- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Masal aden
-
9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110
18. Gün : 264 çıktı bugün kızlar. Nasıl sizce ??
Canım hayırlı olsun , allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin . Çok sevindim inan . Darısı bizlere inşallahMerhaba kızlar. Beta hcg değerim 334,6 çıktı.
Evet. Batuhan bey samimi ve bir o kadar ilgili bir doktor. İnsanı rahatlatıyor.İşinde de dikkatli. Sonuç pozitif çıktı.
Amin inşallahCanım hayırlı olsun , allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin . Çok sevindim inan . Darısı bizlere inşallah
Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah Testten once rahimde sancilarin oldu mu acaba?Benim de 28inde test gunum.adet gelmis gibi batmalar oluyor rahmimde.Merhaba kızlar. Benim transferim 13 ağustosta Prof. Batuhan Özmen tarafından gerçekleştirildi. Yarın beta HCG tahlilini vereceğim. Zaman geçmek bilmiyor. Karışık duygular içerisindeyim.
Amin inşallah. İnşallah darısı senin başına. Bebeğini sağ Salim alırsın kucağına. Sanki adet oluyormuşum gibi bacaklarım ve karnım ağrıdı. Hatta jeli kullandığımda hafif kan geldi. Meğerse yerleşme kanamasaymış.Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah Testten once rahimde sancilarin oldu mu acaba?Benim de 28inde test gunum.adet gelmis gibi batmalar oluyor rahmimde.
Herkesin kendine göre ilaçları değişiyor. Tüp bebek olma sebebiniz ne?Kızlar dün doktorla görüştüm ilk iğnelerimi dün oldum.. günde 2 klomen, gonol f 300, merional 75 kullanıyorum.. elevit diye bi vitamin ve coraspin kullanıyorum.. yumurtalar için 2 iğne ve klomen çok fazla değil mi?sizde mi bu kadar çok ilaç kullandınız?
Sebepsiz infirtelite canım..Herkesin kendine göre ilaçları değişiyor. Tüp bebek olma sebebiniz ne?
Masallah yaaaa darisi basimiza :) Benim de 8. gun tuvalet kagidina sulu bi kirmizi geldi baska birsey gelmedi.Ama her adetimde olan rahim sancilarim var iki gundur.Cok tedirginim.Amin inşallah. İnşallah darısı senin başına. Bebeğini sağ Salim alırsın kucağına. Sanki adet oluyormuşum gibi bacaklarım ve karnım ağrıdı. Hatta jeli kullandığımda hafif kan geldi. Meğerse yerleşme kanamasaymış.
Doktoruna güven. İlaçlar insanı bir ruha yapıyor. Benim her gün gonal f 200 idi. İlerleyen günlerde buna ek olarak cetroide kullandım. Yumurta toplamadan 36 saat önce bir tane ovitrelle vuruldum. Şöyle bir ayrıntı var:sorun bende değil.Dediğim gibi kişiden kişiye göre değişiyor.Sebepsiz infirtelite canım..
İnşallahMasallah yaaaa darisi basimiza :) Benim de 8. gun tuvalet kagidina sulu bi kirmizi geldi baska birsey gelmedi.Ama her adetimde olan rahim sancilarim var iki gundur.Cok tedirginim.
Aynen 2 gun kaldi.Gecen tedavimde tahlilden 1 gun once adetim gelmisti.Ama boyle belirtiler yasamamistim.Cok heyecanli ve korkulu bi surecİnşallahTedirgin olman çok normal. 2 günün kalmış sanırım tahlil için. Bazı ilaçlar da ağrı yapıyor. Yan etkilerinde belirtiyor.
Aynen. İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor. Son gün hiç geçmiyor. Sen gönlünü ferah tut. Az kalmış.Aynen 2 gun kaldi.Gecen tedavimde tahlilden 1 gun once adetim gelmisti.Ama boyle belirtiler yasamamistim.Cok heyecanli ve korkulu bi surec
Canım aklına gelebılecek herseyı yaptırdım. Embrıyoyada ngs yapıldı. Bızde hıcbır sorun yok. Cd 56 yapıldı serum alıyorum. Suan ek olarak göbekten prolutex kullanıyorum. Artı olark baska bırsey vermedı. Tum ebrıyolarm blast idi. 6. Haftada kalp atısı duyulmadan düşüyor.Sen ne yapıyorsun ne durumdasınM Masal aden
Bende 3 düşük yaptım
4 ağustos 3.düşüğüm
Düşünlerden sonra ne yapıldı?
Genetik yaptırdın mi?
Nerede tedavi oluyorsun?
Blastokist mı embriyolar
Ne kadarlık olup düşüyor
Çok sordum ama
Ya işte benimde bir sorunum yok.. ben yumurta takibinde günde 2 klomenle 3 yumurtam oluyordu ve 30mm oluyordu.. sonra günde 1 klomene geçtim yine 3 yumurta ve fazla büyüme oluyor.. şimdi bu kadar fazla ilaç olunca korkuyorum hepsi çok büyürse diye.. doktoruma çok güveniyorum keşke dün söyleseydim klomenle bile çok büyüyor diyeDoktoruna güven. İlaçlar insanı bir ruha yapıyor. Benim her gün gonal f 200 idi. İlerleyen günlerde buna ek olarak cetroide kullandım. Yumurta toplamadan 36 saat önce bir tane ovitrelle vuruldum. Şöyle bir ayrıntı var:sorun bende değil.Dediğim gibi kişiden kişiye göre değişiyor.
Merak etme. Bir şey olmuyor. 10 tane topladı doktorum benden. Tahlillere göre ilaçları ayarlıyor. Çok karın ağrısı yapınca insan endişeleniyor.Ya işte benimde bir sorunum yok.. ben yumurta takibinde günde 2 klomenle 3 yumurtam oluyordu ve 30mm oluyordu.. sonra günde 1 klomene geçtim yine 3 yumurta ve fazla büyüme oluyor.. şimdi bu kadar fazla ilaç olunca korkuyorum hepsi çok büyürse diye.. doktoruma çok güveniyorum keşke dün söyleseydim klomenle bile çok büyüyor diyeneyse artık çarşamba günü randevum var ozaman söylerim doktora..
Benim henüz 2.günüm karın ağrım şimdilik yok.. sen transfer oldun mu?Merak etme. Bir şey olmuyor. 10 tane topladı doktorum benden. Tahlillere göre ilaçları ayarlıyor. Çok karın ağrısı yapınca insan endişeleniyor.
Evet. 13 ağustosta transfer oldu. Dün test yaptırdım. Çok şükür pozitif çıktıBenim henüz 2.günüm karın ağrım şimdilik yok.. sen transfer oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?