- 23 Ağustos 2018
- 224
- 161
- 103
- Konu Sahibi Masal aden
-
Vallahi bugün çok tedirginim. Allahım yardım etsin. Sağ ol canım desteğin için.Cok normal bendede ve bırcok kişidede oluyor progestan kullandıgında yasamıştım dr um dınlenmemı vs soylemıştı. Kasılmalarla bırlıkte lekelenme varsa takıp et canım .
Vallahi bugün çok tedirginim. Allahım yardım etsin. Sağ ol canım desteğin için.
Ben cumaya kadar beklemek zorundayımBende de 8.gün cikmisti suan hamileyim kan testinde de hemen cikiyor hayirli saglikli olsun gebeligin insallah
Az önce sarı akıntı başladı, içimden hep olacak hissi vardı ama sanki kötü şeyler olacak.Arkadaşım panik yapma, inşallah hayırlısı olacak
Sarı akıntı cok normal. Senon belirtilerin benım genelık belirtilerimdi.Az önce sarı akıntı başladı, içimden hep olacak hissi vardı ama sanki kötü şeyler olacak.
MerhabaBen cumaya kadar beklemek zorundayımbiraz da tedirginim , ilaçların etkisidir filan diye .. hayırlısı olsun , dua ediyorum ne yapayım
Ilaclar idrar testinde ikinci cizgi cikartacak kadar deger yukseltmiyor hemsireler merkezler kesin sonuc gormeden boyleBen de açıkçası düşünmüyorum ilaç etkisi olduğunu ama gittiğim tüp bebek merkezini aradım, resmen hevesimi kursağımda bıraktılar , cuma gününe kadar beklemeniz gerek , henüz çok erken , ilaç etkisi olabilir dediler .
Ama ilaç etkisi olsaydı cumartesi günü yaptığımda ıncecik değil kalın çıkardı sonuçta ilacsa o zaman vücudumda daha çok ilaç vardı , ki ben zaten progestan dışında birşey de kullanmıyorum yanı,... neyse cuma gününe kadar sabredip , dua edeceğim . Hayırlısını versin allahım inşallah
Bu arada ;Hayır dondurulmuş değildi , ilk denememdi .
Onlar öyle demek zorunda. Bır rıtuel var oturtulmus ona uyuyorlar ancak bılımsel calısmalar kesın ve net olarak 7. Gunde gebelıgı belirliyor. Gelısımlerı tek tek yer alıyor . Arzu edersen ınstgrmdan eylül masal diye bır sayfa var orda gun gun belirtilmiş. Beslenme ve su içmeye özen gosterıp bol bol dınlen ıns guzel bır degerle sonuc alacaksınBen de açıkçası düşünmüyorum ilaç etkisi olduğunu ama gittiğim tüp bebek merkezini aradım, resmen hevesimi kursağımda bıraktılar , cuma gününe kadar beklemeniz gerek , henüz çok erken , ilaç etkisi olabilir dediler .
Ama ilaç etkisi olsaydı cumartesi günü yaptığımda ıncecik değil kalın çıkardı sonuçta ilacsa o zaman vücudumda daha çok ilaç vardı , ki ben zaten progestan dışında birşey de kullanmıyorum yanı,... neyse cuma gününe kadar sabredip , dua edeceğim . Hayırlısını versin allahım inşallah
Bu arada ;Hayır dondurulmuş değildi , ilk denememdi .
Ben sahsen hemen yaptırdım. Ona gore dahıl olacak ılaclarıma baslamak yda daha dıkkatlı olmak adına ben erken ogrenmekte sakınca gormuyorumIlaclar idrar testinde ikinci cizgi cikartacak kadar deger yukseltmiyor hemsireler merkezler kesin sonuc gormeden boyle
Yorumlarda bulunabiliyorlar. Bugun bile kan testi verseniz bir deger cikar doktorunuz Cuma dedigi icin O güne kadar bekleyecek misiniz? Idrar testinde 2.cizgi gorenler hemen kan testi yaptiriyor genelde
Maalesef kanamamda başladıSarı akıntı cok normal. Senon belirtilerin benım genelık belirtilerimdi.
Canım dr mutlaka soyle bır tahlıl ıster belkiMaalesef kanamamda başladı
Maalesef kanamamda başladı
Çok sevindim gercekten sizin problem neydi peki bizde problem eşim azospermi Kaan hocaya Mikrotese oldu .sadece 1 adet embriyo donduruldu inşallah eylül sonu transfer olacakMerhaba kızlar. Beta hcg değerim 334,6 çıktı.
Evet. Batuhan bey samimi ve bir o kadar ilgili bir doktor. İnsanı rahatlatıyor.İşinde de dikkatli. Sonuç pozitif çıktı.
canimmm ilacin etkisi son vurdugun igneden sonra 11 gün sürüyo... etkisi gecmistie bence ignelerin ayyyyy insallah tutunmus bebegin bak ne dedim.. iki gün sonra tekrarla testi bakalim dahada belirginlesirse cizgi gözün aydin demekten baska bisey kalmiyor... insallahhhh hadi bakalimBen de gitmeyi çok isterdim ama ben yurtdışındayım, burda randevu olmadan gidip hiç birşey yapamıyoruz. Rica ettim ama yine de hayır dediler, sabırlı olmam gerekiyormuş . Yapacak birşey Yok
Canım ben tedavime 10 güne başlıycam InşAllah da ön görüşme de doktorum dedi ki 12 den fazla yumurta toplarsam rahmini dinlendiririm dedi. Sende 21 yumurta toplanılıp 5. Gün transfer değince yazmak istedim. Son durumun nedir hayırlı haberleri alırsın InşAllahMerhaba arkadaşlar, benim de bugün yumurtalarım toplandı, 21 adet yumurta toplanmışdoktor çok iyi olduğunu söyledi ama bakalım yarın kaç tanesi döllenmiş olacak . Doktorum 5.gün transfer yapılacağını söyledi . Baya heyecanliyim . Hepimiz için herşey güzel olur umarım!
Canım merhaba , bende hiç bir sorun olmadı, ilk bir kaç gün çok zorlandım . Ben de düşündüm ertelenecek diye , ama ertelenmedi . Doktorum bana bu süreçte bol bol su içip protein tüketmem gerektiğini söyledi , aynen öyle yaptım günde en az 3 litre su içtim . 5. Gün transferim gerçekleşti , cumartesi günü transferden 5 gün sonra test yaptım çok çok silik bir şey çıktı , bugün tekrarladım biraz daha koyulaşmış . Doktorumu aradım Cuma’yı bekle dedi . Bak iki testi de yüklüyorum .Canım ben tedavime 10 güne başlıycam InşAllah da ön görüşme de doktorum dedi ki 12 den fazla yumurta toplarsam rahmini dinlendiririm dedi. Sende 21 yumurta toplanılıp 5. Gün transfer değince yazmak istedim. Son durumun nedir hayırlı haberleri alırsın InşAllah
canimmm ilacin etkisi son vurdugun igneden sonra 11 gün sürüyo... etkisi gecmistie bence ignelerin ayyyyy insallah tutunmus bebegin bak ne dedim.. iki gün sonra tekrarla testi bakalim dahada belirginlesirse cizgi gözün aydin demekten baska bisey kalmiyor... insallahhhh hadi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?