- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Evet yaa ne güzel olurduyakın olsak da birlikte yeseydik ☺
ya böyle paylaşıyorum ama bazen düşünüyorum kiminin malzemeleri elde yoktur canı çeker diyeama keşke dediğim gibi yakın otursak böyle hep beraber oturup kalksak aile gibi oldu yaaaa ❤
Ne iyi olurdu demi bebislerde birlikte buyurduyakın olsak da birlikte yeseydik ☺
ya böyle paylaşıyorum ama bazen düşünüyorum kiminin malzemeleri elde yoktur canı çeker diyeama keşke dediğim gibi yakın otursak böyle hep beraber oturup kalksak aile gibi oldu yaaaa ❤
Yine zeytinkızlar arkadaşım geldi oturmaya bana da öğle yemeği oldu
aaaa bayılırım kabak dolmasına bende yapayım yarına çok iyi olduBugün kabak dolması yaptım. Yanına dünden kalan hindi külbastı. Yoğurt ve turşu:)
Ben de çok severim dereotlu:) kabağın içini de ayırdım yarın mücver yapacağım :)aaaa bayılırım kabak dolmasına bende yapayım yarına çok iyi oldu
Heh tamam şimdi oldubende çok yiyorum ama ekmek sadece sabah kahvaltısın da yiyorum. bu tabak dan birdaha yedim
Ay vallahi öyle ne güzel olurdu yayakın olsak da birlikte yeseydik ☺
Insta kullanici adin neydi cnm takip edelim birbirimiziay evet zeytin candır
Tamam kuzum cok tesekkurler :) kizim iyi olunca denicem inşaallahrica ederim canım evde krema yoksa yerine yağlı süt de koyabilirsin canım =) afiyet olsun
ozge_durall canım senin neInsta kullanici adin neydi cnm takip edelim birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?