- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Ayy en sevdiğim yaaa :) bende denicem
Valla çok güzel oldu ama arkadasım bekliyordu o kadar hızlı yedim ki sofrayı bile eşim topladı hemen çıktım fotoğraf çekemedimBen de onu yapmak istiyorum bi ara hiç yapmadım daha ben ıspanak ve yoğurt çorbası bugün yapcam
AFiyet olsun canımValla çok güzel oldu ama arkadasım bekliyordu o kadar hızlı yedim ki sofrayı bile eşim topladı hemen çıktım fotoğraf çekemedim
Sağol tatlımAFiyet olsun canım
700gr balkabağı, ben doğranmış şeklinde aldım sen daha az da alabilirsin. bir tane küçük patates, 3 havuç. göz kararı suyla haşladım düdüklüde. tuz ve 2 yemek kaşığı krema ekledim blenderden geçirdim.Canim çorbanın tarifini verir misin? Bn hiç yapmadim
Balkabağı hep tatlı olarak alışmışız ya çorba olarak hiç hayal edemiyorum700gr balkabağı, ben doğranmış şeklinde aldım sen daha az da alabilirsin. bir tane küçük patates, 3 havuç. göz kararı suyla haşladım düdüklüde. tuz ve 2 yemek kaşığı krema ekledim blenderden geçirdim.
afiyet olsun canım =)
çok güzel oldu kız dene istersenBalkabağı hep tatlı olarak alışmışız ya çorba olarak hiç hayal edemiyorum
Teşekkür ederim canım benim deniyecem:) sagol700gr balkabağı, ben doğranmış şeklinde aldım sen daha az da alabilirsin. bir tane küçük patates, 3 havuç. göz kararı suyla haşladım düdüklüde. tuz ve 2 yemek kaşığı krema ekledim blenderden geçirdim.
afiyet olsun canım =)
rica ederim canım evde krema yoksa yerine yağlı süt de koyabilirsin canım =) afiyet olsunTeşekkür ederim canım benim deniyecem:) sagol
Canım ekmek yiyo musun öğünün bu kadar mı yoksa bu buzdağının görünen yüzü müöğle yemeğimiz
kabak omlet (mücver), makarna, yoğurt
Eki Görüntüle 2241914
Denicem canım bi kabak alsamçok güzel oldu kız dene istersen
Ya bayilirim buna bugun aklimdan gecti de yapmaya usendim yakin zamanda yapicam ama
Canım ekmek yiyo musun öğünün bu kadar mı yoksa bu buzdağının görünen yüzü mübenim bir öğünüm bunun en az 3 katı doymak bilmiyordu
yakın olsak da birlikte yeseydikYa bayilirim buna bugun aklimdan gecti de yapmaya usendim yakin zamanda yapicam ama
çok lezzetli görünüyor, afiyet olsun canımEki Görüntüle 2241998
Oglene yaptim kremali patates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?