- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Tesekkur ederim kuzumAmway’in fırın temizleyicisini kullanıyorum canım
Ohhh vallaaKızlar nasıl bir yoğunluk size anlatamam. Cuma günü öğlen arkadaşıma gittim oturmaya. Ondan çıktım eşim arabasına bakım yapmaya girecekmiş akşam geç gelcem dedi ordan çıktım başka arkadaşıma gittin ben de. O bebeği olmayan arkadaşıma. Aşılama yaptırmıştı test günüydü negAtif sonuç almış morali çok bozuktu ona desteğe gittik yan binamda gece 1 e kadar ondaydım. Cumartesi kayınvalidemin arkadaş günü varmış oraya çağırdı gittik dönüşte yemeği biZde yiyelim dedi kayınvalidemlere gittik. Pazar sabahı kaynımlar Sakarya da oturuyo onlar gelecekmiş siz de gelin kahvaltıya dedi yine kayınvalidemdeydik. Kahvaltıdan sonra eve geldik azıcık çamaşır yıkadım ortalığı topladım eltim aradı çiğ börek yapıyoruz akşam siz de gelin diye. Görümcemler etkinler hepimiz yine kayınvalidemdeydik yemekten sonra da eltimlerle gezmeye gittik mudanyaya eve gelince kuzuyu yıkadık şimdi popişim yer gördü evimi özlemişim valla. Dolayısıyla bizde Cuma’dan beri yemek pişmiyo
Canım bu kadının ürünleri çok güzel oluyo gerçekten. Bunu denicem. Diğer temizlik ürünlerini de denedim, güzelCanım bunu kullanıyorum Carrefour da satılıyo. Memnun kalmazsan paranın iki katını ben sana ödücem sözCkolatakahve kızlar hepinize tavsiyem efsane bir temizleyici fırın ve mangal için
Kofte tarifi mi cnmellerine sağlık canım. nasıl yaptın? bizde de bugun tavuk sote vardı. tavuk sote, menemen eşim yapar bizde
Tavuklu mu ilk kez duydumKızlar dün tv izlerken eşimin canı, kurufasulye çektibugün tavuklu kuru fasulye yapicam
evet canım. patates köfteyi nasıl yapıyorsun canım =)Kofte tarifi mi cnm
eltim de yapmıştı biz sevmedik ama herkesin durumu iyi olmayabiliyor o yüzden ona birşey dememiştikKızlar dün tv izlerken eşimin canı, kurufasulye çektibugün tavuklu kuru fasulye yapicam
Benim eşim her türlüsüne bayılır canım. Hele et tavuk olayinaeltim de yapmıştı biz sevmedik ama herkesin durumu iyi olmayabiliyor o yüzden ona birşey dememiştik
Evet canım. Eşim adanalı. Etli, tavuklu, sucuklu çok sever :)Tavuklu mu ilk kez duydum
afiyet olsun canımBenim eşim her türlüsüne bayılır canım. Hele et tavuk olayina
maşaAllah sizeGünaydın kızlar bana bazen bildirim gelmiyor girip bakıyorum tek tek konulara. Ben hala annemdeyim. Dün mall of istanbul avm'ye gittim ilk defa ablamlar götürdü. Ayy ne büyük bi yermiş devasal resmen . Ama cocuk magazalari falan okadar cok ki ne arasan bulursun. Adini bilmedigim bir suru marka var. Annemde olduğumdan Yemek derdim yok . Bugün minnoş kızımla arkadaşıma gidicem onunda 3aylik kızı var. Gezmeler gezmeler yani
Ayyy ne güzel yapmışsınızGünaydın kızlar bana bazen bildirim gelmiyor girip bakıyorum tek tek konulara. Ben hala annemdeyim. Dün mall of istanbul avm'ye gittim ilk defa ablamlar götürdü. Ayy ne büyük bi yermiş devasal resmen . Ama cocuk magazalari falan okadar cok ki ne arasan bulursun. Adini bilmedigim bir suru marka var. Annemde olduğumdan Yemek derdim yok . Bugün minnoş kızımla arkadaşıma gidicem onunda 3aylik kızı var. Gezmeler gezmeler yani
Masallah cnm ne kadar cok misafirin geliyor akraba mi cokMisafir ağırlamaktan canım çıktı:) dün akşam gelenler gece 12’de gitti. Şimdi başka bir grup misafir bekliyorum. Pasta börek sarma salata görmek istemiyorum bir süre :))
2 cocukmaşaAllah size ❤iyi gezmeler size. iki çocuklu zor oluyor bende özledim avm lerde gezmeyi ☺
Yarim kg.kiymaya 1 sogan rendesi suyunu sıktim 1 iri dis sarimsak rendesi 1 corba kasigi kadar cok dolu degil galeta unu 1 yumurta baharatlar goz karari tuz kimyon karabiber kofte baharati iyice yogurup dinlendirdim cok harli olmayan ateste kizarttim patates kizartmasi bildigimiz gibi zatenellerine sağlık canım. nasıl yaptın? bizde de bugun tavuk sote vardı. tavuk sote, menemen eşim yapar bizde
hmm patates köfte yazdın yanlış yazmışsın sanırım yada ben yanlış anladımYarim kg.kiymaya 1 sogan rendesi suyunu sıktim 1 iri dis sarimsak rendesi 1 corba kasigi kadar cok dolu degil galeta unu 1 yumurta baharatlar goz karari tuz kimyon karabiber kofte baharati iyice yogurup dinlendirdim cok harli olmayan ateste kizarttim patates kizartmasi bildigimiz gibi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?