2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Evet. 13 ağustosta transfer oldu. Dün test yaptırdım. Çok şükür pozitif çıktı Darısı senin başına inşallah
Yaaa ne güzel inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almakta nasip olsun banada dua et.. iğnelerimin 2.günü de bitti bir an önce bende transfer olmak istiyorm.. sende rahim dinlendirme oldu mu?

Ben yazmayali çok zaman geçmiş. Hamilelere hayırlı sağlıklı olsun diyorum. Benim de yarın transfer var bakalım. Sancılı bekleyiş süreci bende de başlayacak. Proluteks igne bulamadık ddiye crinone jek aldım. Ama ben vajinal uygulanan şeyleri sevmiyor ve istemiyorum. Ilaç kalıntıları dökülüp duruyor. Yarın jeli bırakıp igne kullansam diye soracağım. 1 tane de kan sulandirici ignem olacak 2 igne zor olur mu bilemiyorum. Bana da dua edin. 2. Denemem olacak nasipse. Inşallah bu kez olur tutunur.

Bende de durum aynı
Genetik yaptıracağım bakalım
Embriyo mu sorun
Niye düşüyor

Bende de durum aynı
Genetik yaptıracağım bakalım
Embriyo mu sorun
Niye düşüyor
Dedıgım gibi embrıyolarım ngs gıttı yanı saglıklı oldugu halde düştü serum uygulandı(smoflıpıd) era yapıldı; rahımın en uygun oldugu zaman için.. progestan takıbım dikkatle yapılıyor. Gerıye ne kaldıkı persembe günü transferım var ve ıkı embrıyo trabsfer edılecek.
Dua et sen ne yapacaksın

Merhaba ıns hayırlısı olur canım. Prolutex ile crınone jel aynı etkıye sahıp degılkı.. ben prolutex göbekten yapıyorum sanırım yenı cıkmıs.. cok ağrılı ancak katlanmaya razıyım.
Bende persembe gunu transfere gıdecegım dualarım senınle ıns guzel gececek

Arkadaşlar sabah 5 gibi rahim ağrısıyla uyandım çok şiddetli. Şimdi hafifledi. Var mı böyle ağrı çeken? Transferimin 7. Günü.

Arkadaşlar sabah 5 gibi rahim ağrısıyla uyandım çok şiddetli. Şimdi hafifledi. Var mı böyle ağrı çeken? Transferimin 7. Günü.
Agrı degılde kasılmalar.. rahım bır kas dokusu dolayısıyla kabul gören bır durum bu kasılmalar.
Belli degışıklıkler oluyor halıyle.. bence bır test yapmalısınız. Transferın 7.gunu ıtıbarıyle kanda hcg hormonu salgılanır. Cunku kasılmalar için erken önlem almak ıyı olabılır

Hayırlısı olsun. İnşallah sana tutunur bebişin.

Teşekkür ederim çarşamba randevum var. Şimdi daha iyiyim.

Tedavin hayirli olsun. Saglikli pozitif sonuclar alirsin insallah. Kan sulandirici igne azicik acitiyor ama dayanilmayacak gibi degil:)

Arkadaşlar, crinone jel kullanıyorum, beyaz kalıntılar görüyordum çamaşırımda ama bugün kahverengiydi. Lütfen kullananlar bilgi versin.

Arkadaşlar bugün transferimin 8.günü .
5.gün bir test yapmıştım çok çok inçe bir şey çıkmıştı bugün tekrarladım testi , şimdi daha belirgin görüyorum . Allahım inşallah Sevinç’imi kursağımda bırakmaz

Çok güzel bir haber, inşallah pozitif olur sonucun. Ben de yaptım bugün hiç çizgi yok.

Ben ara verdim canım bu yıl
Genetiği yatırabilirsem iyi
Sen genetik yapıldı size

Çok güzel bir haber, inşallah pozitif olur sonucun. Ben de yaptım bugün hiç çizgi

. Ama şimdi merkezi aradım hevesimi kursağımda bıraktılar , daha çok erken , bilemeyiz , ilaç etkisi olabilir vs.

Eklentiler

• 14184C3F-B6C7-485B-A82B-4A7E8F6F8076.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 84
Arkadaşlar, crinone jel kullanıyorum, beyaz kalıntılar görüyordum çamaşırımda ama bugün kahverengiydi. Lütfen kullananlar bilgi versin.
Cok normal bendede ve bırcok kişidede oluyor progestan kullandıgında yasamıştım dr um dınlenmemı vs soylemıştı. Kasılmalarla bırlıkte lekelenme varsa takıp et canım .

Ben de kullandım bende de jelden 1 gün sonra beyaz döküntü gibi vardı. Dün akşam benim de kahverengiydi. Sizin gibi bende bilemedim ne yapacağım. Bana prolutex igne vermişlerdi bulamadığım için mal almıştım. Bugün sordum hangisi daha etkiliyse onu alayım diye. ığne tutunana kadar daha etkili ama daha sonra hala devam edebilirsin dediler. Iğne aldım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…