- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.743
- 198
- Konu Sahibi Masal aden
-
Yaaa ne güzel inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almakta nasip olsunEvet. 13 ağustosta transfer oldu. Dün test yaptırdım. Çok şükür pozitif çıktıDarısı senin başına inşallah
İnşallah bebeğini kucağına sağ Salim alırsınMerhaba, bende 10 günlğk tedavinin sonuna geldim yarın opu olacağım, inşallah herkesin gönlüne göre olsun, 15-16 yumurta var bakalım ne kadarı sağlam çıkacak? Bu 3. Tüp bebek tedavim, 38 yaşındayım, sevgilerle...
Canım aklına gelebılecek herseyı yaptırdım. Embrıyoyada ngs yapıldı. Bızde hıcbır sorun yok. Cd 56 yapıldı serum alıyorum. Suan ek olarak göbekten prolutex kullanıyorum. Artı olark baska bırsey vermedı. Tum ebrıyolarm blast idi. 6. Haftada kalp atısı duyulmadan düşüyor.Sen ne yapıyorsun ne durumdasın
Dedıgım gibi embrıyolarım ngs gıttı yanı saglıklı oldugu halde düştüBende de durum aynı
Genetik yaptıracağım bakalım
Embriyo mu sorun
Niye düşüyor
Merhaba ıns hayırlısı olur canım. Prolutex ile crınone jel aynı etkıye sahıp degılkı.. ben prolutex göbekten yapıyorum sanırım yenı cıkmıs.. cok ağrılı ancak katlanmaya razıyım.Ben yazmayali çok zaman geçmiş. Hamilelere hayırlı sağlıklı olsun diyorum. Benim de yarın transfer var bakalım. Sancılı bekleyiş süreci bende de başlayacak. Proluteks igne bulamadık ddiye crinone jek aldım. Ama ben vajinal uygulanan şeyleri sevmiyor ve istemiyorum. Ilaç kalıntıları dökülüp duruyor. Yarın jeli bırakıp igne kullansam diye soracağım. 1 tane de kan sulandirici ignem olacak 2 igne zor olur mu bilemiyorum. Bana da dua edin. 2. Denemem olacak nasipse. Inşallah bu kez olur tutunur.
amin canım inşallah rabbim hepimize kolaylık versinYine deneyecegız dedıgın gibi zamanı var demekki.. yuregını hıssettıklerını oyle candan yurekten anlıyorum kı. Rabbım sabır versn cnm
Agrı degılde kasılmalar.. rahım bır kas dokusu dolayısıyla kabul gören bır durum bu kasılmalar.Arkadaşlar sabah 5 gibi rahim ağrısıyla uyandım çok şiddetli. Şimdi hafifledi. Var mı böyle ağrı çeken? Transferimin 7. Günü.
Hayırlısı olsun. İnşallah sana tutunur bebişin.Ben yazmayali çok zaman geçmiş. Hamilelere hayırlı sağlıklı olsun diyorum. Benim de yarın transfer var bakalım. Sancılı bekleyiş süreci bende de başlayacak. Proluteks igne bulamadık ddiye crinone jek aldım. Ama ben vajinal uygulanan şeyleri sevmiyor ve istemiyorum. Ilaç kalıntıları dökülüp duruyor. Yarın jeli bırakıp igne kullansam diye soracağım. 1 tane de kan sulandirici ignem olacak 2 igne zor olur mu bilemiyorum. Bana da dua edin. 2. Denemem olacak nasipse. Inşallah bu kez olur tutunur.
Agrı degılde kasılmalar.. rahım bır kas dokusu dolayısıyla kabul gören bır durum bu kasılmalar.
Belli degışıklıkler oluyor halıyle.. bence bır test yapmalısınız. Transferın 7.gunu ıtıbarıyle kanda hcg hormonu salgılanır. Cunku kasılmalar için erken önlem almak ıyı olabılır
Tedavin hayirli olsun. Saglikli pozitif sonuclar alirsin insallah. Kan sulandirici igne azicik acitiyor ama dayanilmayacak gibi degil:)Ben yazmayali çok zaman geçmiş. Hamilelere hayırlı sağlıklı olsun diyorum. Benim de yarın transfer var bakalım. Sancılı bekleyiş süreci bende de başlayacak. Proluteks igne bulamadık ddiye crinone jek aldım. Ama ben vajinal uygulanan şeyleri sevmiyor ve istemiyorum. Ilaç kalıntıları dökülüp duruyor. Yarın jeli bırakıp igne kullansam diye soracağım. 1 tane de kan sulandirici ignem olacak 2 igne zor olur mu bilemiyorum. Bana da dua edin. 2. Denemem olacak nasipse. Inşallah bu kez olur tutunur.
Arkadaşlar bugün transferimin 8.günü .
5.gün bir test yapmıştım çok çok inçe bir şey çıkmıştı bugün tekrarladım testi , şimdi daha belirgin görüyorum . Allahım inşallah Sevinç’imi kursağımda bırakmaz
Dedıgım gibi embrıyolarım ngs gıttı yanı saglıklı oldugu halde düştüserum uygulandı(smoflıpıd) era yapıldı; rahımın en uygun oldugu zaman için.. progestan takıbım dikkatle yapılıyor. Gerıye ne kaldıkı persembe günü transferım var ve ıkı embrıyo trabsfer edılecek.
Dua etsen ne yapacaksın
Çok güzel bir haber, inşallah pozitif olur sonucun. Ben de yaptım bugün hiç çizgi
. Ama şimdi merkezi aradım hevesimi kursağımda bıraktılar , daha çok erken , bilemeyiz , ilaç etkisi olabilir vs.
Cok normal bendede ve bırcok kişidede oluyor progestan kullandıgında yasamıştım dr um dınlenmemı vs soylemıştı. Kasılmalarla bırlıkte lekelenme varsa takıp et canım .Arkadaşlar, crinone jel kullanıyorum, beyaz kalıntılar görüyordum çamaşırımda ama bugün kahverengiydi. Lütfen kullananlar bilgi versin.
Ben de kullandım bende de jelden 1 gün sonra beyaz döküntü gibi vardı. Dün akşam benim de kahverengiydi. Sizin gibi bende bilemedim ne yapacağım. Bana prolutex igne vermişlerdi bulamadığım için mal almıştım. Bugün sordum hangisi daha etkiliyse onu alayım diye. ığne tutunana kadar daha etkili ama daha sonra hala devam edebilirsin dediler. Iğne aldım şimdi.Arkadaşlar, crinone jel kullanıyorum, beyaz kalıntılar görüyordum çamaşırımda ama bugün kahverengiydi. Lütfen kullananlar bilgi versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?