2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Ohhh vallaa okurken bile basim döndü ne şanslısın kız

C
Canım bunu kullanıyorum Carrefour da satılıyo. Memnun kalmazsan paranın iki katını ben sana ödücem söz Ckolatakahve kızlar hepinize tavsiyem efsane bir temizleyici fırın ve mangal için
Canım bu kadının ürünleri çok güzel oluyo gerçekten. Bunu denicem. Diğer temizlik ürünlerini de denedim, güzel

Kızlar dün tv izlerken eşimin canı, kurufasulye çekti bugün tavuklu kuru fasulye yapicam

Günaydın kızlar bana bazen bildirim gelmiyor girip bakıyorum tek tek konulara. Ben hala annemdeyim. Dün mall of istanbul avm'ye gittim ilk defa ablamlar götürdü . Ayy ne büyük bi yermiş devasal resmen. Ama cocuk magazalari falan okadar cok ki ne arasan bulursun. Adini bilmedigim bir suru marka var. Annemde olduğumdan Yemek derdim yok. Bugün minnoş kızımla arkadaşıma gidicem onunda 3aylik kızı var. Gezmeler gezmeler yani

maşaAllah size iyi gezmeler size. iki çocuklu zor oluyor bende özledim avm lerde gezmeyi

Ayyy ne güzel yapmışsınız bugün hava sıcak olcakmış ben de çıkıcam dışarı

Misafir ağırlamaktan canım çıktı:) dün akşam gelenler gece 12’de gitti. Şimdi başka bir grup misafir bekliyorum. Pasta börek sarma salata görmek istemiyorum bir süre :))

Misafir ağırlamaktan canım çıktı:) dün akşam gelenler gece 12’de gitti. Şimdi başka bir grup misafir bekliyorum. Pasta börek sarma salata görmek istemiyorum bir süre :))
Masallah cnm ne kadar cok misafirin geliyor akraba mi cok

ellerine sağlık canım. nasıl yaptın? bizde de bugun tavuk sote vardı. tavuk sote, menemen eşim yapar bizde
Yarim kg.kiymaya 1 sogan rendesi suyunu sıktim 1 iri dis sarimsak rendesi 1 corba kasigi kadar cok dolu degil galeta unu 1 yumurta baharatlar goz karari tuz kimyon karabiber kofte baharati iyice yogurup dinlendirdim cok harli olmayan ateste kizarttim patates kizartmasi bildigimiz gibi zaten

hmm patates köfte yazdın yanlış yazmışsın sanırım yada ben yanlış anladım patates kızartması ve köfte yaptın demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…