- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Ay resmen el açması börek. Helal sanaBende bugun el acmasi börek yaptım kızlar. Eşim ilgilendi kızımla.
Ben de misafire hazır çıkarmayı pek sevmemCanım, bi yıldır bekliyoruz bayagi yakın arkadaş. Gecistirmekte istemiyorum.keki kendim yapicam. Hazır almakta istemiyorum. Emeğim olsun istiyorum :) kendi kendime dert ariyom yani :) seviyom pasta kek borek yapmayi kiz ondan dusunuyom
Bizimki gazi kendi cikariyo canim sorunumuz olmuyo masallahbende öyle yapıyorum karnabaharı çok güzel oluyor =) afiyet olsun canım. peki gaz yapmadımı
Citir olmasini sagliyomus googledan bak istersen baya bilindik bisey buzluk boregiAllalah çok ilginç. Ne işe yarıyor peki
Ben de hep buzluğa börek atıyorum da bunu bilmiyordum. Mutlaka deneyeceğim canm:)Citir olmasini sagliyomus googledan bak istersen baya bilindik bisey buzluk boregi
Bunu yanlış gruba atmışım yaaaKızlar bu kez de ben kaka fotoğrafı paylaşıcam uyarıyorum midesi bulanan bakmasın fotoya:) bugün 5.günde kaka yaptı kızım. Biliyorsunuz hep 5-6.günde bir yapıyor. Doğduğundan beri ufak tefek yeşillikler olurdu genelde kakasında. Ama bu kez tamamen yemyeşil. Çamur gibi. Bana pek normal gelmedi. Sizin fikriniz ne? Buarada ben sizin fikirlerinize çok güveniyorum. Doğum zamanı size sormuştum suyunun gelmesi nasıl oluyor sürekli bir akıntım var diye. Siz de doktora git diye ısrar etmiştiniz bir gittim 3-4 cm açılmam varmış. Siz git demeseniz gitmeyecektim valla. O yüzden burayı çok seviyorum ben.
Canın sadece anne sütü mü veriyorsun mama da veriyo muydunKızlar bu kez de ben kaka fotoğrafı paylaşıcam uyarıyorum midesi bulanan bakmasın fotoya:) bugün 5.günde kaka yaptı kızım. Biliyorsunuz hep 5-6.günde bir yapıyor. Doğduğundan beri ufak tefek yeşillikler olurdu genelde kakasında. Ama bu kez tamamen yemyeşil. Çamur gibi. Bana pek normal gelmedi. Sizin fikriniz ne? Buarada ben sizin fikirlerinize çok güveniyorum. Doğum zamanı size sormuştum suyunun gelmesi nasıl oluyor sürekli bir akıntım var diye. Siz de doktora git diye ısrar etmiştiniz bir gittim 3-4 cm açılmam varmış. Siz git demeseniz gitmeyecektim valla. O yüzden burayı çok seviyorum ben.
5 yufkayla yapiyorum cnm. Peynirli maydonoz ici hazirliyoruz. Ben goz karari yapiyorum ama sen istersen 1 cay bardagi siviyag 1 cay b.sut 3 yumurta 1 maden suyunu cirp. Yuvarlak tepsiye ilk yufkayi dose duz sekilde degil marul gibi biliyosundur zaten tepsinin disinda yufka kalsin biraz sonra her kata sivi harcimizi bolca döküyoruz 3.katta peyniri koyuyoruz. Son katida yaptiktan sonra tepsinin disinda kalan yufkayida ustune ortup sivi harcimizi dokuyoruz. Bu sivi karisim belki az gelirse gozune 1 su bardagiyla yap ben goz karari yapinca tam olcu veremedim sana. Cok pratik oluyor bir gun dene mutlaka.Canım su böreğini nasıl yapiyosun, ben hiç yapmadım, mercimek köftesi yapicam bide
Amaaan aşk olsun ne özrüBunu yanlış gruba atmışım yaaahem de yemek grubuna. Özür dilerim kızlar
Mama da veriyorum canmCanın sadece anne sütü mü veriyorsun mama da veriyo muydun
Neler koyuyorsun asamalar nasil cnmBen göz kararı yapıyorum canım.
somon ennnn favorimdir offfff. afiyet olsun canımAblamda buaksam firinda somon, sebze, patates püresi,salata var.
O corbayi bende denemek istiyorum baya moda oldu ama kis domateslerine guvenip yapamadimEki Görüntüle 2241075
Buda bizden :)
Dün domates çorbası yaptım domatesini fırınladım çok güzel olmuş dedi eşim denemeyen varsa tavsiye ederim
maşaAllah canım benim ki de çıkarır gazını kendisi de sancı yapar mı ondan korkuyorum ama aldım karnabaharı ve balkabağıBizimki gazi kendi cikariyo canim sorunumuz olmuyo masallah
Dene cnm bizde sanci olmadimaşaAllah canım benim ki de çıkarır gazını kendisi de sancı yapar mı ondan korkuyorum ama aldım karnabaharı ve balkabağıyavaştan başlayayım artık yoksa kilo alacam.
Aynen bende eşime dedim mevsimi değil güzel olmaz diye de bi tatlı kaşığı kadar salça da koydum tadını tutturdum canımO corbayi bende denemek istiyorum baya moda oldu ama kis domateslerine guvenip yapamadim
7-8 aylık bebekleri olan anneler var hepsi normal değil dediMama da veriyorum canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?