- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
hmm patates köfte yazdın yanlış yazmışsın sanırım yada ben yanlış anladımpatates kızartması ve köfte yaptın demi?
Ben hiç köfte yapmadım hayatımdaevet kizartma yaptim. Neyse kofte tarifi vermis oldum sayfaya. Bazisinin koftesi guzel tutmuyo bende ondan istedin sandim
teşekkür ederim canım =) olsun dediğin gibi herkes farklı yaparevet kizartma yaptim. Neyse kofte tarifi vermis oldum sayfaya. Bazisinin koftesi guzel tutmuyo bende ondan istedin sandim
neden ki? sevmiyor musunuz canım?Ben hiç köfte yapmadım hayatımda
senin büyük çocuğun kaç yaşında canım? sizde mi çıkmazsınız gezmelere?2 cocukal benden de o kadar
6 olcak mayista. Gezmelere cikariz ama biz yasadigimiz yerden muzdaribiz kucuk bir ilcede hic bir sosyal yasamin olmadigi bir yerde oturuyoruz haliyle hadi cikalimda bi hava alalim diycegimiz bir yer yok tek aktivite markete gitmeksenin büyük çocuğun kaç yaşında canım? sizde mi çıkmazsınız gezmelere?
senin büyük çocuğun yine yaşı büyük benim kız 3 yaşında. 5 6 yaşında olsa gözü kapalı giderdim ama kızım çok inatçı nazlı mızmız6 olcak mayista. Gezmelere cikariz ama biz yasadigimiz yerden muzdaribiz kucuk bir ilcede hic bir sosyal yasamin olmadigi bir yerde oturuyoruz haliyle hadi cikalimda bi hava alalim diycegimiz bir yer yok tek aktivite markete gitmekhafta sonlari bi kac haftada bir yakin illere gidip geziyoruz ama 2 cocukla bi yemek yiyip kahve icmek o kadar. Bide annemlere ankaraya gidiyoruz o da ayda 1 anca. Kendi halinde evde bir yasam suruyorum cnm.
Iste bizim sorun gidecek yer olmayisi dedigin gibi buyuk sorun olmuyoda bebekle ben cok rahat edemiyorum aglayinca falan huzursuz oluyorum yinede hic cikmiyo degiliz zaten kış ayi o da etki ediyo 6. Ayda baya disarda oluruzsenin büyük çocuğun yine yaşı büyük benim kız 3 yaşında. 5 6 yaşında olsa gözü kapalı giderdim ama kızım çok inatçı nazlı mızmızbu yüzden göze alamıyorum avm lere gitmeye. bizde anca marketlere gideriz =)
Kasap köftesine alışmışız ev köftesi sevmiyorum canım. Belki güzel yapana denk gelmedim. Köfte sıkı lastik gibi seviyorum yumuşak köfte hiç sevmem. Genelde de sert sevmez insanlarneden ki? sevmiyor musunuz canım?
anladım canım zevkler farklı tabii tartışılmaz =) afiyet olsunKasap köftesine alışmışız ev köftesi sevmiyorum canım. Belki güzel yapana denk gelmedim. Köfte sıkı lastik gibi seviyorum yumuşak köfte hiç sevmem. Genelde de sert sevmez insanlarİnegöl köfte tarzı seviyorum yani
Akrabaların büyük bir kısmı mevlide geldi canm o yüzden onları aradan çıkardım. Şimdi gelenler arkadaşlarımız falan.Masallah cnm ne kadar cok misafirin geliyor akraba mi cok
Ben de onu yapmak istiyorum bi ara hiç yapmadım daha ben ıspanak ve yoğurt çorbası bugün yapcamBen de ilk kez kadınbudu köfte yapıcam bakalım becerebilcek miyim
Canim çorbanın tarifini verir misin? Bn hiç yapmadimkızlar bugün balkabak çorbası, fırında beşamel soslu karnabahar ve tavuk bonfile yaptımçok özlemişim yaaaa. kızım bile ilk defa balkabak çorbasını içti ve sevdi çok mutluyum☺ ben öğlen sıcak yemek yerim ve ararım akşam daha hafif yerim veya yemem meyve yoğurt felan yerim akşam. eşim çok yemek seçtiği için birlikte pek yemeyiz birde geç yiyor eşim. ona istediğini yaparım akşama. bizde böyleyiz işte
Eki Görüntüle 2241562 Eki Görüntüle 2241561
Guzel gorunuyor cnm eline saglikkizlar bizim menü haşlama pirinç pilav salata ayran.benim kuzu hiç durmadı zar zor yemeği yapıp ev ahalisine servis ettim biraz acele foto oldu idare edin.(instagramdaki gibi şahane sunumlar yapamıyoruz tabi ).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?