2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Öğlen gelecekler canım. Yemek hazırlarım da çay için ne yapayım diye düşünüyorum. Eşime özellikle yemek veya çay dememisler.
yemeğe gerek yok bence.
bu çok güzel ve sunumu da çok güzel duruyor ister sade yoğurtlu ister içeriğini o şekilde yapabilirsin yanına da poğaça. tatlı da pudingli birşey dedin yeter bence

Bi bakayım canım. Bilemedim ki, özellikle bisi belirtmemisler. Hazırlıksız yakalanmak da istemiyorum. Yine hazırlarım normal yemek. Teşekkür ederim tarif için, degerlendiricem

Bi bakayım canım. Bilemedim ki, özellikle bisi belirtmemisler. Hazırlıksız yakalanmak da istemiyorum. Yine hazırlarım normal yemek. Teşekkür ederim tarif için, degerlendiricem
Bence de yemeğe gerek yok canım. Çayın yanına hazır yufkayla börek sarabilirsin. Bide eşin kuru pasta alsın. Bide meyve suyu çerez tamam. Bebekliye geliyolar sonuçta.

Eger yemek vericeksen cayin yanina tatli yeter bence sadece cay menusu dersen 3 cesit yeter bebeklisin zaten tatlin hazirmis ben olsam yanina ya mayali pofidik pogaca yada yalanci su boregi yapardim. 1 cesitte salata kisir metcimek koftesi makarna yada borulce salatasi gibi.

Ben dun firinda besamel soslu karnabahar yaptim tavsiye ederim biz karnabaharin bu halini cok seviyoruz yaninda pirinc pilavi vardi bugunde aynilari

Kizlar mor lahana icin guzel bir tarifiniz var mi salatasindan bahsediyorum hani lokantalarda yapılanlardan ben bi kac denedimde ya limon fazlaydi ya sirke tam tutan bir tarif bulamadim.

Ben dun firinda besamel soslu karnabahar yaptim tavsiye ederim biz karnabaharin bu halini cok seviyoruz yaninda pirinc pilavi vardi bugunde aynilari
bende öyle yapıyorum karnabaharı çok güzel oluyor =) afiyet olsun canım. peki gaz yapmadımı

Bence de yemeğe gerek yok canım. Çayın yanına hazır yufkayla börek sarabilirsin. Bide eşin kuru pasta alsın. Bide meyve suyu çerez tamam. Bebekliye geliyolar sonuçta.
Canım, bi yıldır bekliyoruz bayagi yakın arkadaş. Gecistirmekte istemiyorum.keki kendim yapicam. Hazır almakta istemiyorum. Emeğim olsun istiyorum :) kendi kendime dert ariyom yani :) seviyom pasta kek borek yapmayi kiz ondan dusunuyom

Canım su böreğini nasıl yapiyosun, ben hiç yapmadım, mercimek köftesi yapicam bide

Canım su böreğini nasıl yapiyosun, ben hiç yapmadım, mercimek köftesi yapicam bide
Canım bence ağır yemek yapma. Kuruluk dolması yanına patates salatası bide tatlı olarak ne yapacaksan hem çayın yanına güzel olur hemde doymuş olurlar sonuçta öğlene geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…