmez tabi.. Allah hepinizin gönlüne gore versin insallah

Doktor bi umit olmasa yine de iğne yapalım demezdi. Zor biliyorum ama lütfen moralini yüksek tutmaya çalış. Ben seninle moral bulmuştum. Lütfen kendine bunu yapma hayat her an mucizelerle dolu senin için de bol bol dua edeceğim. Eğer olmazsa da hayırlı zamanı bu değilmiş. Kendim için de aynı şeyi diyorum sağlıklı bi bebek olacaksa yükselsin değerim diye. Mucize seninle kalsın canım..

Hoşgeldiniz hayırlısı olsun beklemek zor ama burda aynı kaderi paylaşan arkadaşlarla zaman daha çabuk geçiyor hayırlı haberler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…