2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Ayy Allahım bize de nasip eyle ne mutlu size emeklerinizin karşılığını sağlıcakla alın InşAllah tüp bebeği nerde yaptırdınız. Ben diyarbakır bahçeci de olucam InşAllah . 2 senelik evliyiz sebepsiz bizimde . Bende hareketli biriyim günde 8 km yürüyüp 3.5 litre su içerim. 8 kilom fazla 2 ay önce diyete girdim 2 kilom kaldı tedaviye kadar onu da veririm . Allah nasip ederse transfer sonrası da iki gün yatıp 3. Gün çok zorlamadan yürüyüşüme başlıycam.

Ben almanyadayım canım , inşallah Cuma günü herşey güzel çıkar. Allah isteyen herkese nasip etsin . Olacağı varsa , tutacağı varsa olur . Herşey güzel olacağına İnan hepsi güzel olur

Çok sevindim gercekten sizin problem neydi peki bizde problem eşim azospermi Kaan hocaya Mikrotese oldu .sadece 1 adet embriyo donduruldu inşallah eylül sonu transfer olacak
Darısı seni başına inşallah. Benim de eşim azospermi. Kaan Aydos’ta tedavi gördü. TESE oldu. 4 embriyo oldu. 2 tanesi transfer yapıldı. Sen hangi doktora gideceksin?

Kızlar hamile olanlar eslerinize süpriz yapabildiniz mı. Tedavi sürecinde eşlerle birlikte yapıldığı için genelde de testte de onların bilgisi oluyo. Benim tedavime 10 gün kaldı kendimi herşeye hazırladım olumlu yada olumsuz ne gelirse Rabbimden. Ama güzel şeyler düşündüm mü vakit daha çabuk geçiyo süpriz düşünüyorum şimdide :)

Tedavin hayirli olsun.. Esim bu donemde surekli benimle birlikte oyuzden pek surpriz olmadi zaten idrar testi yapmistim cift cizgi cikmisti onu bulmus :) sonra kan vermeye birlikte gittik sonucu benden once o gordu:) ama yinede insan heyecanlaniyor merak ediyor

Son düzenleme:
Mesela bende şey düşünüyorum dediğin gibi tedavi birlikte ilerliyo ama doktor 12. Gün kan testi dediyse ben gizleden 11. Gün verip olumlu yada olumsuz sonuç ne varsa ilk ben öğrenmek istiyorum ona göre süpriz hazirliycam eşime ama ne yapabilirim

Kızlar bugün 4.iğnelerimi kullanıcam.. günde 2 iğnem var ama benim henüz 4.günde göbeğimin sol tarafı morardı sol tarafa hep merional 75 oldum sağ tarafa gonol f 300 oldum.. ve sol taraf morardı.. sizde de mi böyle oldu çok canım yanıyor artık

Canım acaba iğnenin hava kabarcığını aldırmadan mı vuruyosun o morluk yapabilirmis. Doktorum bana demişti şırıngaya enfekte ettikten sonra şırıngaya parmağınla vur hava kabarcığı gitsin dediydi

Bende henüz iğneler ilaçlar kullanıyorum ama inşallah olumlu sonuçlar alırsam bende sürpriz yapıcam ama henüz bir fikrim yok :))

Canım benim de aynı şekilde oldu . Ben ağrıdan yürüyemiyordum. Mosmor ve resmen şişti.
Doktor cildimin alerjik olduğunu söylemişti, iğneler zaten en son çatlatma iğnesi ile sona eriyor (yani bende öyleydi ) ondan sonra 1 hafta içinde hepsi geçti . Bence çok ciddi birşey değil fakat tabii ki doktoruna bir danış .

Kendim vuramıyorum canım hergün hastenede vurduruyorum..

Uff Benim cildim de aşırı hassas sıkıntı yaşamasam InşAllah . Zor ve meşakkatli vi süreç gerçekten bu tedavi

Negatif canım, perişan bir haldeyim. Çok zormuş...
Hey ! Hayır yapma sakın . Dünyanın sonu mu ? Sen bu durumda daha önemlisin . Lütfen kendine bunu yapma . Biliyorum konuşması kolay , çok çok çok zor birşey . Ama İnan bana herşeyin doğru zamanı var. Ben Emin’im doğru zamanda gelecek sana bebeğin

Inşallah

Uff Benim cildim de aşırı hassas sıkıntı yaşamasam InşAllah . Zor ve meşakkatli vi süreç gerçekten bu tedavi
Evet.. benim bütün iğnelerimi eşim yaptı . Bu süreçte en büyük desteğim oydu gerçekten . Transfer sonrası da dediğim gibi , ilk 2 gün birazcık dinlendim . Sonra tamamen günlük yaşantıma geri döndüm . Yani ; ağır kaldırmadım , koşmadım , sağlıklı beslenmeye dikkat ettim . Bunların dışında değişik yaptığım hiç birşey yoktu . A pardon ben ananas suyu okumuştum ilk 2 gün %100 organik ananas suyu içtim . Bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş . İnternetten araştırdım , zararı Yok ben de içtim . Fikir olsun diye söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…