- 23 Ağustos 2018
- 224
- 161
- 103
- Konu Sahibi Masal aden
-
Hiç belirtim yok zaman zaman saniyeler süren kasık ağrısı oluyor. Inşallah tutunur bebeklerimiz onları şimdiden çok seviyorumAynen arkadaşım.
Herkes belirti vs . Birşeyler yaşamış bende hiç bir belirti Yok ;/ ara ara aşağıda baskı hissediyorum ama bu benim regl zamanlarımda da olduğu için ciddiye almıyorum . Onun dışında , hiç birşey Yok . Sende var mı belirti filan ? İnşallah bebeklerin sana tutunur
Hiç belirtim yok zaman zaman saniyeler süren kasık ağrısı oluyor. Inşallah tutunur bebeklerimiz onları şimdiden çok seviyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım .inşallah en kısa sürede , ilk seferde kavuşursun bebeğineSlm kızlar.. tüp bebek için adet olmayı bekliyordum bugün adet oldum.. c.tesi günü tüp bebek için ilk randevumu aldım:) hem eşimin hemde benim testlerimiz hazır.. inşallah bi aksilik çıkmadan başlarız..
Inşallah canım benim amin.. sen hangi aşamadasın?Hakkında hayırlısı olsun canım .inşallah en kısa sürede , ilk seferde kavuşursun bebeğine
Benim pazartesi günü 5.gün 2 adet embriyo transfer oldu . 31 Ağustos test günüm . Bekliyorum :/Inşallah canım benim amin.. sen hangi aşamadasın?
Bence degerin 2 gündbir ikiye katlamış.gönlünü ferah tut. Ben kimyasal yaşadım hiç bir zaman hcg 2 kat artmadi.seninki yükseliyor ve 2 kat yükseliyor. Doktorun ne diyor.9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.
Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.
Ayy seninkine az kalmış ne güzel ya.. inşallah güzel haberlerini alırızBenim pazartesi günü 5.gün 2 adet embriyo transfer oldu . 31 Ağustos test günüm . Bekliyorum :/
haklisin canim.. bugün ignelere basladim carsamba ultrasyon var bakalim.. insallah bu sefer tutar yavruma kavusurumCanım vardır herşeyde bir hayır . Sakın moralini bozma , belki kendiliğinden gelecek bebeğin sana
Amin inşallah arkadaşım.Bazen tamam benimle diyorum,bazen hiç olmadı diyorum.Zorlu bir süreç. Seni çok iyi anlıyorum. Ağrın mı var karnında?Hakkında hayırlı olsun arkadaşım. Inşallah bebeğin seninledir . Ben 1 hafta daha beklemek zorundayım , ama her an adet olacakmışım hissi varmoral olarak pek iyi değilim
Amin inşallah arkadaşım.Zorlu bir süreç. Seni çok iyi anlıyorum. Ağrın mı var karnında?Hakkında hayırlı olsun arkadaşım. Inşallah bebeğin seninledir . Ben 1 hafta daha beklemek zorundayım , ama her an adet olacakmışım hissi varmoral olarak pek iyi değilim
Yani çok bir ağrı diyemeyiz fakat zaman Zaman kasığıma ağrı giriyor . Göğüslerim acıyor (ama adet öncesi de oluyor ) bide ara ara vajinada aşağı doğru baskı hissediyorum . Sürekli her an adet geliyormuş hissi ile tuvalete koşuyorum . Psikolojik olarak hiç iyi değilim şu andaAmin inşallah arkadaşım.Zorlu bir süreç. Seni çok iyi anlıyorum. Ağrın mı var karnında?
Aynı duyguları ben de hissediyorum...Yani çok bir ağrı diyemeyiz fakat zaman Zaman kasığıma ağrı giriyor . Göğüslerim acıyor (ama adet öncesi de oluyor ) bide ara ara vajinada aşağı doğru baskı hissediyorum . Sürekli her an adet geliyormuş hissi ile tuvalete koşuyorum . Psikolojik olarak hiç iyi değilim şu anda
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bugün aldım 2 tane test ama öyle bir korkuyorum ki .. bilmiyorumPınar evde idrar tahlili yapacak mısın kan testinden önce?
canim bence bekle insan kafayi yiyo test yapinca hele olumsuz cikarsa kan tahliline kadar mahvoluyo insan kendimden biliyorum sabret bol dua et insallah seninledir bebeginBugün aldım 2 tane test ama öyle bir korkuyorum ki .. bilmiyorum
İnşallah arkadaşım ya :/ moralini yüksek tut. Doktorun ne diyor ?
Valla gülüm sen bana öyle dememişsin gibi yaptım test gördüm belamı . Negatif . Ama 5.gün bugün bElki erkendir . Neyse bekleyelim bakalım . Ben herşeye hazırlıyorum kendimi .canim bence bekle insan kafayi yiyo test yapinca hele olumsuz cikarsa kan tahliline kadar mahvoluyo insan kendimden biliyorum sabret bol dua et insallah seninledir bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?