- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Evet canım:)Harika görünüyor bende bu börekten yapardım :) yağlayıp tezgahta esnete esnete açıyorsun değil mi elinle
Canım tavuk sote, pilav veya makarna, salata, sekerpare düşünüyordum yemek yapacak olursam olmaz mı kiCanım bence ağır yemek yapma. Kuruluk dolması yanına patates salatası bide tatlı olarak ne yapacaksan hem çayın yanına güzel olur hemde doymuş olurlar sonuçta öğlene geliyorlar
Teşekkür ederim canım benim:) uğraştırdı baya amaAy resmen el açması börek. Helal sana
Aynen canım. Hep kendim yapmaya çalışırım. Merakımda var zaten herşeye:)Ben de misafire hazır çıkarmayı pek sevmem
Canım bence hemen doktoruna fotoğrafını at, bayagi yeşil buKızlar bu kez de ben kaka fotoğrafı paylaşıcam uyarıyorum midesi bulanan bakmasın fotoya:) bugün 5.günde kaka yaptı kızım. Biliyorsunuz hep 5-6.günde bir yapıyor. Doğduğundan beri ufak tefek yeşillikler olurdu genelde kakasında. Ama bu kez tamamen yemyeşil. Çamur gibi. Bana pek normal gelmedi. Sizin fikriniz ne? Buarada ben sizin fikirlerinize çok güveniyorum. Doğum zamanı size sormuştum suyunun gelmesi nasıl oluyor sürekli bir akıntım var diye. Siz de doktora git diye ısrar etmiştiniz bir gittim 3-4 cm açılmam varmış. Siz git demeseniz gitmeyecektim valla. O yüzden burayı çok seviyorum ben.
Çok teşekkür ederim canım denicem çok sağol:)5 yufkayla yapiyorum cnm. Peynirli maydonoz ici hazirliyoruz. Ben goz karari yapiyorum ama sen istersen 1 cay bardagi siviyag 1 cay b.sut 3 yumurta 1 maden suyunu cirp. Yuvarlak tepsiye ilk yufkayi dose duz sekilde degil marul gibi biliyosundur zaten tepsinin disinda yufka kalsin biraz sonra her kata sivi harcimizi bolca döküyoruz 3.katta peyniri koyuyoruz. Son katida yaptiktan sonra tepsinin disinda kalan yufkayida ustune ortup sivi harcimizi dokuyoruz. Bu sivi karisim belki az gelirse gozune 1 su bardagiyla yap ben goz karari yapinca tam olcu veremedim sana. Cok pratik oluyor bir gun dene mutlaka.
Olur da kendini yorma diye dedim canım. İki defa hizmet etmemiş olursun akşama gelseler de bu menü gayet iyi yine de sen bilirsin :)Canım tavuk sote, pilav veya makarna, salata, sekerpare düşünüyordum yemek yapacak olursam olmaz mı ki
Canım önce ince ince doğrayıp üzerine kaya tuzu serpiyorum yarım limon sıkıyorum ve bunları bir 5-6 dk ovuyorum. Sonra dinlendirmeye bırakıyorum. Dinlenirken suyunu salıyor. Süzüyorum. Mor lahanayı bir kavanoza sıkıştırıyorum. Üzerine 1 çay bardağı kadar limon suyu ve 2-3 kaşık kadar sirke döküyorum. Önceden süzdüğüm suyu da kavanoz dolana kadar üzerine döküyorum. Ağzını kapatıyorum.Neler koyuyorsun asamalar nasil cnm
Canm sağol ya ben de netten araştırdım şimdi biraz. Aslında 3-4.ayda bağırsakta bir değişim oluyormuş ve yeşil kaka normal yazıyor. Yani bebeğin başka bir huzursuzluğu yoksa normal diyor. Bir doktora da göstereceğim bakalım. Doktorumuz da whatsapp falan kullanmıyor ki foto atayım. İnşallah bişey yoktur.Canım
7-8 aylık bebekleri olan anneler var hepsi normal değil dedi
Canm doktorumuz whatsapp kullanmıyor foto atmam mümkün değil. Yarın da kapalıdır zaten muaynehanesi. Pazartesi de eşim şehirdışında. Nasıl yapacağımı bilemedim. Başka huzursuzluğu da yok aslında. Daha önce de hep yeşillik olurdu ama bu kez yemyeşil. Antibiyotik falan kullanmadık hiç. Üşüttü mü acaba. Netten biraz araştırdım bu aylarda normal diyor. İnşallah bişey yoktur.Canım bence hemen doktoruna fotoğrafını at, bayagi yeşil buusuttu mu ki, yada antibiyotik falan kullanmiyosun demi? Yediklerinden olsa bu kadar olur mu acaba bezi de götür istersen doktora
tamam canım denicem en kısa zamandaDene cnm bizde sanci olmadi
Ayy canım bilemedim valla :) haberli misafir olunca çok uğraşmak istiyorum. Yarına kadar düşünürüm bn şimdi:) bulmadan uyuyamamOlur da kendini yorma diye dedim canım. İki defa hizmet etmemiş olursun akşama gelseler de bu menü gayet iyi yine de sen bilirsin :)
Inşallah kuzum benim. Allahım sağlık versin yavrularimizaCanm doktorumuz whatsapp kullanmıyor foto atmam mümkün değil. Yarın da kapalıdır zaten muaynehanesi. Pazartesi de eşim şehirdışında. Nasıl yapacağımı bilemedim. Başka huzursuzluğu da yok aslında. Daha önce de hep yeşillik olurdu ama bu kez yemyeşil. Antibiyotik falan kullanmadık hiç. Üşüttü mü acaba. Netten biraz araştırdım bu aylarda normal diyor. İnşallah bişey yoktur.
Pazartesi muayenehanesini arayıp mail adresini istesen oraya atsanCanm doktorumuz whatsapp kullanmıyor foto atmam mümkün değil. Yarın da kapalıdır zaten muaynehanesi. Pazartesi de eşim şehirdışında. Nasıl yapacağımı bilemedim. Başka huzursuzluğu da yok aslında. Daha önce de hep yeşillik olurdu ama bu kez yemyeşil. Antibiyotik falan kullanmadık hiç. Üşüttü mü acaba. Netten biraz araştırdım bu aylarda normal diyor. İnşallah bişey yoktur.
bende öyleyim inan kiAyy canım bilemedim valla :) haberli misafir olunca çok uğraşmak istiyorum. Yarına kadar düşünürüm bn şimdi:) bulmadan uyuyamam
Mantıklı. Bir sorayım bakalım canm.Pazartesi muayenehanesini arayıp mail adresini istesen oraya atsan
bi iki kez bizde de oldu surekliligi yoksa normal bnce camur gibi olmasina gelince 5 6 gunde az degil ondan olmustur .biximki de ishal gibu yapiyo buyuk bi gumburtuyleMantıklı. Bir sorayım bakalım canm.
Aynı canım:) önce her misafir geleceği gün tartışırdık. Hem panik yapar hem hiç durmazdım. Çok kızardı, millet senin için böyle uğraşıyo mu diye :) şimdi biraz daha azalttım:)bende öyleyim inan kieşim der misafir gelince sen kendini kaybediyorsun diyecem kimse gelmesin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?