2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

hmm patates köfte yazdın yanlış yazmışsın sanırım yada ben yanlış anladım patates kızartması ve köfte yaptın demi?
evet kizartma yaptim. Neyse kofte tarifi vermis oldum sayfaya. Bazisinin koftesi guzel tutmuyo bende ondan istedin sandim

kızlar bugün balkabak çorbası, fırında beşamel soslu karnabahar ve tavuk bonfile yaptım çok özlemişim yaaaa. kızım bile ilk defa balkabak çorbasını içti ve sevdi çok mutluyum ben öğlen sıcak yemek yerim ve ararım akşam daha hafif yerim veya yemem meyve yoğurt felan yerim akşam. eşim çok yemek seçtiği için birlikte pek yemeyiz birde geç yiyor eşim. ona istediğini yaparım akşama. bizde böyleyiz işte

senin büyük çocuğun kaç yaşında canım? sizde mi çıkmazsınız gezmelere?
6 olcak mayista. Gezmelere cikariz ama biz yasadigimiz yerden muzdaribiz kucuk bir ilcede hic bir sosyal yasamin olmadigi bir yerde oturuyoruz haliyle hadi cikalimda bi hava alalim diycegimiz bir yer yok tek aktivite markete gitmek hafta sonlari bi kac haftada bir yakin illere gidip geziyoruz ama 2 cocukla bi yemek yiyip kahve icmek o kadar. Bide annemlere ankaraya gidiyoruz o da ayda 1 anca. Kendi halinde evde bir yasam suruyorum cnm.

senin büyük çocuğun yine yaşı büyük benim kız 3 yaşında. 5 6 yaşında olsa gözü kapalı giderdim ama kızım çok inatçı nazlı mızmız bu yüzden göze alamıyorum avm lere gitmeye. bizde anca marketlere gideriz =)

Iste bizim sorun gidecek yer olmayisi dedigin gibi buyuk sorun olmuyoda bebekle ben cok rahat edemiyorum aglayinca falan huzursuz oluyorum yinede hic cikmiyo degiliz zaten kış ayi o da etki ediyo 6. Ayda baya disarda oluruz

anladım canım zevkler farklı tabii tartışılmaz =) afiyet olsun

kizlar bizim menü haşlama pirinç pilav salata ayran.benim kuzu hiç durmadı zar zor yemeği yapıp ev ahalisine servis ettim biraz acele foto oldu idare edin.(instagramdaki gibi şahane sunumlar yapamıyoruz tabi ).

Eklentiler

• IMG-20190304-WA0025.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 34
Bugğn misafirlerim bardı , yanına da bisküvi tatlısı yaptım . Akşam da bize kalanları yemek düştüm

Eklentiler

• 36BF2333-235B-4E98-A05A-EA63B5F1B516.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 27167EC0-8F9D-4128-B8E2-DA14F2C5DE52.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 37
Canim çorbanın tarifini verir misin? Bn hiç yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…