2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Canım bence ağır yemek yapma. Kuruluk dolması yanına patates salatası bide tatlı olarak ne yapacaksan hem çayın yanına güzel olur hemde doymuş olurlar sonuçta öğlene geliyorlar
Canım tavuk sote, pilav veya makarna, salata, sekerpare düşünüyordum yemek yapacak olursam olmaz mı ki

Canım bence hemen doktoruna fotoğrafını at, bayagi yeşil bu usuttu mu ki, yada antibiyotik falan kullanmiyosun demi? Yediklerinden olsa bu kadar olur mu acaba bezi de götür istersen doktora

Çok teşekkür ederim canım denicem çok sağol:)

Canım tavuk sote, pilav veya makarna, salata, sekerpare düşünüyordum yemek yapacak olursam olmaz mı ki
Olur da kendini yorma diye dedim canım. İki defa hizmet etmemiş olursun akşama gelseler de bu menü gayet iyi yine de sen bilirsin :)

Neler koyuyorsun asamalar nasil cnm
Canım önce ince ince doğrayıp üzerine kaya tuzu serpiyorum yarım limon sıkıyorum ve bunları bir 5-6 dk ovuyorum. Sonra dinlendirmeye bırakıyorum. Dinlenirken suyunu salıyor. Süzüyorum. Mor lahanayı bir kavanoza sıkıştırıyorum. Üzerine 1 çay bardağı kadar limon suyu ve 2-3 kaşık kadar sirke döküyorum. Önceden süzdüğüm suyu da kavanoz dolana kadar üzerine döküyorum. Ağzını kapatıyorum.

Canım

7-8 aylık bebekleri olan anneler var hepsi normal değil dedi
Canm sağol ya ben de netten araştırdım şimdi biraz. Aslında 3-4.ayda bağırsakta bir değişim oluyormuş ve yeşil kaka normal yazıyor. Yani bebeğin başka bir huzursuzluğu yoksa normal diyor. Bir doktora da göstereceğim bakalım. Doktorumuz da whatsapp falan kullanmıyor ki foto atayım. İnşallah bişey yoktur.

Canım bence hemen doktoruna fotoğrafını at, bayagi yeşil bu usuttu mu ki, yada antibiyotik falan kullanmiyosun demi? Yediklerinden olsa bu kadar olur mu acaba bezi de götür istersen doktora
Canm doktorumuz whatsapp kullanmıyor foto atmam mümkün değil. Yarın da kapalıdır zaten muaynehanesi. Pazartesi de eşim şehirdışında. Nasıl yapacağımı bilemedim. Başka huzursuzluğu da yok aslında. Daha önce de hep yeşillik olurdu ama bu kez yemyeşil. Antibiyotik falan kullanmadık hiç. Üşüttü mü acaba. Netten biraz araştırdım bu aylarda normal diyor. İnşallah bişey yoktur.

Olur da kendini yorma diye dedim canım. İki defa hizmet etmemiş olursun akşama gelseler de bu menü gayet iyi yine de sen bilirsin :)
Ayy canım bilemedim valla :) haberli misafir olunca çok uğraşmak istiyorum. Yarına kadar düşünürüm bn şimdi:) bulmadan uyuyamam

Inşallah kuzum benim. Allahım sağlık versin yavrularimiza

Pazartesi muayenehanesini arayıp mail adresini istesen oraya atsan

Ayy canım bilemedim valla :) haberli misafir olunca çok uğraşmak istiyorum. Yarına kadar düşünürüm bn şimdi:) bulmadan uyuyamam
bende öyleyim inan ki eşim der misafir gelince sen kendini kaybediyorsun diyecem kimse gelmesin bize

bizim de bu aksam bebek gormeye misafirlerimiz vardi.kısır, serbetli tatli ve tavuklu borek yaptim.boregi attim firina bi tuhaf oldu meger yag atmayi unutmusum sosuna.cikarip yagladim ama :/

bende öyleyim inan ki eşim der misafir gelince sen kendini kaybediyorsun diyecem kimse gelmesin bize
Aynı canım:) önce her misafir geleceği gün tartışırdık. Hem panik yapar hem hiç durmazdım. Çok kızardı, millet senin için böyle uğraşıyo mu diye :) şimdi biraz daha azalttım:)

Valla kızlar takdir ediyorum hepinizi misafire neler neler yapıyorsunuz. Eskiden olsa bende yapardım ama şimdi hiç uğraşamam. Genelde hazır alıyorum çok nadir 2 kerr falan kek yapmisligim var 1keredr patates salatası. Yemeğe gelenler genelde çok yakınlarım görümce, kardeş, elti falan. Onlarda kendileri yapıyorlar hatta diyorum çok yapın yarınada kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…