- 3 Nisan 2017
- 948
- 727
- 103
- 45
- Konu Sahibi Masal aden
-
- #1.221
Geçmiş olsun canım, bir hafta daha bekle, geç gelişiyor olabilir yolk sac varsa..çünkü biz dün yolk sac da göremedik..gerçi hastanedeki doktor, bu haftalarda biz içinde embriyo var mı diye bakmakla uğraşmayız, embriyoyu direkt görürüz demişti ki doğru, kızımı 6.haftada görmüştüm kesede geçen yıl..umarım görürsünüz yeter ki sağlıklı olsun, sağlıklı gebelik olsun.Kızlar merhaba. Bugün de doktor embriyoyu göremedi ama kendisi de ne diyeceğini şaşırdı. Yolk saçı var kese gelişiyor bunlar olumlu şeyler ama embriyoyu göremiyorum 1 hafta daha bekleyelim dedi. Hocam boş gebelik mi dedim biraz daha bekleyelim dedi. Şu an takvime göre 7 haftalık kese boyutuna göre 6 haftalık dedi. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu? Kafam iyice karıştı.
Canim çok geçmiş olsun. Inşallah kendiliğinden olur bundan sonra.
Çok teşekkürler de, kendiliğinden olması çok zor. Yaşım 38 zaten. Artık 4.denemede olur inş, şimdi genetikler incelenecek, patoloji var, sonuca göre bir yol izlenecek..diğer yavrumu doğurdum ama kucağıma alamadım çok hasret kaldım, umarım artık tez zamanda alırım.Canim çok geçmiş olsun. Inşallah kendiliğinden olur bundan sonra.
Geçmiş olsun canım, bir hafta daha bekle, geç gelişiyor olabilir yolk sac varsa..çünkü biz dün yolk sac da göremedik..gerçi hastanedeki doktor, bu haftalarda biz içinde embriyo var mı diye bakmakla uğraşmayız, embriyoyu direkt görürüz demişti ki doğru, kızımı 6.haftada görmüştüm kesede geçen yıl..umarım görürsünüz yeter ki sağlıklı olsun, sağlıklı gebelik olsun.
Anlıyorum tuhaf bir durum olmuş..riske atmak da istemiyor hâliyle bebek varsa..sen de mi 27 Ağustosta transfer oldun? Ben de 7.haftamdaydım, kese 5.5 haftalık görünüyorduCanım ahmet hocanın şaşırması da garibime gitti. Embriyoyu göremiyorum ama yolk kesesi var kesen de büyümüş dedi. Kese çapına göre 6 haftalık süreye göre 7 haftalık dedi. Hoca da kararsız kalınca ben de ne yapacağımı bilemedim.
Anlıyorum tuhaf bir durum olmuş..riske atmak da istemiyor hâliyle bebek varsa..sen de mi 27 Ağustosta transfer oldun? Ben de 7.haftamdaydım, kese 5.5 haftalık görünüyordu
Benim son adetim 7 ağustostu, transferim de 27 ağustos dondurulmuş 5.gün embriyosu..sen 7.değil 8.haftada olamaz mısın? Çünkü iki doktor da 7 hafta 4 günlüksün dedi bana, hesapladım doğruydu..ama bu şekilde de olabilir belki..umarım herşey yolunda gider senin için..17 ağustosta oldum transferi canım. Son adetim 6 ağustos.
Benim son adetim 7 ağustostu, transferim de 27 ağustos dondurulmuş 5.gün embriyosu..sen 7.değil 8.haftada olamaz mısın? Çünkü iki doktor da 7 hafta 4 günlüksün dedi bana, hesapladım doğruydu..ama bu şekilde de olabilir belki..umarım herşey yolunda gider senin için..
Tekrar doktora gittin mi merak ettim.Kızlar merhaba. Bugün de doktor embriyoyu göremedi ama kendisi de ne diyeceğini şaşırdı. Yolk saçı var kese gelişiyor bunlar olumlu şeyler ama embriyoyu göremiyorum 1 hafta daha bekleyelim dedi. Hocam boş gebelik mi dedim biraz daha bekleyelim dedi. Şu an takvime göre 7 haftalık kese boyutuna göre 6 haftalık dedi. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu? Kafam iyice karıştı.
