2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Kızlar 3BB 2BB 2BB 2BB 2BC yazıyor kalitesiz mi oluyor şimdi bunlar? galadriel80 seninkiler nasıldı?
Canım iyiler maşallah, beklenen 5AA olması ama benim ilk tüpde 2 5AA kalite embriyo tutunmadı, benimkilerde 2BB, 1Bb, 1cc, Ali Fuat hocaya sordum, çünkü embriyoloji taporunda altta ne demek olduğu yazıyır ya oradan baktım canım sıkıldı biraz, hoca a bana takılma onlara dedi 5. Güne kadar yaşamışlar ve embriyolog tarafından dondurulmayı haketmişler dedi, gerisi şans artık dedi, aklını bulandırma dedi, sende takılma canım, maşallah bak 5 yavrun oldu, anneliğin hayırlı olsun, biz zaten anne olduk, labaratuar annesiyiz!

Ne stresli işlermiş bunlar ya.. inşallah tutar artık bende yarın aricam hasan beyi anlatsın ne demek 3bb 2bb aklıma takıldı ya harfleri tablonun altında anlatmış onları anladım da bu 3 ve 2'ler ne anlama geliyor.. bir an önce hayırlısıyla transfer olsakta kurtulsak..

Benbirdost canım transfer oluncada ne olacak oldumu olmadimi diye insan kendini yiyo bitiriyor. Bende dünden beri ilaçlarımı içiyorum sürekli tansiyon nabız ölçüyorum korkudan.

Bu işin kolay hiç bir yani yok dondurulmuslar en azından ilaç sürecini çekmiceksin bidaha. Bana da sadece gün olarak söylediler sadece iyi ve normal dediler.

Bende ekim adetiyle başlıyorum inşallah tüp bebişe inş hayırlı haberler veririz hepimiz bugün karyotip testi yaptrdım inş güzel çıkar

Rakamlar da yazıyor ya canım solda, 1 den 5 e kadar embrşyoyu sınıfkandırmışlar, 5 en iyisi ama kütfen bunu kafana takma, olacağı varsa oluyor ve sen kesin hamile kalacaksın, yaşın genç bizlere göre, iyi olacak herşey

Ya ben ilaç sürecinde inanki hiç böyle stresli değildim ne zaman ki yumurtalar toplandı ozaman delirmeye başladım.. keşke bu kadar açık paylaşmasa bu merkez herşeyi açık açık paylaşıyorlar sonrada şu ne demek bu ne demek diye düşünüp duruyoruz..

Korkma kuzum dua ediyorum senin için inşallah 21 eylül günü senin hamileliğini kutlicaz..

Ben onları embriyo günü olarak anlamıştım.. inşallah ali fuat beyin sana dediği gibi büyütülecek bişey değildir..

Canım insallah olacak, sağlıkla hayırlısıyla olsun değilse olmasın. Valla çok stresli bi iş bilmiyorum ben yaşadığım pıhtılaşma sıkıntımdandı nedir kalbim çok çarpıyor. Sol kolumun dirsek kısmında da bir ağrı var yarın kalp damara gidecem heralde bide. Tek o kaldı gitmediğim. Pıhtılaşma sorunum varken doktor 8 gün estrofem kullandırdı iğnesiz.

Allah korudu resmen ölebilirdim. O yüzden çok stresliyim.

Ayy canım ya Allah korusun.. Aynen birde kalp damara gitmende fayda var bebeğini düşün fazla stres yapmamaya çalış..

Gidecem canım insallah bisey olmamıştır dua edin bana. 8 gün kan sulandiricisiz içtim estrofemi vücudum pıhtı mı attı yoksa diye korkuyorum. Kolum ağrıyınca 2 gündür.

Gidecem canım insallah bisey olmamıştır dua edin bana. 8 gün kan sulandiricisiz içtim estrofemi vücudum pıhtı mı attı yoksa diye korkuyorum. Kolum ağrıyınca 2 gündür.
Dua ediyorum canım.. ama bu estrofem tam olarak ne işe yarıyor ben 25 ekimde başlıyorum onada.. sendeki pıhtılaşmayı daha mı ileri seviyeye atıyor.. ben onu adet düzenleyici gibi bişey sanıyordum..

Canim öncelikle sakin olmaya çalış. Merkezin sana herşeyi ayrıntılı açıklıyor olmaları daha iyi. Bana ilk merkezde doktor ikiside çok sağlıklı dedi. Sonra ben bu sınıflandırma olayını öğrendim bana anlatmadilat diye stres yaptım.. 2. Merkezde embriyolog ile gorustum açıkladı kalitelerini daha rahatladım. Insan bildiğinden değil bilmediğinden korkuyor. Transfer sonrasi iyice stres olursun böyle yapıp kendini yıpratma şimdiden. Estrofem östrojen içeren bir ilaç. Onun için de endiselenme.zaten vücudumuzun ürettiği bir hormon..
Inşallah olumlu sonuçlarını da görürüz. Test sonrasi bana özel mesaj at.

Benbirdost hem bebegin tutunmasını kolaylastiriyomus hemde rahim duvarını kalinlastiriyor estrofem. Bende bi genimde pıhtılaşma sorunu var mthfr a>c homozigot o yüzden ilaç beni kötü etkiliyor. Bilmiyorum ne olacak zor durumdayım.

Yarın doktorumu arayıp öğrenecem zaten canım embriyo skoru ne demek diye.. bu arada test sonrası bana özel msj at demişsin, ne testi anlamadım canım?

Yarın doktorumu arayıp öğrenecem zaten canım embriyo skoru ne demek diye.. bu arada test sonrası bana özel msj at demişsin, ne testi anlamadım canım?
Ilerde transfer olduktan sonra. Özel mesaj at. Topigi takip edeceğim ama belki edemem diye. Merak ederim çok dua ediyorum hepinize.

Cok guel bir konu olmuş eline sağlık canim umarım bu sefer güzel haberi alırız hepimiz benimde geçen sene 1 düşüğün oldu kendiliğinden hamil e kalmıştım sonra olmadi tüp bebeğe karar verdik 3 cu denemem bu 3 kez histeroskopi bir kez laporoskopi oldum bugün 4 cu günün transferimin çok korkuyorum umarım pozitifi görürüz artik bizde

İnşallah pozitifi görürsünüz canım.. neden 3 kere histereskopi oldun canım.. bende geçen hafta hem histereskopi hemde opu oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…