2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

M Masal aden
Bende 3 düşük yaptım
4 ağustos 3.düşüğüm
Düşünlerden sonra ne yapıldı?
Genetik yaptırdın mi?
Nerede tedavi oluyorsun?
Blastokist mı embriyolar
Ne kadarlık olup düşüyor

Çok sordum ama

Merhaba kızlar. Beta hcg değerim 334,6 çıktı.

Evet. Batuhan bey samimi ve bir o kadar ilgili bir doktor. İnsanı rahatlatıyor.İşinde de dikkatli. Sonuç pozitif çıktı.
Canım hayırlı olsun , allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin . Çok sevindim inan . Darısı bizlere inşallah

Merhaba kızlar. Benim transferim 13 ağustosta Prof. Batuhan Özmen tarafından gerçekleştirildi. Yarın beta HCG tahlilini vereceğim. Zaman geçmek bilmiyor. Karışık duygular içerisindeyim.
Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah Testten once rahimde sancilarin oldu mu acaba?Benim de 28inde test gunum.adet gelmis gibi batmalar oluyor rahmimde.

Kızlar dün doktorla görüştüm ilk iğnelerimi dün oldum.. günde 2 klomen, gonol f 300, merional 75 kullanıyorum.. elevit diye bi vitamin ve coraspin kullanıyorum.. yumurtalar için 2 iğne ve klomen çok fazla değil mi? sizde mi bu kadar çok ilaç kullandınız?

Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah Testten once rahimde sancilarin oldu mu acaba?Benim de 28inde test gunum.adet gelmis gibi batmalar oluyor rahmimde.
Amin inşallah. İnşallah darısı senin başına. Bebeğini sağ Salim alırsın kucağına. Sanki adet oluyormuşum gibi bacaklarım ve karnım ağrıdı. Hatta jeli kullandığımda hafif kan geldi. Meğerse yerleşme kanamasaymış.

Herkesin kendine göre ilaçları değişiyor. Tüp bebek olma sebebiniz ne?

Masallah yaaaa darisi basimiza :) Benim de 8. gun tuvalet kagidina sulu bi kirmizi geldi baska birsey gelmedi.Ama her adetimde olan rahim sancilarim var iki gundur.Cok tedirginim.

Sebepsiz infirtelite canım..
Doktoruna güven. İlaçlar insanı bir ruha yapıyor. Benim her gün gonal f 200 idi. İlerleyen günlerde buna ek olarak cetroide kullandım. Yumurta toplamadan 36 saat önce bir tane ovitrelle vuruldum. Şöyle bir ayrıntı var:sorun bende değil.Dediğim gibi kişiden kişiye göre değişiyor.

Masallah yaaaa darisi basimiza :) Benim de 8. gun tuvalet kagidina sulu bi kirmizi geldi baska birsey gelmedi.Ama her adetimde olan rahim sancilarim var iki gundur.Cok tedirginim.
İnşallah Tedirgin olman çok normal. 2 günün kalmış sanırım tahlil için. Bazı ilaçlar da ağrı yapıyor. Yan etkilerinde belirtiyor.

İnşallah Tedirgin olman çok normal. 2 günün kalmış sanırım tahlil için. Bazı ilaçlar da ağrı yapıyor. Yan etkilerinde belirtiyor.
Aynen 2 gun kaldi.Gecen tedavimde tahlilden 1 gun once adetim gelmisti.Ama boyle belirtiler yasamamistim.Cok heyecanli ve korkulu bi surec

Canım aklına gelebılecek herseyı yaptırdım. Embrıyoyada ngs yapıldı. Bızde hıcbır sorun yok. Cd 56 yapıldı serum alıyorum. Suan ek olarak göbekten prolutex kullanıyorum. Artı olark baska bırsey vermedı. Tum ebrıyolarm blast idi. 6. Haftada kalp atısı duyulmadan düşüyor.Sen ne yapıyorsun ne durumdasın

Ya işte benimde bir sorunum yok.. ben yumurta takibinde günde 2 klomenle 3 yumurtam oluyordu ve 30mm oluyordu.. sonra günde 1 klomene geçtim yine 3 yumurta ve fazla büyüme oluyor.. şimdi bu kadar fazla ilaç olunca korkuyorum hepsi çok büyürse diye.. doktoruma çok güveniyorum keşke dün söyleseydim klomenle bile çok büyüyor diye neyse artık çarşamba günü randevum var ozaman söylerim doktora..

Merak etme. Bir şey olmuyor. 10 tane topladı doktorum benden. Tahlillere göre ilaçları ayarlıyor. Çok karın ağrısı yapınca insan endişeleniyor.

Merhaba, bende 10 günlğk tedavinin sonuna geldim yarın opu olacağım, inşallah herkesin gönlüne göre olsun, 15-16 yumurta var bakalım ne kadarı sağlam çıkacak? Bu 3. Tüp bebek tedavim, 38 yaşındayım, sevgilerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…