- 8 Haziran 2013
- 58.350
- 155.054
- 898
- Konu Sahibi Masal aden
-
- #1.061
Ediyorum zaten canımAy canim dua et gerçekten de. Benim iş duaya kaldı.
Amin canim güzel döleklerin icin çok teşekkürler hepimize mutlu güzel sağlıklı hamilelikler olsun inşallah biran önce melekelerimize kavuşuruz
Bende bilmiyorum canim bende sadece rahim duvari inceligi var başka bir sorun yok diyor doktorum olmadıkça her denemenin ardından yaptılar histeroskopi birazda yapışıklık varmış geçen seneki düşüğümden dolayı onu açtılar gerçekten artik şu dünyada tek isteğim bebeğime kavuşmak 2 çocuktan bie vazgeçtim hep iki evlâdım olsun derdim eskiden şimdi 1 taneye bike raziyim 1 tane bile olsa şükür bu arada da sanada çok geçmiş olsun canim umarım tedavin hayırlı olurİnşallah pozitifi görürsünüz canım.. neden 3 kere histereskopi oldun canım.. bende geçen hafta hem histereskopi hemde opu oldum..
Inşallah bu sefer bebeğin seninle olucak canım benim.. teşekkür ederim inşallah hepimizinki hayırlı olur..Bende bilmiyorum canim bende sadece rahim duvari inceligi var başka bir sorun yok diyor doktorum olmadıkça her denemenin ardından yaptılar histeroskopi birazda yapışıklık varmış geçen seneki düşüğümden dolayı onu açtılar gerçekten artik şu dünyada tek isteğim bebeğime kavuşmak 2 çocuktan bie vazgeçtim hep iki evlâdım olsun derdim eskiden şimdi 1 taneye bike raziyim 1 tane bile olsa şükür bu arada da sanada çok geçmiş olsun canim umarım tedavin hayırlı olur
Canım yarın 6 ci günüm oluyor transferden bu yana henüz hiç bir belirti yok arada sadec e kasıklarıma ağrı giriyor ama bu agri geçenki negatiflerimdede oluyordu bilemiyorum hic umudum yok gibi surekli ağlamak gelio içimden küçücük gördüğüm duydugum biseye bike offffInşallah bu sefer bebeğin seninle olucak canım benim.. teşekkür ederim inşallah hepimizinki hayırlı olur..
Tatlim bugün test yaptırdım blastokist transferimin bugün 6 gunu sonuç 93 çıktı çok şükür çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahInşallah bu sefer bebeğin seninle olucak canım benim.. teşekkür ederim inşallah hepimizinki hayırlı olur..
Hayirli olsun cok mutlu oldum cok dua et bizlrede benimde carsamba transfer oldu dondurulmus tek embriyoydu besinci gun embriyosuydu cok duaya ihtiyacim var rabbim seninkini ins saglikli sekilde devam ettirirTatlim bugün test yaptırdım blastokist transferimin bugün 6 gunu sonuç 93 çıktı çok şükür çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin tatlim inşallah sende ve herkez hepiniz pozitifi alırsınız inşallah co mutlu olursunuz ınsallah banada yaz sonucu pazartesi günü testi tekrar edicez bakalım inşallah 2 ye katlanması gerekiyor bakalımHayirli olsun cok mutlu oldum cok dua et bizlrede benimde carsamba transfer oldu dondurulmus tek embriyoydu besinci gun embriyosuydu cok duaya ihtiyacim var rabbim seninkini ins saglikli sekilde devam ettirir
Çok sevindim ....Allah sağlıkla kucağına almayı Nasip etsin...Tatlim bugün test yaptırdım blastokist transferimin bugün 6 gunu sonuç 93 çıktı çok şükür çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayyy ne güzel ya maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim. Blaskosit ne demek oluyor?Tatlim bugün test yaptırdım blastokist transferimin bugün 6 gunu sonuç 93 çıktı çok şükür çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kız maşallah 6.güne göre çok yüksek değer ikizler mi geliyorTatlim bugün test yaptırdım blastokist transferimin bugün 6 gunu sonuç 93 çıktı çok şükür çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canim benim cümlemize inşalla h blast osist 5 ci gun embriyosu oluyo tstlimAyyy ne güzel ya maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim. Blaskosit ne demek oluyor?
Canımım yaaaa valla bilmiyorumki alla iki embrio konuldu ama bskslim artik kısmet ben çok istiyorum ikiz olmasını valla Allahım inşalla h sanada ve anne olmayı isteyen herkezede güzel pozitif haberler almanızı nasip etsin kuzuuKız maşallah 6.güne göre çok yüksek değer ikizler mi geliyorbende yarın kan vetecem 3 gündür idrarda 2.çizgiyi görüyorum inşallah kandada güzel bir değer cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?