2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Inşallah canım.. ..benim bugün adet ağrısına benzer sizlama agri kramp gibi hisler biraz daha fazla...sanki her an adet olcakmisim gibi ...insallah güzel haberler verebiliriz birbirimize :)
Test günün ne zaman. 7. Gün olduysa idrarda cok silik hayalet çizgi çıkmıştı benim. Kimyasaldayken. Ama belirti arama.

Çok sevindim canım bak demiştim sana!!! Allaha çok şükür inşallah bir daha tedavi ile uğraşmadan bebek sahibi olacaksın

maşallah iyi ol hep...:)

maşallah iyi ol hep...:)
Amin canım hepimiz insallah iyi olalım. Daha ilk gün kendini çok dinleme sende sevdiğim şeyleri yap ve vakti güzel geçirmeye bak. Ben 10 gün rapor aldim ama yarın 3 saat yol gidip evimize varacaz. Kayinvalidemdeyim anca 2 gün dayanabildim

Test günün ne zaman. 7. Gün olduysa idrarda cok silik hayalet çizgi çıkmıştı benim. Kimyasaldayken. Ama belirti arama.
Canım bugün transferimin 4. Gunu...daha çok var yani yatinca geçio gibi oluo o karindaki huzursuzluk agri gibi olan duygu...bende elimden geldiği kadar yatıyorum.. .senin de mi böyle adet olcakmis gibi oldu ???

Canım bugün transferimin 4. Gunu...daha çok var yani yatinca geçio gibi oluo o karindaki huzursuzluk agri gibi olan duygu...bende elimden geldiği kadar yatıyorum.. .senin de mi böyle adet olcakmis gibi oldu ???
Canım sürekli yatma rahime kan gitmesi için yürümek gerekiyormuş evin içinde yavaş yavaş yürü hareket et.. inşallah sonucun pozitif olur..

Aynen adet gelecekmiş gibiydi. Ama negatif olan 2. Tedavimde de benzerdi ondan diyorum belirti arama diye. Biri pozitifti biri negatif ama belirtiler benzer.opu sonrasi ve transfer sonrasi vücut normale dönmeye calisiyor sanırım. Hep pozitif düşün ve dua et.

Son düzenleme:
Ben hiç yatmamistim. Transferi 3. Gününden itibaren de 5 gu denize girdim ve denizde de hareket halindeydim. Keşke evden çıkmayı yatsaydim Ama maskeler çare değil. En azindan merkezde kalsaydım 1 gece.
Esim de artık kızıyor bu forumu takip ediyorum diye. Baka baka moralin bozulacak birak artık diyor

Benim dün oldu daha transfer canım nasıl senle aynı gün oluyor o zaman testimiz bana 12 gün sonra yaptır dediler 22 eylül oluyor ama ben 1 gün öncesi yaptıracam haftasonuna denk gelcek diye.

Sürekli yatmakta kan dolaşımını yavaşlatıyor bebeğin beslenmesi ve tutunması içinde dolaşım önemli canim.

Benim de eşim aynı şekilde söyleniyor.. .aynı durumları yasayanlar ancak birbirini bu kadar iyi anlar...bana bu surecte çok iyi geldiniz...

Ben ayın 8inde transfer oldum doktorum 13 gün sonra yaptır dedi...yani 21i

Kimyasal gebelikte ne yapacagimi şaşırmıştım. Gebelik vardı ama yoktu düşecekti ama düşmemişti. düşmemişti zaman bu forumu bulmuştum. Insanı bazen en yakınları anlamayabiliyor. Yaşamayan bilmiyor cidden

Anladım canım bende 3 defa kimyasal gebelik yaşadım bilip bizzat testlerde gördüğüm. Insan çok hevesle bekliyor değer artsın diye ama artmıyor.

Negatif düşünme olacak inşallah

Benim kimyasal değişikti değer hiç dusmedi az da olsa arttı minnak kese bile oluştu ama sagliksizdi. Ilacla düştü.

Benim rahim de tersmis ama islevde sıkıntı yokmuş. Olursa normal yoldan deneyecegim.

Kızlar 3BB 2BB 2BB 2BB 2BC yazıyor kalitesiz mi oluyor şimdi bunlar? galadriel80 seninkiler nasıldı?
Canım ben sayıları gün olarak biliyordum mesela doktor bana senin 5. gün embriyosu var 5bb demişti. Ama senin de 5. gün olduğuna göre o 2 ve 3ler farklı bir şey demek heralde. Ben de merak ettim şimdi. bb gayet iyi demişti bana doktor. Sadece c olunca kalite biraz düşüyor o da bir emriyonun dış hücre sıklığı sadece. O kadar önemli değil bence gerisi iyi. İlk harf bebek iç hücresi kalitesi ikinci harf plesantayi oluşturan dış hücre kalitesi. Ben doktora sormus daha önce de bununla ilgili yazmıştım. Sadece numarayı yanlış biliyomuşum onu da bilen biri aydınlatsın bizi. Endiselenme o da kesin iyi biseydir:)

Işte bende onu anlamadım canım bugün 5.gün bugün donduruldular kadında söyledi sabah 5 tane 5.gün embriyonuz var diye ama azönce tekrar aradı 6.olan gelişim göstermedi 5.tanesi 5.gün olarak donduruldu dedi peki bu 3bb 2bb ne oluyor ki anlamadım ben.. şimdi aradım kadın bugün hasan bey yok yarın gelecek tekrar ondan öğrenirsiniz dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…