2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Selam kızlar herkese iyi pazarlar. Bu akşam annemde tarhana çorbası, fırında ızgara kanat,patates kızartması ve salata var.

Kızlar, misafirlerim öğlen geldi, şimdi gittiler. Eşim fırında tavuk yaptı ( bizde tavuk, et, balık yemeklerini eşim yapar) yanına pilav, havuçlu kabaklı meze, salata yaptım. Çay yanına da pudingli kek ve limonlu çatlak kurabiye yaptım. En son da menengic kahvesi :) güzelce ağırladım rahatladım:)

maşaAllah sana canım ellerine sağlık =) hani fotolar

şaka demiştim kız. telaşdan unutmuş olabilirsin de normal birşey yani ama çok güzel görünüyor eminim lezzeti de güzeldir ellerine sağlık canım bugünü de atlattın =)
Teşekkür ederim canım benim. Evet bugünde böyle bitti :) bakalım yarın ne olacak

yarın ben doğumdan sonra ilk defa karnabahar yapmayı düşünüyorum bakalım
ben bugun mercimek corbasi ictim bakalim oglan uyucakmi ama kimyon attim yedim bisey olmaz ins.karnibaharda yapmak istiyorum firinda hiç yapmadım ondan denemek istiyorum

ben bugun mercimek corbasi ictim bakalim oglan uyucakmi ama kimyon attim yedim bisey olmaz ins.karnibaharda yapmak istiyorum firinda hiç yapmadım ondan denemek istiyorum
mercimek çorbası birşey olmaz inşaAllah canım. evet ben zaten hep fırında yaparım karnıbaharı fırın yemeklerini çok severim

Bizim misafirler yeni gitti. Telaştan foto çekmeyi unutmuşum:) peynirli börek, zeytinli poğaça, tavuklu doristoslu yoğurt salata, tırtıl kurabiye, yaprak sarma vardı. En son da kabak tatlısı ikram ettim.

Kızlar nasıl bir yoğunluk size anlatamam. Cuma günü öğlen arkadaşıma gittim oturmaya. Ondan çıktım eşim arabasına bakım yapmaya girecekmiş akşam geç gelcem dedi ordan çıktım başka arkadaşıma gittin ben de. O bebeği olmayan arkadaşıma. Aşılama yaptırmıştı test günüydü negAtif sonuç almış morali çok bozuktu ona desteğe gittik yan binamda gece 1 e kadar ondaydım. Cumartesi kayınvalidemin arkadaş günü varmış oraya çağırdı gittik dönüşte yemeği biZde yiyelim dedi kayınvalidemlere gittik. Pazar sabahı kaynımlar Sakarya da oturuyo onlar gelecekmiş siz de gelin kahvaltıya dedi yine kayınvalidemdeydik. Kahvaltıdan sonra eve geldik azıcık çamaşır yıkadım ortalığı topladım eltim aradı çiğ börek yapıyoruz akşam siz de gelin diye. Görümcemler etkinler hepimiz yine kayınvalidemdeydik yemekten sonra da eltimlerle gezmeye gittik mudanyaya eve gelince kuzuyu yıkadık şimdi popişim yer gördü evimi özlemişim valla. Dolayısıyla bizde Cuma’dan beri yemek pişmiyo

Eklentiler

• 2DFA7343-EBB2-4C8A-B706-B33807CBBD75.webp
    85,2 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…