Tekrar doktora gittin mi merak ettim.
Gidince yaz. Inşallah herşey yolundadır.
Ben nar suyu icecegim ananas yiyeceğim ve bal tarçın corekotu ile doğan kuru uygulayıp bırakacağım. Gerisi allaha kalmış.
Canim geçmiş olsun. Ama belki böylesi hayırlıdır. Miyom gebelikte Kanamalara da sebep olur diye biliyorum. Miyom tedavinden sonra doğal yoldan gebe kalirsin inşallah. Azıcık sabret canim. Herşey güzel olacak.
Teşekkür ederim canım. Çok şükür kürtajdan sıkıntısız bir şekilde çıktım. Doktorum miyomun embriyonun üzerine doğru basmaya başladığını, gebeliğim devam etse dahi ilerleyen zamanlarda zaten zarar vereceğini söyledi. Embriyoda fiziksel olarak şekil bozukluğu yok genetik sonucuna göre durum belli olur dedi. Tek kızdığım şey tüp bebek merkezindeki doktora 2 kez sordum hocam miyomu alıp öyle mi yapsak diye gerek yok bişey olmaz dedi.
Şu anki doktorum ise 5cm büyüklüğündeki miyomla ben risk alıp tüp bebeğe başlamam o yüzden almam lazım dedi. Zaten sende de eşinde de bir problem yok miyomdan sonra doğal yolla da olabilir dedi. Bakalım 10 gün sonra miyomum alınacak Allah kerim.
Canim tekrar geçmiş olsun. Allah şifa versin. Miyom alındıktan sonra nar suyu iç ananas ye. Gebe kalmayı olumlu etkiliyormus.Teşekkür ederim canım. Çok şükür kürtajdan sıkıntısız bir şekilde çıktım. Doktorum miyomun embriyonun üzerine doğru basmaya başladığını, gebeliğim devam etse dahi ilerleyen zamanlarda zaten zarar vereceğini söyledi. Embriyoda fiziksel olarak şekil bozukluğu yok genetik sonucuna göre durum belli olur dedi. Tek kızdığım şey tüp bebek merkezindeki doktora 2 kez sordum hocam miyomu alıp öyle mi yapsak diye gerek yok bişey olmaz dedi.
Şu anki doktorum ise 5cm büyüklüğündeki miyomla ben risk alıp tüp bebeğe başlamam o yüzden almam lazım dedi. Zaten sende de eşinde de bir problem yok miyomdan sonra doğal yolla da olabilir dedi. Bakalım 10 gün sonra miyomum alınacak Allah kerim.
İnsanın imtihanı bitmiyor. Allah dayanma gücü versin inşallah. Bütün bu acıları unutturacak mutlulukların zamanı da gelecektir elbet.Çok teşekkürler de, kendiliğinden olması çok zor. Yaşım 38 zaten. Artık 4.denemede olur inş, şimdi genetikler incelenecek, patoloji var, sonuca göre bir yol izlenecek..diğer yavrumu doğurdum ama kucağıma alamadım çok hasret kaldım, umarım artık tez zamanda alırım.
Canım geçmiş olsun.. Aynı şeyi yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Benim eltim miyomla hamile kaldı ve önümüzdeki ay doğum yapacak. Halam da miyomlarla yeğenimi doğurmuştu. Yani kist de miyom da büyük olmadıkça hiçbir şeye engel değil..bende ikisi de yok ama yine de boş gebelik oldu. Vakumlama kürtajdan sonra genetik ve patolojiye gitti. Pzt günü de bizim genetik tahliller yapılacak..herşey o zaman belli olur, ona göre sana da bir yöntem izlerler..Teşekkür ederim canım. Çok şükür kürtajdan sıkıntısız bir şekilde çıktım. Doktorum miyomun embriyonun üzerine doğru basmaya başladığını, gebeliğim devam etse dahi ilerleyen zamanlarda zaten zarar vereceğini söyledi. Embriyoda fiziksel olarak şekil bozukluğu yok genetik sonucuna göre durum belli olur dedi. Tek kızdığım şey tüp bebek merkezindeki doktora 2 kez sordum hocam miyomu alıp öyle mi yapsak diye gerek yok bişey olmaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?