2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Hiç belirtim yok zaman zaman saniyeler süren kasık ağrısı oluyor. Inşallah tutunur bebeklerimiz onları şimdiden çok seviyorum

Slm kızlar.. tüp bebek için adet olmayı bekliyordum bugün adet oldum.. c.tesi günü tüp bebek için ilk randevumu aldım:) hem eşimin hemde benim testlerimiz hazır.. inşallah bi aksilik çıkmadan başlarız..

Hiç belirtim yok zaman zaman saniyeler süren kasık ağrısı oluyor. Inşallah tutunur bebeklerimiz onları şimdiden çok seviyorum

Bende de aynı . Bide ben yoğun tempo çalışıyorum . Yani hiç yatmadım . İlk 2 gün evdeydim , ama yine yatmadım , şimdi de çalışıyorum mesela , işteyşm .

Hakkında hayırlısı olsun canım .inşallah en kısa sürede , ilk seferde kavuşursun bebeğine

9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.

Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.
Bence degerin 2 gündbir ikiye katlamış.gönlünü ferah tut. Ben kimyasal yaşadım hiç bir zaman hcg 2 kat artmadi.seninki yükseliyor ve 2 kat yükseliyor. Doktorun ne diyor.

Hakkında hayırlı olsun arkadaşım. Inşallah bebeğin seninledir . Ben 1 hafta daha beklemek zorundayım , ama her an adet olacakmışım hissi var moral olarak pek iyi değilim

Hakkında hayırlı olsun arkadaşım. Inşallah bebeğin seninledir . Ben 1 hafta daha beklemek zorundayım , ama her an adet olacakmışım hissi var moral olarak pek iyi değilim
Amin inşallah arkadaşım.Bazen tamam benimle diyorum,bazen hiç olmadı diyorum.Zorlu bir süreç. Seni çok iyi anlıyorum. Ağrın mı var karnında?

Amin inşallah arkadaşım.Zorlu bir süreç. Seni çok iyi anlıyorum. Ağrın mı var karnında?

Amin inşallah arkadaşım.Zorlu bir süreç. Seni çok iyi anlıyorum. Ağrın mı var karnında?
Yani çok bir ağrı diyemeyiz fakat zaman Zaman kasığıma ağrı giriyor . Göğüslerim acıyor (ama adet öncesi de oluyor ) bide ara ara vajinada aşağı doğru baskı hissediyorum . Sürekli her an adet geliyormuş hissi ile tuvalete koşuyorum . Psikolojik olarak hiç iyi değilim şu anda
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aynı duyguları ben de hissediyorum...

canim bence bekle insan kafayi yiyo test yapinca hele olumsuz cikarsa kan tahliline kadar mahvoluyo insan kendimden biliyorum sabret bol dua et insallah seninledir bebegin
Valla gülüm sen bana öyle dememişsin gibi yaptım test gördüm belamı . Negatif . Ama 5.gün bugün bElki erkendir . Neyse bekleyelim bakalım . Ben herşeye hazırlıyorum kendimi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…