- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Buda azaltmış halin yani :)))Aynı canım:) önce her misafir geleceği gün tartışırdık. Hem panik yapar hem hiç durmazdım. Çok kızardı, millet senin için böyle uğraşıyo mu diye :) şimdi biraz daha azalttım:)
Fazlasıyla azaltmış halim canım:)Buda azaltmış halin yani :)))
maşaAllah sana canım ellerine sağlık =) hani fotolarKızlar, misafirlerim öğlen geldi, şimdi gittiler. Eşim fırında tavuk yaptı ( bizde tavuk, et, balık yemeklerini eşim yapar) yanına pilav, havuçlu kabaklı meze, salata yaptım. Çay yanına da pudingli kek ve limonlu çatlak kurabiye yaptım. En son da menengic kahvesi :) güzelce ağırladım rahatladım:)
Kuzum fırsat bulamadım inan ki :) kalan kekin yarısını komşumuza gönderdim. :) çekip atarım birazdan :) şimdi kızımı uyutmaya çalışıyorum:)maşaAllah sana canım ellerine sağlık =) hani fotolar
Kalanlar canımmaşaAllah sana canım ellerine sağlık =) hani fotolar
Kalanlar canım
ellerine sağlık canım. nasıl yaptın? bizde de bugun tavuk sote vardı. tavuk sote, menemen eşim yapar bizdeBugun patates kofte kizarttim.
Teşekkür ederim canım benim. Evet bugünde böyle bitti :) bakalım yarın ne olacakşaka demiştim kız. telaşdan unutmuş olabilirsin de normal birşey yani ama çok güzel görünüyor eminim lezzeti de güzeldir ellerine sağlık canım bugünü de atlattın =)
yarın ben doğumdan sonra ilk defa karnabahar yapmayı düşünüyorum bakalımTeşekkür ederim canım benim. Evet bugünde böyle bitti :) bakalım yarın ne olacak
Ayy çok severim. Gazdan dolayı mı yapmadın canım?yarın ben doğumdan sonra ilk defa karnabahar yapmayı düşünüyorum bakalım
ben bugun mercimek corbasi ictim bakalim oglan uyucakmi ama kimyon attim yedim bisey olmaz ins.karnibaharda yapmak istiyorum firinda hiç yapmadım ondan denemek istiyorumyarın ben doğumdan sonra ilk defa karnabahar yapmayı düşünüyorum bakalım
evetAyy çok severim. Gazdan dolayı mı yapmadın canım?
mercimek çorbası birşey olmaz inşaAllah canım. evet ben zaten hep fırında yaparım karnıbaharıben bugun mercimek corbasi ictim bakalim oglan uyucakmi ama kimyon attim yedim bisey olmaz ins.karnibaharda yapmak istiyorum firinda hiç yapmadım ondan denemek istiyorum
Amway’in fırın temizleyicisini kullanıyorum canımKızlar alakasiz olacak ama fırınınızı nasıl, neyle temizliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?